TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:51 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»
06:09 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pingun Pingu.
«
»
06:14 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:31 Vos en Haas
Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven.
«
»
06:41 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:46 Mijn beste vriend Marlon
Sander wil op school een door hem zelf gevangen reuzensnoek laten zien, maar zijn verhaal valt door toedoen van Marlon en Hugo in het water.
«
»
07:00 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:05 Pip and Posy
Pip en Posy vertellen uitgebreid over hun lievelingsboek, maar Vic doet er alles aan om niet te hoeven voorlezen.
«
»
07:11 Love Monster
Lief Monster moet optreden, maar denkt dat hij een geluksteen nodig heeft om een speciale dj-draai te doen.
«
»
07:19 Peppa Pig
Mandy Muis gaat voor haar verjaardag met Pippa en haar vrienden naar een themapark over kaas. Alles in het park heeft te maken met kaas en Mandy is dol op kaas!
«
»
07:24 Peppa Pig
Peggi en Pandora Panda komen voor het eerst naar de klas. Ze zijn dol op puzzelen en mysteries oplossen. Dat komt goed uit wanneer mevrouw Gazelle haar telefoon kwijt is.
«
»
07:29 Vilda
Vilda woont samen met haar vader in een appartement en komt erachter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt.
«
»
07:37 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:45 Apennoten
Een groep kleuters heeft op school een liedje geleerd. Daarna komen ze naar de Apennotenstudio om samen met Pepijn, Bas en een muzikant het liedje nogmaals te zingen en te spelen.
«
»
07:58 Sien van Sellingen
Sien is lief, stoer, eigenwijs en beleeft allerlei avonturen. Ze vindt zichzelf groot genoeg om op een tractor te rijden of kuikentjes te verzorgen.
«
»
08:06 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens n van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:14 Splat & Seymour
Wanneer Splat in een doos ontbijtgranen een verzamelmunt van Superkat vindt, beschouwt hij het als zijn geluksbrenger. Hij gelooft dat hij alles kan als hij de munt bij zich heeft.
«
»
08:26 Studio Snugger
Onderwerpen: Bruidje, Spuug drinken, Frambozenhaartjes, Moppentap, Kippendino's en Australische konijnen.
«
»
08:42 ZappSport
In het onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in 'Hellup'.
«
»
09:05 Penny's Shadow
Tijdens haar vakantie op Ameland probeert de zestienjarige Lisa om het getraumatiseerde paard Shadow weer vertrouwen te geven in de mensen.
«
»
10:41 Hoofdzaken
Elody vertrouwt kapper Marko toe waarom haar moeder niet voor haar kan zorgen. Arie legt uit wat zijn kapsel en muzieksmaak met elkaar gemeen hebben.
«
»
10:57 Van Vader naar Moeder
Dajo (10) en Thiemo (11) zijn beste vrienden en sinds kort ook stiefbroers. Tatum Dagelet haalt beide jongens op en samen leven ze zich onderweg uit in een speelhal.
«
»
11:10 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Mariam (11) is uit Syri gevlucht en vindt het moeilijk om te zeggen waar ze vandaan komt. Moet ze zich schamen voor haar afkomst en daar niets over zeggen of juist wel?
«
»
11:25 Junior Bake Off Vlaanderen
Het thema van de week is 'Reis rond de wereld'. Onze acht globetrotters starten in Engeland met een oer-Brits gebakje: the scone.
«
»
12:07 Freeks wilde wereld
De cheetah is een van de mooiste gevlekte katten van de savanne. Freek is op een plek waar ze deze katten al van kleins af aan bestuderen, waardoor ze niet zo bang zijn voor mensen.
«
»
12:18 Freeks wilde wereld
Freek Vonk voelt zich op het Afrikaanse Madagaskar soms net een ontdekkingsreiziger. En dat is niet zo gek, want de natuur heeft op dit eiland veel verrassingen in petto.
«
»
12:28 Freeks wilde wereld
De natuur slaapt nooit, eigenlijk is het een soort 24 uurseconomie in de jungle van het Afrikaanse Madagaskar. Wanneer het ene dier wakker wordt, gaat het andere dier weer slapen.
«
»
12:39 Steken en prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
12:54 Zeven kleine criminelen marathon
De twaalfjarige Raffie is ten einde raad. Wanneer hij met zijn broertje en oma uit huis gezet dreigt te worden moet hij een plan bedenken om aan geld te komen. Samen met zijn vrienden besluit hij de bank te overvallen. En detail: de bank is zwaar beveiligd.
«
»
12:55 Zeven kleine criminelen
Raffie komt erachter dat zijn oma grote geldzorgen heeft. Zij dreigt met hem en zijn broertje uit huis gezet te worden. Als de bankdirecteur oma niet wil helpen, besluit Raffie de bank te overvallen.
«
»
13:18 Zeven kleine criminelen
Raffie zoekt met zijn vrienden Boaz en Wahid het beste team bij elkaar voor de bankoverval. Wat Raffie niet door heeft, is dat Boaz problemen heeft met Tenno, de gevaarlijkste crimineel van de buurt.
«
»
13:38 Zeven kleine criminelen
Alles lijkt goed te gaan voor Raffie. Ook Boaz' probleem met Tenno lijkt opgelost. Maar dan wordt Raffies broer Vincent vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis en heeft Raffie er een probleem bij.
«
»
14:03 Zeven kleine criminelen
Raffie en zijn team zijn bijna klaar voor de overval: Wahid heeft Felicia versierd en Pico's robot werkt. Maar Boaz blijkt nog niet van Tenno af te zijn en dat brengt het hele team in grote problemen.
«
»
14:28 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool.
«
»
14:43 Brugklas
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:33 Koningin van Niendorf
De tienjarige Lea is niet zo'n 'meisjes-meisje'. Ze wil lid worden van de jongensclub in haar dorp en doet daarom mee aan een weddenschap. Vanaf dat moment start een zomer vol avonturen.
«
»
16:35 Willem Wever
Dit keer gaat het over narcose van wilde dieren, gelatine en deepfake.
«
»
16:51 Topdoks
Rachel gaat de extreme kou in, Elbert krijgt de uitdaging om op hakken te leren lopen en Rachel test haar smaakpapillen. Op de Spoedeisende Hulp komt Igor binnen.
«
»
17:14 Tussen Kop en Staart
Wat doet een lange nagel in de poep die Rachel heeft meegenomen? Hoe reanimeer je je hond? Lukt het labrador Mozes in de #mozeschallenge om Rachel te reanimeren?
«
»
17:40 Wat maak je Menu?
Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met bijzonder vreemde ingredinten voor hun onwetende gasten in het Testaurant.
«
»
18:06 Welkom in de jaren 20 en 30
Koningin Wilhelmina is de hoofdgast. Zij vertelt over de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog, en hoe Europa weer opkrabbelde. Met o.a. de Spaanse griep, Troelstra en Het winterpaleis.
«
»
18:32 Taarten van Abel
De vader van Erlin (12) lijdt aan alzheimer. Haar vader Johan was vroeger een echte zeebonk en heeft Erlins moeder ontmoet op reis naar de Dominicaanse Republiek.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Lisa (10) heeft last van heimwee en durft daardoor niet te logeren. En daar wil ze misschien vanaf, omdat het schoolkamp eraan komt.
«
»
19:42 3 op Reis
Maurice gaat de grootste uitdaging van zijn leven aan om te onderzoeken hoe je een bergexpeditie als onervaren klimmer zo goed en veilig mogelijk kunt maken. Zijn einddoel is de top van de Mont Blanc.
«
»
20:17 Reizen Waes: Wereldsteden
Al in de tijd van de oude Egyptenaren was Caro een belangrijke aantrekkingspool en dat is het vandaag nog altijd. Met meer dan 22 miljoen inwoners dreigt de stad compleet uit haar voegen te barsten.
«
»
21:09 Jos
Esther overtuigt Jos dat hij Tillman als illegale vluchteling niet zelf kan blijven opvangen in zijn achtertuin, dus helpt Jos Tillman met asiel aanvragen.
«
»
21:42 Bezorgd
De bezorgeconomie zorgt voor veel nieuwe arbeid. Joy gaat solliciteren bij een pakket-distributiecentrum. De Tsjechische Lucie is de spil in een groep arbeidsmigranten. Matthias stelt een petitie op.
«
»
22:30 Nieuw Zeer
In 'Hymke met mensen' neemt reality-ster Hymke een hoogopgeleide vluchteling in huis, maar voor hoelang?
«
»
23:05 Louis Theroux's LA Stories
Tijdens zijn bezoek aan Cedars-Sinai Medical Centre in Hollywood onderzoekt Louis hoe Amerikanen tegenover de dood staan. Hij ontmoet er ernstig zieke patinten en hun familieleden.
«
»
00:13 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:13 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:14 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:15 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:43 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
04:36 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:30 Bo Bear
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
05:35 Rita og Krokodille
Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.
«
»
05:40 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:47 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers