TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP DoktersVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Death in Paradise
Terwijl commissaris Selwyn Patterson vijftig jaar politiewerk viert in de Yacht Club, neemt de dag een wending wanneer hij wordt neergeschoten en met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. De zaak wordt echter steeds verwarrender.
«
»
02:45 Count Magnus
Zweden, 1863. Een land waar niet veel Engelsen naartoe reizen. Een uitzondering is Mr Wraxhall, wiens onschuldige gesnuffel in de archieven van de adellijke familie de la Gardie een duistere wending neemt.
«
»
03:15 Ghost Stories
Bewerking door Mark Gatiss van dit spannende verhaal van Sir Arthur Conan Doyle, dat zich afspeelt in het Oxford van de 19e eeuw. De universiteit wordt opgeschrikt door de plotselinge dood van Bellingham.
«
»
03:50 Silent Witness
Nikki en Jack doen onderzoek naar een man die door een metro is doodgereden. Als daarna een vrouwelijke dominee onder soortgelijke omstandigheden sterft, probeert het team een zaak op te bouwen tegen haar man.
«
»
04:40 Murdoch Mysteries
Wanneer een man kort na een dronken vechtpartij over de uitslag van een rattengevecht wordt vermoord, valt de verdenking meteen op de man met wie hij ruzie had, de vader van Murdoch.
«
»
05:30 Ghosts
Mike en Alison krijgen een ongelooflijk aanbod dat al hun verwachtingen ver overtreft. Ze moeten nu een beslissing gaan nemen en de uitkomst daarvan zal hun leven voorgoed veranderen.
«
»
06:00 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Twee popzangers worden geŽlektrocuteerd tijdens een optreden in een tv-show. Peregrines onpartijdigheid wordt op de proef gesteld wanneer een oud vriendje wordt genoemd als hoofdverdachte.
«
»
06:45 All Creatures Great and Small
Wanneer Mrs. Hall vrij neemt voor een ontmoeting met iemand die vroeger veel voor haar betekende, schuift Siegfried alle huishoudelijke taken af op Tristan, terwijl hij zich alleen met de praktijk bezighoudt.
«
»
07:35 Father Brown
Father Brown onderzoekt een moord in de plaatselijke legerkazerne. Het onderzoek leidt hem naar de dood van een man die dertien jaar geleden in Duinkerke gevonden is.
«
»
08:20 Death in Paradise
Een gevangene die bewaakt moest worden door Goodman wordt vermoord. Goodman en het team komen hierdoor onder grote druk te staan.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Barnaby en Nelson onderzoeken de dood van de leider van een internationaal fietsteam. Het onderzoek leidt hen naar een wereld van chantage, corruptie en bloedvergieten.
«
»
10:05 Midsomer Murders
Barnaby en Nelson onderzoeken de dood van de leider van een internationaal fietsteam. Het onderzoek leidt hen naar een wereld van chantage, corruptie en bloedvergieten.
«
»
10:50 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
De oplossing van de zaak lijkt gezocht te moeten worden in het verleden van Violetta.
«
»
11:35 Death in Paradise
Een orkaan nadert Saint-Marie terwijl de politie probeert de moord op een jonge meteoroloog op te lossen. De plaats delict is zo opgezet dat het lijkt alsof de man door een natuurramp om het leven is gekomen.
«
»
12:30 Inspector George Gently
Inspecteur Gently wordt opgeroepen wanneer een lijk wordt aangetroffen bovenop een vuilnishoop onder de Tyne Bridge. Het lijkt op zelfmoord.
«
»
14:00 The Madame Blanc Mysteries
Een oudere vrouw is ervan overtuigd dat een kostbare schat haar kan helpen bij het opsporen van haar vermiste broer, die tijdens de Tweede Wereldoorlog door de nazi's werd ontvoerd. Jean roept de hulp van Dom in om broer en zus te herenigen.
«
»
15:00 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek als de nieuwe cricketcaptain van Kembleford wordt beschuldigd van moord. Hij hoopt de onschuld van de man te kunnen bewijzen.
«
»
15:55 All Creatures Great and Small
Op de radio wordt bekendgemaakt dat Engeland op de rand van oorlog staat. Terwijl iedereen in Skeldale House gedwongen wordt na te denken over wat belangrijk is in het leven, ontdekt James een geval van tuberculose in Heston Grange.
«
»
17:00 Murdoch Mysteries
Tijdens een opvoering van Macbeth valt het halfvergane lichaam van de voormalige eigenaar van het Grand Theatre op het toneel. Tijdens het openen van het graf waarin hij moet liggen, wordt een ander lichaam aangetroffen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een rijke filantroop die dood op zijn eigen jacht is gevonden. Het probleem met het onderzoek is dat de enige verdachten op het tijdstip van de moord op het rif eronder aan het duiken waren.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Als een postbode vermoord wordt, kunnen overspel en rivaliteit daarbij een rol spelen. Detective Barnaby onderzoekt zijn dood, maar dan wordt er nog een lichaam gevonden.
«
»
20:00 Midsomer Murders
Als een postbode vermoord wordt, kunnen overspel en rivaliteit daarbij een rol spelen. Detective Barnaby onderzoekt zijn dood, maar dan wordt er nog een lichaam gevonden.
«
»
21:00 Mrs Sidhu Investigates
Mevrouw Sidhu's eerste dag als cateraar voor een dure gezondheidsclub neemt een morbide wending wanneer er twee dode lichamen worden gevonden in de spa. Nadat haar nichtje de hoofdverdachte wordt, begint mevrouw Sidhu haar eigen onderzoek.
«
»
22:00 The Change
Linda gaat in de bossen op zoek naar een tijdcapsule die ze verborgen heeft toen ze tien was en ontmoet daar de mysterieuze Pig Man, die meer over de capsule weet dan hij laat blijken.
«
»
22:30 Grantchester
Geordie ziet zich gedwongen om een oude vriend te helpen, maar raakt in de knoop met zijn geweten. Will moet vechten om zijn baan te houden, maar ziet ook dat Geordie hem hard nodig heeft.
«
»
23:30 Silent Witness
Het team ontdekt een link tussen twee belangrijke moordzaken. Nikki bezoekt een oud-collega die wellicht kan helpen en Thomas komt erachter hoe Tina kwam te overlijden.
«
»
00:30 New Tricks
Het team heronderzoekt een zaak in Oost-Londen wanneer nieuwe informatie aan het licht komt. De informatie legt een verband tussen een onverklaarbaar sterfgeval en verkrachting in verband met drugs.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jaarlijks lopen er bij de politie in Groot-BrittanniŽ duizenden meldingen binnen over kindermisbruik. Heel vaak speelt het misbruik zich af binnen de familiekring. De slachtoffers, veelal jonge kinderen, zijn getekend voor het leven. Bij Natasha (28) begon het misbruik toen ze amper vier jaar oud was. En ook Maya (35) werd aangerand door haar eigen vader. Hij filmde ook alles en noteerde elk detail zorgvuldig in een dagboek. Maya daagde haar vader voor de rechtbank, waarna hij werd veroordeeld voor een celstraf van tien jaar. Schokkende verhalen waar de meeste slachtoffers niet mee naar buiten durven te komen. De vrouwen in deze documentaire vonden de moed om er openlijk over te praten in de hoop zo andere slachtoffers te kunnen helpen.

'My Dad the Paedophile', om 20.35 uur op Play Crime.

Dossiers