TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 The Big Bang Theory
Penny en Leonard hebben het over hun gevoelens voor elkaar voordat Leonard samen met de jongens op een drie maanden lange Noordpool-expeditie gaat.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Love Takes Flight
Lizzie Beauman is een hardwerkende directrice van een ziekenhuis en een alleenstaande moeder van Quinn. Wanneer ze de vrijgevochten piloot Charlie ontmoet, wordt ze gedwongen om haar rigide levensstijl te herzien.
«
»
16:35 Siren
In een poging om Hope te redden, gaan Ryn en Ben de confrontatie aan met Tia in een onderwatergevecht tussen de zeemeerminstammen. Maddie en Robb zetten hun zoektocht naar een geneesmiddel voor Xander verder.
«
»
17:30 L.A.'s Finest
Izzy verdiept zich in het verleden van Nancy. Zij en Syd ontdekken ondertussen dat ze al die tijd door een onbekend iemand gemanipuleerd werden. Nico, de broer van Nancy, moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
18:25 The Karate Kid III
Karatemeester Kreese zint op wraak nadat zijn protégé negen maanden geleden van Daniel La Russo verloor in een prestigieus toernooi. Hij huurt gevaarlijke krijgers in om Daniel, en zijn trainer Mr. Miyagi te grazen te nemen.
«
»
20:30 Gods of Egypt
De vriendin van de jonge sterveling Bek wordt ontvoerd. Bek besluit het samen met de god Horus op te nemen tegen de meedogenloze Set, die het ooit zo welvarende Egypte in chaos heeft gestort.
«
»
22:45 Crimi Clowns
De bende van Ronny Tersago breekt in bij Saturn in Wilrijk. Ronny's zoon Wesley begint het leven van de bende te filmen: hun optredens als clowns, hun criminele activiteiten en hun turbulente nachtleven. Bendelid Jay blijkt een verklikker.
«
»
23:20 Crimi Clowns
Ronny heeft het lastig: Jos den Dief wil Ronny's auto, de Patron wil geld zien, de bank wil zijn huis en Ronny's moeder dreigt ermee bij hem te komen wonen. Het nieuwe bendelid blijkt een dwerg. Ronny en Wesley rekenen af met Jay.
«
»
23:55 The Last Kingdom
Na de dood van Alfred valt de alliantie tussen de Saksische koninkrijken uiteen. Door aanvallen van de Schotten is Bebbanburg verzwakt en Uhtred denkt dat het een goed moment is om het huis van zijn voorouders te heroveren.
«
»
01:00 The Fix
Officier van justitie Maya Travis keert na acht jaar terug naar Los Angeles voor een tweede kans op gerechtigheid, wanneer de acteur Sevvy Johnson opnieuw verdacht wordt van moord.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers