TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 The Sea Beyond
Carmine zweeft tussen leven en dood, maar Nina geeft niet op. Ze creëert haar eigen toekomst.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Vanessa koopt een nieuwe wieg, maar voelt zich schuldig nu blijkt dat Alfons er eentje voor haar gemaakt heeft. Greta begint te twijfelen. Ze is bang om in een familievete verwikkeld te geraken.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 The Secret Ingredient
Kelly heeft haar eigen banketbakkerij en wordt tot haar grote verbazing uitgenodigd om mee te doen aan een bakwedstrijd op Valentijnsdag in New York. Haar verbazing wordt nog groter als ze ontdekt dat haar ex-verloofde ook meedoet.
«
»
16:25 The Goldbergs
Adam maakt een mixtape voor Dana. Wanneer Beverly de tape vindt, denkt ze dat Adam die voor haar heeft gemaakt. Barry kan ondertussen een valse identiteitskaart bemachtigen en pocht ermee bij zijn vrienden op school.
«
»
16:55 Buffy the Vampire Slayer
Buffy kampt met een wonderlijke kamergenoot op haar eerste dag op de universiteit, terwijl ze de romantiek op de campus probeert op te zoeken. Ondertussen keert Xander onverwachts terug van zijn avontuur.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Als Marshall overvallen wordt, zet dat Lily ertoe aan een geweer te kopen ter bescherming, dus verzint Marshall een onzinverhaal over de overval om te voorkomen dat Lily haar plan doorzet.
«
»
18:10 The Goldbergs
Adam zet alles op alles om de hoofdrol in de schoolmusical in de wacht te slepen. Zijn teleurstelling is groot wanneer hij een bijrol toebedeeld krijgt. Beverly probeert hem op te peppen door hem de hoofdrol in een andere musical aan te bieden.
«
»
18:40 The Simpsons
Als Maggie naar de peuterschool gaat, wil Marge weer aan het werk en krijgt ze een baan bij een wietwinkel. Homer opent zijn eigen wietwinkel, hetgeen leidt tot rivaliteit.
«
»
19:10 The Simpsons
Marge wil Maggie niet met haar nieuwe vriendje laten spelen, omdat ze het niet zo op zijn moeder heeft. Een depressieve Maggie is het gevolg. Homer moet intussen Cletus bezwendelen in opdracht van meneer Burns.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Als Penny per ongeluk Sheldons plek op de bank vies maakt met een verfpistool raakt Sheldon in paniek, omdat hij nergens kan zitten, en zint hij op wraak. Ondertussen probeert Howard aan te pappen met Leslie.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Leonard, Sheldon, Raj en Howard zijn in de zevende hemel als één van hun favoriete actrices, de beeldschone Summer Glau, in dezelfde trein naar San Francisco zit.
«
»
20:35 The Hunger Games
In het dystopische Panem vinden de Hongerspelen plaats waarin jongeren elkaar moeten doden. Katniss Everdeen doet mee wanneer ze de plaats van haar zus inneemt.
«
»
23:15 Magnum P.I.
Een bezorgde bruidegom huurt Magnum en Higgins in om zijn aanstaande bruid te onderzoeken aan de vooravond van hun huwelijk. Wat lijkt op een geval van koudwatervrees verandert in een web van leugens.
«
»
00:10 Mayans M.C.
Bishop bedenkt een gewaagd plan om de bevoorradingsproblemen van de club op te lossen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers