TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdekkingstocht door de ondergrondse werkplaats van Milleke Mol die een hamerende eekhoorn en citrusvruchten krijgt. Boekenjongen maakt een accordeon met magie.
«
»
06:05 Bumba
Het vogeltje Kiwi leert Bumba hoe hij moet fluiten en alle kinderen fluiten mee.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee wordt wakker in een knorrige bui en Mo probeert een glimlach op zijn gezicht te toveren.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits, Frats en Kaatje weten niet veel over padden. Kameraadjes Charles en Rocky weten alles over deze dieren. Ze helpen met hun opa om padden veilig de weg te laten oversteken.
«
»
06:25 Ollie
Mabel vindt een muziekdoos, wat haar blij maakt, tot Ollie ermee komt spelen. Gelukkig is Spin er om te helpen.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier zoekt zijn poes. Hij is nergens te bekennen. Verdrietig maakt Meneer Papier posters van zijn kat en verspreidt die in de wijde omgeving. Heel ver van huis, vanuit een hoge boom, hoort hij plots gemiauw. Het is Poes.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
Nico legt Mika uit dat een beer nergens bang voor hoeft te zijn. Wanneer ze echter de hik krijgen na het eten van te veel bosbessen, ontdekt Nico dat angst soms ook zijn nut heeft.
«
»
06:40 Vos en Haas
Kitty gaat op vakantie. Fox droomt er ook van om ergens heen te gaan en organiseert daarom vakanties voor zichzelf en de Bunny, en betrekt tegelijkertijd Kie?ka en Gutek bij zijn vakantieplannen.
«
»
06:50 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Lou worden gebeten door een mug. Niets ernstigs, behalve dat Ferdinand, die een echte dramaturg is, allerlei vreselijke en belachelijke dingen verzint die kunnen gebeuren als ze gebeten worden.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Lucy breekt per ongeluk de kom van George. Edmond is ervan overtuigd dat de kom kostbaar is en gerepareerd moet worden. Lucy en Edmond gaan aan de slag, maar het blijkt geen makkelijke klus.
«
»
07:10 Casper en Emma
Emma houdt veel van haar grote hond Bassa. Bassa is niet alleen een goede vriend, maar ook een goede wachthond. Vandaag speelt Casper bij Emma en in de tuin gooien ze Bassa een bal toe. Bassa springt over het hek en loopt weg.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is verdrietig. Hij is zijn rode balletjes kwijt. Marie koopt voor hem een nieuwe gele bal.
«
»
07:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies vinden een zelfgemaakt eierdoosmonster. Als Blauw, Oranje en Groen erin springen, zien ze een kans om Geel en Roze in de maling te nemen.
«
»
07:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings proberen een vleermuis te vangen om daar rodeo mee te spelen, maar storen daarmee Grizzy die ook een spel speelt.
«
»
07:45 Lou
Het is elke Halloween hetzelfde: als Lou thuiskomt, is de flat versierd met pompoenen en vleermuizen en haar moeder Emma verstopt zich achter de bank om haar bang te maken. Lou krijgt hier alleen maar een vermoeide glimlach van.
«
»
08:00 Dodo
Joe Connolly komt aan in de disco met hoge verwachtingen; hij wil met Daisy Adeyemi dansen. Het enige wat hem in de weg staat is zijn beste vriend Frisbo, die zijn eigen wensen heeft.
«
»
08:10 De Hoppers
Geert voelt zich ziek, hij heeft de mannengriep. Jackie zal zijn taak overnemen, maar dan op haar manier: sneller en gevaarlijker. Arno en Mo maken Geert wijs dat de muntjes medicijnen zijn.
«
»
08:30 Fergie, de kleine grijze tractor: red de boerderij
Wanneer het voortbestaan van grootvaders boerderij afhangt van een akker die in de schaduw ligt, bouwen Gustav en Fergie een superspiegel die zorgt dat de zon overal schijnt.
«
»
09:40 Kleine dingen
Een mysterieus rond voorwerp zweeft naar de Ukkepukkies. Roze en Groen gaan het nader bekijken en ontdekken dat het niet alleen een grappig geluid maakt, maar ook ongelooflijk licht en zwevend is.
«
»
09:45 Grizzy & the Lemmings
Een sabeltandbeer, die miljoenen jaren is bevoren, wordt ontdooid en loopt de hut in, op zoek naar voedsel.
«
»
09:50 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger waarmee je door muren kan lopen.
«
»
10:00 De Smurfen nieuw
Knutselsmurf tovert Robotsmurf om tot zijn perfecte assistent, maar de robot slaat op tilt.
«
»
10:10 De Smurfen nieuw
Smulsmurf speelt vals tijdens een wedstrijd wafels eten waardoor hij wint. Het dorp juicht hem toe.
«
»
10:20 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft iets bedacht voor generaal Labienus: een nieuwe romaniseringswet om alles wat Gallisch is uit Lutetia te verbannen. Dit omvat Gallische namen, de Gallische snorren en helmen en turbine ringen.
«
»
10:30 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus wil een driehoekige arena bouwen voor Labienus. Maar als de generaal geen interesse toont, laat Quadratus prinses Monalisa ontvoeren in de hoop dat hij, als hij Monalisa redt, alsnog de arena mag bouwen.
«
»
10:40 Berry Bees
De Berry Bees gaan naar een oude Keltische nederzetting waar monolieten zijn gestolen en vervangen door grote stukken piepschuim. Als liefhebbers van archeologie gaan onze bijen samen met een team jonge archeologen op onderzoek uit.
«
»
10:50 Berry Bees
Mevrouw Berry vermoedt dat iemand gaat proberen het notitieboekje te stelen met daarin alle trucs van de beroemde illusionist Ricky Treek. De bijen worden undercover naar zijn show gestuurd om de zaak te onderzoeken.
«
»
11:05 Squish
De populaire Helen is zo gemeen naar haar twee onderdanige vriendinnen Holly en Heather, dat zij niet meer met Helen om willen gaan. Ze besluiten om Peggy te volgen, maar Peggy wil geen onderdanen die haar na doen. Squish en Pod gaan haar helpen.
«
»
11:15 Squish
Brian is een bacterie en hij is bovendien ook een van de grootste, meest stoere kinderen op school.
«
»
11:30 Galactic Agency
Stacy doet een beroep op het Galactic Agency om haar robothond te onderhouden. K zorgt ervoor maar ontdekt dat de instructies geschreven zijn in Kawaii, een taal die hij niet kent. Hij probeert het zelf uit te zoeken.
«
»
11:40 Galactic Agency
Na een ruzie met haar baas Dany verlaat Apple het Galactisch Agentschap om zich te vestigen op HappyDojo en een nieuw leven te beginnen. Wanneer het agentschap op de planeet aankomt, verloopt de hereniging tussen de twee niet goed.
«
»
11:55 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de prehistorische tijd beland en ontmoeten een buitenaards wezen dat hen komt observeren, maar de meest ontwikkelde is niet degene die iemand denkt.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een poort naar een andere, maar identieke wereld. De hut is er, maar er is ook een chocolademuseum.
«
»
12:15 Ket & Doc
Samen met een diverse groep tienermeisjes gaat de Oekraïense Emilia voor de allereerste keer op klimkamp in haar nieuwe thuisland. Na een heel bewogen jaar, waarin ze met haar familie naar België vluchtte, belooft dit extra uitdagend te worden.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers hebben een amulet als gamekey om een oude piratenschat in handen te krijgen. Daarvoor moeten ze naar de kerker van een fort. Maar er lopen ontsnapte gevangenen rond en ook de gevaarlijke piraat met zijn zwaard.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Bobbi wil de kinderachtige tekeningen op haar kamer wegdoen. Andy vindt het moeilijk dat Bobbi groter wordt en probeert alles te houden zoals het is, tot ergernis van Bobbi. Vake kan plots geen liedjes meer schrijven, en Moeke probeert hem te helpen.
«
»
13:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de mobiel van de boswachter te pakken en testen elke app die erop staat. Grizzy gebruikt de GPS om de dichtstbijzijnde winkel te vinden waar hij wat chocolade kan kopen.
«
»
13:30 Red Dog: True Blue
Een elfjarige Australische jongen moet op de boerderij van zijn opa gaan wonen. Dat vindt hij moeilijk, tot hij bevriend raakt met een hond die een legende zou worden.
«
»
14:55 Grizzy & the Lemmings
De hut van de boswachter is uitgerust met een detector die indringers kan spotten.
«
»
15:00 Mega Mindy
Een pianoconcert wordt gesaboteerd door een crimineel die een bom in de piano heeft geplaatst. Hij vraagt losgeld, en als hij dat niet krijgt zal de piano ontploffen. Mega Mindy moet de dader vinden.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine bakt koekjes. Samson en Marie vinden ze slecht, maar dat durven ze niet te zeggen om Florentine niet te schofferen. Florentine blijft er bakken.
«
»
15:30 Kleine dingen
Blauw vindt een panfluit gemaakt uit papieren rietjes en speelt er een mooi liedje mee.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Een mysterieuze dief raast door Lutetia, maar de Romeinen brengen telkens de gestolen buit terug.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
Het Smurfenorkest geeft een verjaardagsconcert ter ere van Smurfwilgje.
«
»
16:00 Lou
Lou is er zeker van dat ze de sprookjesprins heeft gevonden die perfect bij haar moeder past. De slimme, knappe Alexander solliciteert naar de vrijgekomen huurwoning naast haar. Lou wil dat hij het contract binnenhaalt.
«
»
16:15 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een 3D-printer die van alles een kleinere versie kan printen. Grizzy wil de hut volstoppen met beeldjes, maar moet eerst van de Lemmings af zien te komen.
«
»
16:35 Rox
De conditie van Rick is ondermaats. Hij moet op trainingskamp en Olivia en Xavier gaan met hem mee. Op het kamp gebeurt echter het ene ongeluk na het andere, team ROX vermoedt dat er sabotage in het spel is.
«
»
17:00 De Faker
Het is aan Thomas om te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Colen, een nieuw samengesteld gezin uit Strombeek-Bever. Nidal en Heritier volgen vanuit de Fakerbus de zoektocht van Thomas en hopen dat hij een punt voor hun team zal scoren.
«
»
17:15 3Hz
Patricia komt erachter dat haar vader vreemde beslissingen nam in het verleden en dat Theo een belangrijke schakel vormt in het verhaal. Ook Felix zet Theo onder druk.
«
»
17:39 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de savanne waar ze een mammoetbaby ontmoeten. Ze adopteerden het diertje en noemden het Loulou, maar hun stam wil Loulou niet graag in de buurt hebben.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings stuiten op een witte beer die via een stuk ijs is gearriveerd. Het stuk ijs begint langzaam te smelten.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:00 Ket & Doc
Sana heeft twee grote passies: boksen en bakken. Vanaf dit schooljaar volgt ze een opleiding om patissier te worden. En binnenkort mag ze in Italië haar eerste grote wedstrijd boksen. Ze zal voor beide passies moeten knokken.
«
»
18:15 Nachtwacht
Sacha vindt een oud poppenhuis terug in de kelder. Ze wil het verkopen op de rommelmarkt. Maar nadat Sacha en Helena plots verdwijnen, krijgen de helden al snel het vermoeden dat ze met een vreemd poppenhuis te maken hebben.
«
»
18:40 De Hoppers
Daria voert een vijf uur durende monoloog op over haar idool: Marie Curie. Maar die gaat niet zoals ze had gehoopt. Arno denkt dat Marie Curie de currysaus heeft uitgevonden. Ondertussen wil Mo een Nobelprijs winnen.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings stuiten op een geheime afstandsbediening van het Canadese leger. Deze is in staat levende wezens te pauzeren en weer op te starten.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly gaat live voor 24 uur en blijft zichzelf de hele tijd filmen. Hierdoor laat hij onbedoeld zien wat er allemaal gebeurd achter de schermen van Video King. Dit is lastig, want uitgerekend vandaag wil Mike zich verstoppen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Een kat probeert op de gekste plek te klimmen en een ander katje heeft een stinkend probleem.
«
»
19:40 Buck
Er heerst een hittegolf en Hanne en Laura gaan naar het zwembad. Laura gaat vooral voor de redder, maar die heeft enkel oog voor haar zus. Buck wil ook zwemmen. Hij is danig onder de indruk van de hoge springplank.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De 24 kandidaten krijgen elk een emmer water en een waterspuiter. Ze moeten van een afstand zo snel mogelijk de brandende kaars in hun huisje blussen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers