TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:55 The Kids Are Alright
Timmy neemt deel aan een wedstrijd waarmee hij een plek in een tv-show kan winnen. Hij neemt het heft in eigen handen wanneer hij geen reactie krijgt. Peggy wil haar rijbewijs behalen.
«
»
12:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:55 Date With Love
David Rogers woont in een kleine stad in Illinois. Hij besluit via een onlinevideo om celebrity Alex Allen mee te vragen als date voor het schoolbal. Tot zijn verrassing stemt ze in.
«
»
16:45 Emergence
Jo gaat op zoek naar antwoorden. De komst van een mysterieuze man in het stadje beroert de gemoederen. Piper probeert haar krachten onder controle te krijgen.
«
»
17:40 Take Two
Voormalig televisiester Sam Swift probeert haar leven weer op de rails te krijgen nadat ze 60 dagen in een afkickkliniek heeft gezeten. Een filmrol als privédetective kan haar helpen bij een comeback.
«
»
18:35 Cocktail
De jonge ambitieuze Brian Flanagan droomt van een carrière als beursmakelaar. Om zijn studie te bekostigen, gaat hij als barman aan de slag.
«
»
20:30 Top Gun
Waaghals Pete Mitchell wordt samen met zijn vriend Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde opleiding voor toppiloten. Tijdens een avondje uit ontmoet hij de knappe Charlie Blackwood.
«
»
22:30 Mission: Impossible
Jim Phelps en zijn eliteteam bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerdiskette met de identiteit van Amerikaanse spionnen uit de handen van de vijand te houden.
«
»
00:30 Fosse/Verdon
Bob heeft last van stress wanneer hij de laatste hand legt aan de montage van 'Lenny'. Gwen bereidt zich ondertussen voor op de eerste repetitiedag voor 'Chicago'.
«
»
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers