TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Kabouter Plop
Klus heeft een draaimolen gemaakt. Lui en Kwebbel vinden dat geweldig en nemen meteen plaats. Plop moet aan de draaimolen draaien en dat zo hard als hij kan.
«
»
06:00 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot maar zachtaardig en vriendelijk.
«
»
06:10 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen.
«
»
06:20 Wickie de Viking
Flaken krijgt bezoek van de belastinginner, Hans. Hij wil de schat van de Vikingen stelen. Wickie bedenkt een plannetje om Hans af te schrikken.
«
»
06:35 K3 Vriendenboek
Julia en Hanne ontdekken twee coole beroepen dankzij het K3 Vriendenboek: Hanne was een dag lang boomhutbouwer en Julia waagde zich aan een job als gebarentolk. Marthe probeerde dan weer samen met Rox de dozenprank uit.
«
»
06:50 Hallo K3
Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen. Daardoor wint Karen echter net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
07:15 K3 Vriendenboek
Darya wil later modeontwerper worden. En dat wil Marthe ook wel eens proberen. Hanne gaat de strijd aan met haar hoogtevrees want Cato leert haar freerunnen. En Julia? Die genoot met Alexie van een kopje thee tussen zachte Alpaca's.
«
»
07:30 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw heeft al enige tijd niets meer gehoord van haar zoon, schoondochter en kleinkinderen. Brigitte en Eric doen een huiszoeking bij het gezin en vrezen het ergste. Samen met Koen en Tineke organiseren ze een zoektocht in het bos.
«
»
07:55 Code van Coppens
De broers doken diep de Atlantische Oceaan in om daar de Titanic op te vissen. Vol goede moed vertrekken de bekende duo's op reis, maar al snel slaat het noodlot toe als het water het schip binnen begint te stromen.
«
»
08:45 Nonkel Jef
Odette en Izzi willen hun verloving bekend maken, maar maken zich zorgen over de reactie van Jef.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Chicago Med
Dr. Charles en dr. Halstead zetten hun tanden in een bloeddorstige zaak. Dr. Marcel en Maggie trakteren het personeel op een traditionele maaltijdsoep.
«
»
12:25 Magazine European Qualifiers EK 2024
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Doe Maar Duurzaam
Christophe Haddad gaat in gesprek met verschillende Vlamingen om te zien wat zij aan duurzaamheid doen en vraagt hen om tips, zodat iedereen bij kan dragen aan een duurzame toekomst.
«
»
14:20 Chicago Fire
Severide moet een moeilijke beslissing maken over zijn toekomst bij Firehouse 51. Herrmann moet omgaan met de consequenties van zijn woedeuitbarstingen. Ondertussen is Cruz enthousiast voor een demonstratie van de Slamigan en keer Grissom terug.
«
»
15:10 Chicago P.D.
Voight betrekt Darius nadat Crawford inlichtingen heeft gevraagd om een gevaarlijke drug te onderzoeken. Wanneer een plan om een dealer te pakken mis gaat, moet het team een moeilijke beslissing nemen over Darius.
«
»
16:00 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:20 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
17:00 The Masked Singer
Champignon, Raaf, Mummie, Leeuw, Tovenaar, Foxy Lady, Hippo en Minotaurus overleefden de strijd in hun eigen groep en zingen voor het eerst allemaal samen in één show.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
Over hoe het boeren Stef, Kevin, Raphaël, Jef en Cathy vergaat in hun zoektocht naar een partner.
«
»
21:05 Sergio Over De Grens
Sergio en dj Regi Penxten maken een culinaire pelgrimstocht langs de Camino del Norte in Noord-Spanje, van Bilbao naar Santiago de Compostela.
«
»
22:20 Eenmaal Andermaal
Jacques vormt deze week een duo met Herman Verbruggen en Axel met Barbara Sarafian. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten en antiquairs af op zoek naar unieke stukken.
«
»
23:20 De Vermeires
Jacques Vermeire zet de deuren van zijn villa in Keerbergen open. Samen met zijn zoon Maxime, zijn dochter Julie en Julie's vriend Laurins biedt hij een unieke inkijk in hun leven.
«
»
00:25 Timeless
Het team ontloopt justitie met Bonnie en Clyde, terwijl ze Flynns doelwit proberen te achterhalen in de Verenigde Staten van de jaren 30, het decennium van de Grote Depressie.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
In de melkherberg ligt een holle stam, waarvan Plop brandhout zal maken. Klus kan niet aan de verleiding weerstaan om door de stam te kruipen. Ook Lui probeert dat, maar hij komt dan vast te zitten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers