TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP DoktersVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Stargate SG-1
Terwijl de strijd tussen de Replicators en de Goa'uld escaleert, zoekt SG-1 naar een wapen om de Replicators te stoppen.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Airwolf
Ontvoerders ontvoeren de zoon van een vliegtuigontwerper, een gehandicapte tiener die de blauwdrukken van zijn vader uit het hoofd heeft geleerd.
«
»
14:15 Airwolf
Hawke, Santini en een helderziende racen om Archangel te vinden voordat vijandelijke agenten hem hersenspoelen en de firma hem uitschakelt.
«
»
15:15 MacGyver
Angus MacGyver werkt als agent voor de Phoenix Foundation, een geheime organisatie binnen de Amerikaanse regering. Hij zet zijn unieke wetenschappelijke vaardigheden in om rampen te voorkomen en levens te redden tijdens levensgevaarlijke operaties.
«
»
16:15 Airwolf
Hawke en Dominic moeten op een speciale missie voor de firma om gestolen thermonucleaire detonators te lokaliseren.
«
»
17:15 Stargate SG-1
De leden van SG-1 gaan om met problemen die zich in de loop van hun jaren samen hebben voorgedaan en kijken naar de toekomst. Daniel Jackson staat voor een moeilijke beslissing.
«
»
18:30 Police Interceptors
Agent Spence gaat tot het uiterste om een voortvluchtige man op te pakken, maar komt zelf niet ongeschonden uit de strijd. Een ander team reageert op een oproep over een mogelijke schietpartij in de buitenwijken.
«
»
19:25 Top Gear
Paddy en Freddie reizen af naar Borneo voor een avontuur in het oerwoud met de Gurkha. Ze reizen rond in een paar erg zeldzame maar erg goedkope oude auto's. Chris Harris maakt een testrit in 's werelds meest luxueuze SUV, de Rolls-Royce Cullinan.
«
»
20:35 The Last Full Measure
Vierendertig jaar na zijn dood ontvangt piloot William H. Pitsenbarger postuum de Medal of Honor voor zijn dienst en acties op het slagveld. De oorlogsheld redde meer dan zestig mensen tijdens de Vietnamoorlog, voordat hij zelf gedood werd.
«
»
22:45 Helicopter ER
Het team schiet een taxichauffeur en zijn passagier te hulp nadat ze zijn neergestoken bij een poging tot overval. Een fietser wordt behandeld voor een ernstige pijn op de borst.
«
»
23:45 Narcos
Het gevaar komt steeds dichterbij voor Pablo en zijn familie, waarop hij ze naar het buitenland stuurt. Gaviria probeert dit tegen te houden om zijn eigen familie tegen Pablo te gebruiken.
«
»
00:50 Stargate SG-1
De leden van SG-1 gaan om met problemen die zich in de loop van hun jaren samen hebben voorgedaan en kijken naar de toekomst. Daniel Jackson staat voor een moeilijke beslissing.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jaarlijks lopen er bij de politie in Groot-BrittanniŽ duizenden meldingen binnen over kindermisbruik. Heel vaak speelt het misbruik zich af binnen de familiekring. De slachtoffers, veelal jonge kinderen, zijn getekend voor het leven. Bij Natasha (28) begon het misbruik toen ze amper vier jaar oud was. En ook Maya (35) werd aangerand door haar eigen vader. Hij filmde ook alles en noteerde elk detail zorgvuldig in een dagboek. Maya daagde haar vader voor de rechtbank, waarna hij werd veroordeeld voor een celstraf van tien jaar. Schokkende verhalen waar de meeste slachtoffers niet mee naar buiten durven te komen. De vrouwen in deze documentaire vonden de moed om er openlijk over te praten in de hoop zo andere slachtoffers te kunnen helpen.

'My Dad the Paedophile', om 20.35 uur op Play Crime.

Dossiers