TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De dagschotel
Alle gekheid in de keukenpot, da's vandaag het motto van jong geweld Jan Tournier. Jan maakt macaroni madness, een pastaschotel die bijzonder goed smaakt als er een kater op je hoofd zit.
«
»
06:10 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:35 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
07:00 Soep!
Bloemkoolsoep (Romanesco) / Soep met gerookte zalm en Dille.
«
»
07:15 Meesterlijke klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
07:45 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Johan Segers heeft een voorliefde voor producten 'van bij ons' en vandaag is zijn centraal ingrediënt de witte pens.
«
»
08:00 Toasted!
No more bokes met choco 's morgens, want vandaag tonen Dominique Persoone en zijn Scandinavische keukenprinses Dagny Ros hoe je anders, beter en vooral gekker kan ontbijten.
«
»
08:30 De Sterrenkaart - Nederland
In 1982 begon chef-kok Danny een afhaalchinees in het Brabantse dorp Sint Willebrord. Ruim dertig jaar later is het familierestaurant getransformeerd tot een Aziatisch fine dining restaurant.
«
»
09:05 Het weekmenu
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
09:45 BBQ vanavond?!
Gegrilde makreel met kropsla / Varkensribbetjes met boontjes en frambozen / Courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
10:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
10:30 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Een stoofpotje wordt meestal met rundvlees gemaakt, maar Johan Segers kent ook een fantastisch recept voor een stoverij met varkensvlees.
«
»
11:00 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
11:35 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
12:15 Urban Barbecue
Een stralende zon en een strakke blauwe hemel. Dat betekent dat Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst op post zijn in Urban Barbecue.
«
»
12:45 Tot op de graat
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met krab. Deze powerkrab is de grootste die in onze Noordzee leeft en kan met haar scharen zonder problemen een potloot in twee breken!
«
»
13:05 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
13:35 Soep!
Aardpeersoep met truffel / Tomaten basisilicumsoep
«
»
13:50 Meesterlijke klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
14:25 Urban Barbecue
In deze aflevering maakt chef Bart Desmidt van Restaurant Bartholomeus** en z'n souschef Philip Vandamme vijf gerechtjes die lekker en anders zijn.
«
»
15:00 Tot op het Bot: Het Rund
Aan zijn gehakt kan je een goede beenhouwer herkennen. Dat zijn de woorden van chef Johan Segers, die vandaag chili con carne wil maken en hiervoor lekker vers rundergehakt nodig heeft.
«
»
15:15 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
16:00 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
16:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:25 Vlaanderen kookt
Jan houdt vandaag halt in Lennik, waar hij te gast is bij Mark Vekemans. Hij maakt een stoofpotje van reebok met een stevige portosaus.
«
»
17:45 Op de rooster
In deze aflevering ontvangt Johan Segers Vlaams Minister President Kris Peeters, en leggen ze zalm, mosselen, tarbot op de grill.
«
»
18:15 Tot op de graat
Vandaag gaat Johan Segers aan de slag met de heek, een echte roofvis uit onze Noordzee die vreemd genoeg in de vissersmond ook 'mooie meid' wordt genoemd.
«
»
18:40 Peppe's Sicilië
Reis samen met Peppe Giacomazza naar Siculiana, naar zijn roots. In deze aflevering van Peppe's Sicilië bezoekt hij zijn 77 jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
19:05 Peppe's Sicilië
Elk dorp in Sicilië heeft zijn graanvelden en graanmolens. Dat was honderden jaren geleden al zo en dat is ook nu nog het geval.
«
»
19:35 De gastentafel
Vandaag met Johan Segers.
«
»
20:25 Panklaar
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
20:40 Het weekmenu
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
21:25 Urban Barbecue
Een stralende zon en een strakke blauwe hemel. Dat betekent dat Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst op post zijn in Urban Barbecue.
«
»
22:00 Panklaar
In deze aflevering: Hartige taart als ontbijt, lunch of diner. Olé!
«
»
22:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:00 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
23:35 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
00:20 Sportfood
Wielertoerist Staf fietst elke zondag meer dan 100km.
«
»
00:50 Het weekmenu
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
01:35 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
02:05 Tot op de graat
In deze aflevering van 'Tot op de graat' werkt Johan Segers met de kaviaar van de Noordzee: de onovertroffen grijze garnaal.
«
»
02:20 De gastentafel
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
03:10 De gastentafel
Vandaag met Johan Segers.
«
»
03:50 Panklaar
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
04:00 Het weekmenu
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
04:40 Urban Barbecue
Een stralende zon en een strakke blauwe hemel. Dat betekent dat Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst op post zijn in Urban Barbecue.
«
»
05:05 Panklaar
In deze aflevering: Hartige taart als ontbijt, lunch of diner. Olé!
«
»
05:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers