TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
Maya geeft graag bevelen aan iedereen, aan Willy in het bijzonder. Maar wanneer het gaat over aanwijzingen geven aan de mieren, beseft ze dat het niet zo gemakkelijk is.
«
»
06:10 Spirit: Samen vrij
De koppige Lucky haalt Pru over om haar een spoedcursus paardrijden te geven zodat zij en Spirit mee kunnen doen aan een jaarlijkse paardenrace.
«
»
06:30 Arthur & De Minimoys
Darkos heeft last van een verkoudheid en krijgt van Gokslok een drankje om daarvan verlost te raken. Maar dit drankje heeft de bijwerking dat hij onzichtbaar wordt.
«
»
06:50 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:15 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy staat voor een dilemma: het verjaardagsfeest van Knoest is op dezelfde dag als dat van Bridget. - Knoest wil bewijzen dat hij cool is en organiseert een logeerpartij.
«
»
07:40 Hallo K3
Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen.
«
»
08:00 Hallo K3
Karen wil vermageren en gaat op dieet. Wanneer ze een toastje maakt dat verbrandt naar het gelaat van Elvis, denkt Karen dat ze het relikwie voor veel geld kan verkopen.
«
»
08:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:40 Wakandy
Show.
«
»
08:55 Draken: Race naar de rand
Wanneer de rijders onderzoeken waarom kooplieden niet meer naar de Noordermarkt komen, worden Hikkie en Snotvlerk het slachtoffer van een draak die schatten verzamelt.
«
»
09:15 Power Rangers Beast Morphers
Shaw moet een leider kiezen voor haar vernieuwde Power Rangers-TEAM, omdat Devon, Zoey en Ravi hier ruzie over maken.
«
»
09:40 Slisse & Cesar
Rik is in Schaffen van de partij tijdens de opendeurdag. Dit initiatief inspireert Slisse om de deuren van zijn verzekeringskantoor ook wagenwijd open te zetten.
«
»
10:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 L.A.'s Finest
Syd en Baines komen in het oog van een storm terecht wanneer Interne Zaken een onderzoek opent naar de dood van Beverly Gamble. McKenna en Walker komen een onverwachte wapenhandelaar op het spoor.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:40 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 Verschrikkelijke ikke 3
Wanneer Gru's laatste missie in de soep loopt, wordt hij ontslagen bij de Anti-Villain League. Net wanneer hij begint te twijfelen aan zijn keuzes en identiteit, krijgt hij onwaarschijnlijk nieuws.
«
»
15:20 Cougar Town
Jules raakt in paniek wanneer Josh vertelt dat hij verliefd is op haar. Bobby probeert een manier te verzinnen om gemakkelijk en snel geld te verdienen om zijn schulden af te betalen.
«
»
15:40 Cougar Town
Josh verklaart zijn liefde aan Jules. Zij besluit hierdoor dat het tijd is om het uit te maken. Helaas is ze niet goed in het stopzetten van relaties, maar Laurie en Ellie helpen haar.
«
»
16:15 Beat Da Bompaz
Eline De Munck, Kobe Van Herwegen en Joyce Beullens moeten het in een niet-alledaagse race opnemen tegen autoracer Yvette Fontaine, een levende legende.
«
»
17:25 Lego Masters USA
De duo's krijgen de opdracht om een marionet te bouwen, waarna ze samen met een ander team een show moeten opvoeren. Wie slaagt erin om de jury omver te blazen met hun vakmanschap?
«
»
18:15 Patrouille Linkeroever
Het is opendeurdag op het politiekantoor van Linkeroever en de taken worden verdeeld.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De kotmadam
Jef heeft van een verre neef enkele lelijke schilderijen geërfd. Simonneke, een ex-collega van Jeanne, passeert en pakt uit met haar rijkdom. Jeanne maakt haar wijs dat de schilderijen topwerken zijn.
«
»
20:35 De Tien Om Te Zien
Gina G kon niet komen, maar Conny Fabry kon dat wel. De jongens van Get Ready! brachten een visuele ode aan Queen en waaghals Sandra Kim voelde zich 'the queen of the world' aan boord van de Titanic.
«
»
21:45 Zuidflank
Rob moet dringend op zoek naar een meestergast, want alleen redt hij het niet op de zuidflank. Tot zijn grote verbazing spoort An Patrick aan om aan de slag te gaan tussen de wijnranken van Rob.
«
»
22:50 L.A.'s Finest
Terwijl Patrick vol spanning op de verkiezingsuitslag wacht en de pers te woord staat, zet het team alles op alles om Malcolm Ward te lokaliseren. Syd wil Interne Zaken de waarheid vertellen.
«
»
23:45 Franklin & Bash
Franklin en Bash verdedigen een agent met de bijnaam Raven Viper die zichzelf opwerpt als misdaadbestrijder en superheld. Hij is werkzaam op een universiteitsterrein en wordt beschuldigd van doodslag.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers