TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP DoktersVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Blind Getrouwd UK
De koppels maken zich klaar voor hun laatste etentje samen. Er is nog maar een handvol over.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Sun, Sea and Selling Houses
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Culinaire vaardigheden worden op de proef gesteld in de jacht naar liefde. Een groepje vrijgezellen gaat koken in de hoop een afspraakje te winnen met de 24-jarige Paige uit Hyde, Greater Manchester.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Achter gesloten deuren
De ex van alleenstaande moeder Mirjam heeft na vijf jaar weer contact met haar gezocht. Een duister geheim lijkt niet meer verborgen te kunnen blijven.
«
»
14:00 Dinner Date
Chris Taylor krijgt vijf menu's voorgeschoteld, elk samengesteld door een potentiŽle blind date. Hij kiest er drie uit en na het daten van drie, zal er maar ťťn voor een tweede keer terugkomen.
«
»
14:55 Sun, Sea and Selling Houses
«
»
15:55 Achter gesloten deuren
Lennie wil samen met haar vriend een nieuwe toekomst op te bouwen. Maar dan wordt ze onverwachts verliefd op de echtgenote van haar broer.
«
»
16:45 24 Hours in A&E
Leo belandt op de spoedafdeling na een auto-ongeluk waarbij zijn voertuig op zijn dak belandde. Kieran bezeerde zijn pols tijdens het skateboarden. De 91-jarige Lillian kwam thuis ten val.
«
»
17:40 Help, Mijn Man Is Klusser
In Nieuwveen leeft de negenendertigjarige Jill met haar gezin al jaren tussen de kou en het ongedierte. Jill zit er helemaal doorheen. Zelf doet ze zoveel ze kan, en dat terwijl haar man liever aan het klussen is.
«
»
19:00 Home and Away
Justin wordt gearresteerd, na zijn aanval op Conor. Roo en Rose vangen intussen Ava op.
«
»
19:30 Blind Getrouwd UK
Met de laatste geloften in aantocht nemen sommige koppels de tijd om vrienden en familie op te zoeken en hun relatie onder de loep te nemen. Vervolgens is reeds voor drie koppels het grote moment aangebroken.
«
»
20:35 Waar is Mijn Erfenis
Als de 88-jarige Fredrika overlijdt, krijgen niet haar familieleden de erfenis, maar een klusjesman. Een flinke klap voor de familie en een nogal verdachte situatie. Dennis start een onderzoek.
«
»
21:30 Regi Gaat Trouwen
Tijdens het passen van trouwkostuums ontmoet Regi twee oud-leerlingen van Kristel. Ze stellen scherpe vragen en krijgen de primeur van Regi's huwelijkssong te horen.
«
»
22:30 House of Kardashian
Kylie Jenner wordt een Gen Z-icoon en zorgt er zo voor dat de familie in de spotlights blijft, maar de druk op de Kardashian-dynastie neemt toe om zich verantwoordelijker te gaan opstellen ten aanzien van maatschappelijke problemen.
«
»
23:40 Ambulance: Code Red
Een autobestuurder raakt zwaargewond bij een ongeval. De toegesnelde ambulanciers moeten ter plekke een riskante ingreep uitvoeren om het leven van de man te redden.
«
»
00:35 Blind Getrouwd UK
Met de laatste geloften in aantocht nemen sommige koppels de tijd om vrienden en familie op te zoeken en hun relatie onder de loep te nemen. Vervolgens is reeds voor drie koppels het grote moment aangebroken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jaarlijks lopen er bij de politie in Groot-BrittanniŽ duizenden meldingen binnen over kindermisbruik. Heel vaak speelt het misbruik zich af binnen de familiekring. De slachtoffers, veelal jonge kinderen, zijn getekend voor het leven. Bij Natasha (28) begon het misbruik toen ze amper vier jaar oud was. En ook Maya (35) werd aangerand door haar eigen vader. Hij filmde ook alles en noteerde elk detail zorgvuldig in een dagboek. Maya daagde haar vader voor de rechtbank, waarna hij werd veroordeeld voor een celstraf van tien jaar. Schokkende verhalen waar de meeste slachtoffers niet mee naar buiten durven te komen. De vrouwen in deze documentaire vonden de moed om er openlijk over te praten in de hoop zo andere slachtoffers te kunnen helpen.

'My Dad the Paedophile', om 20.35 uur op Play Crime.

Dossiers