TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:15 SOS Piet
Claudia wil haas volgens de regels van de kunst leren maken. Haar eigen probeersel is een mislukking over de hele lijn: het vlees blijft taai en de saus is zowel smaakloos als waterachtig.
«
»
16:45 SOS Piet
Piet Huysentruyt rijdt naar Maarkedal om Sonja te leren hoe scampi's in roze roomsaus volgens de regels van de kunst bereid worden.
«
»
17:15 SOS Piet
Biefstuk bleu chaud: Peter heeft zijn biefstuk graag bleu chaud. - Gebakken mosselen: Bij Marcella willen de gebakken mosselen niet lukken. - Pannenkoeken voor mensen met een allergie.
«
»
17:45 SOS Piet
Preisoep: Na twee dagen is de preisoep van Mireille zuur van smaak. - Sushi: Tom wil zijn vrienden verwennen met sushi. - Chocoladen medailles: Jos is niet te spreken over zijn chocoladen medailles.
«
»
18:15 SOS Piet
Met in deze aflevering: zuurkool en tarte tatin met zure room.
«
»
18:45 Super 50
Een zeer gevarieerd aanbod van muziekgenre in deze aflevering van 'Super 50'. Reggae met Ziggy Marley, Rock 'n Roll met Rod Steward, het Vlaamse levenslied met Will Tura en popmuziek van Sailor.
«
»
19:50 Rupel
Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust.
«
»
20:45 Rupel
Lucas en Veerle behandelen een oplichtingszaak. Quinten, de nieuwe stagiair, is erg gemotiveerd. Het onderzoeksteam gebruikt hem als lokmiddel om de oplichters te kunnen pakken.
«
»
21:35 Rupel
Een arbeider pleegt zelfmoord omdat hij gepest werd op het werk. Het team gaat op onderzoek uit.
«
»
22:40 De Pfaffs
De Middellandse Zee wordt nog steeds onveilig gemaakt door de Pfaffs. Debby en Nicolas vinden eindelijk wat tijd voor zichzelf. Er hangt erotiek in de lucht.
«
»
23:10 M*A*S*H
Een klein leugentje van Hawkeye gaat een eigen leven leiden.
«
»
23:40 M*A*S*H
Trapper John en Hawkeye drinken na de operatie nog een glas met hun patint kolonel Brighton. Hij vertelt hen verschillende verhalen waaruit zijn wreedheid blijkt.
«
»
00:05 Meester
Komische serie.
«
»
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers