TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:31 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:04 Climate Change: Ade on the Frontline
Ade begint met de Australische oostkust, van het Groot Barrièrerif tot Tasmanië. Hij ontdekt hoe Solomonseilanden verdwenen zijn en schildpadden 'feminiseren'. Er is ook hoop, want onder meer de regio Tasmanië draait volledig op hernieuwbare energie.
«
»
17:56 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Sven de Leijer.
«
»
19:35 The Office
Michael eist dat het afscheidsfeestje van Toby bij Dunder Mifflin groots gevierd wordt. Dwight en Meredith willen Holly, de nieuwe werknemer in personeelszaken, ontgroenen.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Ben Fogle bezoekt Sandy, die op de helling van de hoogste berg van het Griekse eiland Andros een dierenasiel heeft opgezet. Ben deelt zijn onderkomen met honden, ezels, katten en een paard.
«
»
21:20 Oorlogsreporters
Oorlogsreporters zitten op de eerste rij van de geschiedenis. Welke conflicttrends zien zij de komende jaren? Hoe kijken ze naar klimaatoorlogen, eindeloze vluchtelingenstromen en nucleaire dreiging?
«
»
22:05 De ideale wereld
Gast: Jacky Lafon.
«
»
22:50 Winteruur
Wim Helsen nodigt kunstenares Katrien Vanderlinden uit voor een gesprek over haar favoriete tekst.
«
»
23:00 In the Face of Terror
In november 2012 wordt Jim Foley in Syrië gegijzeld. Hij is een van de weinige journalisten die het aandurft om van daaruit verslag uit te brengen. Het land stevent af op een burgeroorlog en IS voert er een gruwelijk terreurbewind.
«
»
23:50 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers