TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Station 19
Travis is vastbesloten Dixon te ontslaan en de nieuwe burgemeester te worden. Maya geeft ondertussen toe aan chantage, terwijl het team wordt opgeroepen voor een brand in een vervallen flatgebouw.
«
»
01:55 Cracked
Adian en het team onderzoeken de dood van een twintigjarige serveerster genaamd Ellen Owens. Ze werd gemarteld en doodgestoken. Ze zijn er zeker van dat een vreemde naamloze inheemse man, die haar uit het bos heeft gedragen, haar moordenaar is.
«
»
02:40 Cracked
Psych Crimes and Crises onderzoekt de moord op verpleegkundige Maya Henson. Hoewel ze te maken had met mogelijk gewelddadige patiŽnten, werd ze niet in de buurt van de huizen van haar patiŽnten aangetroffen.
«
»
03:25 The Real Housewives of New York City
Na een nacht waarop veel rosť wordt gedronken, blijkt Luann de volgende dag te zijn vertrokken uit Blue Stone Manor. Bij wijze van groepstherapie gaan de vrouwen naar de stad om te 'funshoppen'.
«
»
04:10 The Real Housewives of New York City
Luann en Sonja wonen een bijeenkomst bij van de Fortune Society en ontmoeten vrouwen die in de gevangenis hebben gezeten. Ramona gaat uit eten met Avery en Mario in een van hun lievelingsrestaurants.
«
»
04:55 The Millionaire Matchmaker
Justin Cooper is erg streng voor zichzelf en z'n vriendinnen en wil ze 'verbeteren'. Reclameman Chad Towersey houdt van surfen en vooral van vrouwen. Hij is erg populair, maar kan de ware niet vinden.
«
»
05:40 Storage Wars
De kopers proberen Dave Hester te verslaan op zijn thuisbasis in Costa Mesa, CaliforniŽ. Veilingmeester Dan Dotson keert terug, en Darrell en Brandon brengen de veiling tot nieuwe hoogten. Jarrod en Brandi doen een bijzondere ontdekking.
«
»
06:00 American Pickers
De jongens gaan naar Minnesota om de overblijfselen van een kermisbedrijf de redden.
«
»
06:55 American Pickers
Mike en Frank zijn op jacht naar voorwerpen die goed passen in een unieke mancave.
«
»
07:50 Storage Wars
De kopers strijden om grote winsten in Bellflower, CaliforniŽ. Jarrod koopt een opslagruimte die Brandi dwingt haar angsten onder ogen te zien. Ivy worstelt om in een slechte aankoop iets van waarde te vinden. Dave wordt de grote winnaar van de dag.
«
»
08:15 Storage Wars
Ivy is bijzonder opgewonden wanneer de kopers terugkeren naar Fontana in CaliforniŽ. Darrell en Brandon lijken goed gescoord te hebben, terwijl Mary zichzelf omhoog probeert te werken.
«
»
08:35 Flip This House
Rudy koopt een groot huis uit de 19e eeuw. Het staat in een beruchte buurt in LA en is in delen verhuurd. Rudy is blij met de vondst van een kelder tot blijkt dat die niet aardbevingsbestendig is.
«
»
09:35 Below Deck Mediterranean
Kiko knokt om veeleisende gasten tevreden te stellen, nadat hij zich door de eerste dag heen heeft geworsteld. Kapitein Sandy maakt zich zorgen om de inspanningen van het personeel. Een onverwachte klacht dwingt haar een ultimatum te stellen.
«
»
10:30 Shark Tank
Met in deze aflevering: een lekkernij die twee desserts combineert, een modern alternatief voor pinautomaten, een kledinglijn die twee trends samenbrengt en een hyperallergeen slaapmiddel.
«
»
11:30 Last Man Standing
Chuck en Carol besluiten om hun huwelijksbeloften te vernieuwen.
«
»
12:00 Flip This House
CT Homes wil een van zijn verhuurpanden verkopen. De huurders vertrekken onder achterlating van een droevig kijkend jong hondje. Bovendien hebben ze de leidingen met reparaties versjteerd.
«
»
12:55 Storage Wars
Darrell probeert de concurrentie aan te wakkeren tijdens de veiling in Moreno Valley, CaliforniŽ. Mary probeert informatie in te winnen bij haar meer ervaren collega's. Rene is klaar om de strijd aan te gaan als de juiste opslagruimte langskomt.
«
»
13:25 Storage Wars
Jarrod en Brandi hebben een speciale gast die in opslagruimtes rond zal snuffelen op de veiling in West Covina, CaliforniŽ. Darrell en Brandon helpen hun collega's om zich succesvol te kleden. Een zelfverzekerde Mary zoekt naar vintage artikelen.
«
»
13:55 American Pickers
Tijdens een sneeuwstorm in Minnesota vechten Mike en Frank tegen de vrieskou om een zeldzaam paar vrachtwagens op het terrein van boer Jim veilig te stellen.
«
»
14:50 American Pickers
Het team bezoekt een boerderij met een rijke familiegeschiedenis. Mike probeert een deal te sluiten.
«
»
15:45 The Millionaire Matchmaker
Justin Cooper is erg streng voor zichzelf en z'n vriendinnen en wil ze 'verbeteren'. Reclameman Chad Towersey houdt van surfen en vooral van vrouwen. Hij is erg populair, maar kan de ware niet vinden.
«
»
16:40 Shark Tank
Onder de gepresenteerde uitvindingen zijn een hightech product waarmee je geheimen over je kat ontdekt, een luxe accessoire voor mannen en een heerlijke, veelzijdige dip. Vier middelbare scholieren kletsen met hun favoriete Shark.
«
»
17:40 Station 19
In de nasleep van de nationale verontwaardiging na de tragische moord op een ongewapende zwarte man, haalt Maya Dr. Diane Lewis erbij om het team te helpen met het rouwprocess.
«
»
18:35 Below Deck Mediterranean
Kiko knokt om veeleisende gasten tevreden te stellen, nadat hij zich door de eerste dag heen heeft geworsteld. Kapitein Sandy maakt zich zorgen om de inspanningen van het personeel. Een onverwachte klacht dwingt haar een ultimatum te stellen.
«
»
19:25 Below Deck Mediterranean
Als de crew een avondje uitgaat, onthult Alex zijn gevoelens voor Bugsy. Hannah heeft moeite om aansluiting te vinden met de groep. Kapitein Sandy heeft kritiek op Jess' functioneren in de wasruimte. Malia belandt in een noodsituatie.
«
»
20:35 The Equalizer
McCall kan niet anders dan haar ex-man om hulp te vragen als ze een slachtoffer moet redden die werd neergeschoten na getuige te zijn van een diefstal. Het maakt haar persoonlijke leven nog gecompliceerder.
«
»
21:30 The Equalizer
Tante Vi wordt in een jury geplaatst waar ze als enige gelooft dat de verdachte onschuldig is. McCall probeert de zaak uit te zoeken om erachter te komen of Vi gelijk heeft over de verdachte.
«
»
22:25 Law & Order: Organized Crime
Een meisje wordt neergeschoten. Cosgrove werkt samen met Jalen Shaw om haar moordenaar op te sporen. Benson en Stabler beseffen dat het meer is dan een typische moord. McCoy en Price binden de strijd aan tegen een internationale misdaadbende.
«
»
23:15 Law & Order: Organized Crime
Stabler doet onderzoek naar het verdachte overlijden van een goede vriend. Die vriend wou zijn huis niet verkopen om plaats te maken voor een casino. Stabler vermoedt daardoor dat er opzet in het spel is.
«
»
00:10 The Net
Lea ontdekt dat er een prijs op haar hoofd is gezet. Marcel en Mikhail gaan in Belarus op zoek naar de moordenaars. Lea vindt nog een speler in Berlijn, maar als ze daar aankomt is hij al dood.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers