TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Le Petit Baigneur
André Castagnier werkt op de scheepswerven van Louis-Philippe Fourchaume. Hij heeft net het prototype van een nieuw schip ontworpen, maar bij de tewaterlating van de boot gaat het helemaal fout.
«
»
13:15 Chicago Fire
Casey moet zijn gedachten op orde krijgen nu Dawson naar Puerto Rico is vertrokken. Ondertussen verwelkomt Kazerne 51 een nieuwe medewerkster, paramedicus Emily Foster.
«
»
14:05 Chicago Fire
De brandweermannen van Kazerne 51 hebben hun handen vol met een brand in een hoog flatgebouw. De vader van Halstead is een van de slachtoffers die opgesloten zitten.
«
»
14:50 Chicago Fire
Chief Boden twijfelt steeds meer aan de motieven van adjunct-commissaris Gorsch. Severide komt in een moeilijke situatie terecht wanneer hij een kind uit een autowrak probeert te redden.
«
»
15:45 The World's Deadliest Weather
Op de Filipijnen barst de Taal-vulkaan onverwacht uit. - Het Australische Queensland krijgt een zware hagelstorm over zich heen.
«
»
16:45 Top Gear
Het trio maakt zich op voor een roadtrip door Italië in hun favoriete hot hatchbacks: de Citroën DS3 Racing, de Abarth 500 en de Renaultsport Clio 200 Cup.
«
»
17:50 Top Gear
De McLaren MP4-12C gaat op het circuit de strijd aan met zijn grootste rivaal, de Ferrari 458. James May trekt naar Amerika om er de Range Rover Evoque grondig onder de loep te nemen.
«
»
18:55 The Graham Norton Show
Gasten: Rupert Everett, Lolly Adefope, Sara Pascoe, Dolly Parton en Riz Ahmed. Muziek: Róisín Murphy.
«
»
20:00 Altijd prijs
De familie Desmet speelt al jaren op de lotto. Rudy is er steevast van overtuigd dat hij een systeem heeft gevonden dat de lottotrekking voorspelt.
«
»
20:35 Hidalgo
1890. De aan lagerwal geraakte cavalerieofficier Frank T. Hopkins mag met zijn paard Hidalgo deelnemen aan de Ocean of Fire, een afmattende paardenrace in de Arabische woestijn.
«
»
23:05 Top Gear
Freddie , Chris en Paddy reizen naar Ethiopië, waar ze auto's uittesten in de zengende hitte. Terug op het circuit kruipt Chris achter het stuur van een Ferrari 488 Pista en McLaren 600 LT.
«
»
00:10 Trippers
In Japan hebben mannen een grote voorkeur voor hele jonge meisjes, ze hebben er zelfs een woord voor: lollicon. In Roemenië is de seksindustrie voor veel vrouwen de enige uitweg uit de armoede.
«
»
01:10 Motorway Cops
De verkeerspolitie schakelt de hulp in van politiehelikopter Alpha Oscar One om gestolen auto's en drugsdealers op te sporen.
«
»
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers