TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP DoktersVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:31 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:04 Climate Change: Ade on the Frontline
Ade begint met de Australische oostkust, van het Groot BarriŤrerif tot TasmaniŽ. Hij ontdekt hoe Solomonseilanden verdwenen zijn en schildpadden 'feminiseren'. Er is ook hoop, want onder meer de regio TasmaniŽ draait volledig op hernieuwbare energie.
«
»
17:56 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Sven de Leijer.
«
»
19:35 The Office
Michael eist dat het afscheidsfeestje van Toby bij Dunder Mifflin groots gevierd wordt. Dwight en Meredith willen Holly, de nieuwe werknemer in personeelszaken, ontgroenen.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Ben Fogle bezoekt Sandy, die op de helling van de hoogste berg van het Griekse eiland Andros een dierenasiel heeft opgezet. Ben deelt zijn onderkomen met honden, ezels, katten en een paard.
«
»
21:20 Oorlogsreporters
Oorlogsreporters zitten op de eerste rij van de geschiedenis. Welke conflicttrends zien zij de komende jaren? Hoe kijken ze naar klimaatoorlogen, eindeloze vluchtelingenstromen en nucleaire dreiging?
«
»
22:05 De ideale wereld
Gast: Jacky Lafon.
«
»
22:50 Winteruur
Wim Helsen nodigt kunstenares Katrien Vanderlinden uit voor een gesprek over haar favoriete tekst.
«
»
23:00 In the Face of Terror
In november 2012 wordt Jim Foley in SyriŽ gegijzeld. Hij is een van de weinige journalisten die het aandurft om van daaruit verslag uit te brengen. Het land stevent af op een burgeroorlog en IS voert er een gruwelijk terreurbewind.
«
»
23:50 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jaarlijks lopen er bij de politie in Groot-BrittanniŽ duizenden meldingen binnen over kindermisbruik. Heel vaak speelt het misbruik zich af binnen de familiekring. De slachtoffers, veelal jonge kinderen, zijn getekend voor het leven. Bij Natasha (28) begon het misbruik toen ze amper vier jaar oud was. En ook Maya (35) werd aangerand door haar eigen vader. Hij filmde ook alles en noteerde elk detail zorgvuldig in een dagboek. Maya daagde haar vader voor de rechtbank, waarna hij werd veroordeeld voor een celstraf van tien jaar. Schokkende verhalen waar de meeste slachtoffers niet mee naar buiten durven te komen. De vrouwen in deze documentaire vonden de moed om er openlijk over te praten in de hoop zo andere slachtoffers te kunnen helpen.

'My Dad the Paedophile', om 20.35 uur op Play Crime.

Dossiers