TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een eendje van mozaïek, een disco-dans en Boekenmeisje brengt bloemen tot leven met magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is bang als ze moet gaan slapen, want ze denkt dat er monsters onder haar bed zitten. Frits en Frats lachen haar daarmee uit. Kameraadje Lucien heeft een oplossing bedacht om monsters uit zijn slaapkamer te houden.
«
»
06:20 Ollie
Ollie en Charles gaan 's nachts op jacht naar de natuur, maar merken dat ze totaal verdwaald zijn.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee wordt opgewonden als Mo wat leuke oefeningen doet en mee wil doen.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:45 Simon
Simon en zijn familie brengen hun laatste nacht door in een berghut. Papa is buiten een vuur aan het maken om het eten te koken en Simon speelt met zijn broer en maakt hem bang door te grommen als het sneeuwmonster.
«
»
06:50 Beer Bo
Beer Bo onderzoekt van wie de mysterieuze verhuisdoos is dat vol zit met speelgoed.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
Emmy en Kuru willen weten of ze volwassen zijn. Na een meting blijkt dat beide zijn gekrompen. Ze zijn bang dat ze krimpen tot ze weer kleintjes zijn.
«
»
07:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een leuke jongen leren kennen. Hij is de prins van Verweggistan. Ze droomt al weg.
«
»
07:30 Molang
In Prehistorie staat de kok van de stam erop dat geen papaja geen maaltijd betekent. Molang en Piu Piu gaan op pad om het fruit te bemachtigen, maar moeten een potje rugby spelen tegen een team dodo's om de laatste papaja te verdienen.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir wil net als Somnella een echte ridder worden, maar zijn moed wordt al snel getest als het pantser van een oude ridder voor problemen zorgt.
«
»
07:45 Boomhutverhalen
Ali en zijn overgrootmoeder ontmoeten elkaar elke avond op het dak van het huis om dadels te eten. Ze vertelt hem haar grootste wens: de zee zien.
«
»
07:55 Zingaburia
Spacey krijgt een mooie helm cadeau van een anonieme afzender, maar ze krijgt hem echter niet meer van haar hoofd. Al gauw wordt duidelijk dat het een truc is van de General Manager Allright, die de touwtjes in handen wil nemen op de Zingaburia.
«
»
08:10 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
08:15 Sander & Beter
Sander heeft zich zeker duizendmaal verkleed als wrapper, maar bijna altijd werd hij toch nog herkend. Dat vraagt om de ultieme poging om zich onherkenbaar te maken, zodat echt niemand hem nog zal herkennen.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 #LikeMe
Caro is helemaal ondersteboven van de ontdekking dat haar Titin ziek is en dat er blijkbaar iemand nieuw is in het leven van Peter. Titin helpt haar in het verwerken en vraagt haar om haar papa zijn nieuw geluk te gunnen.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 De Faker
Sander probeert te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Cnudde. Deze gezellige familie met opa uit Sint-Pieters-Leeuw gaat het Sander niet gemakkelijk maken. Gloria en Sarah kijken vanuit de Fakerbus mee met de zoektocht van Sander.
«
»
09:50 Grizzy & the Lemmings
Grizzy weet de Lemmings te verpletteren met een van de koffers van de boswachter. De Lemmings zitten er aan vast en Grizzy gooit de koffer uit de hut.
«
»
10:00 De Smurfen
Wanneer Hippe Smurf en Lolsmurf op skateboards door het dorp beginnen te rijden, vindt Brilsmurf dat ze gevaarlijk zijn. Hij is van plan om Lolsmurf en Hippe Smurf de verkeersregels te leren.
«
»
10:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden eenwapen van het Canadese leger dat mensen geweldloos maakt. Ze gebruiken het al snel op Grizzy.
«
»
10:20 Nachtraven: compilatie
Spelprogramma waarin elke week drie duo's de kans krijgen om op een unieke plaats de nacht door te brengen. Daar onderwerpt de Nachtraaf hen aan vier spannende tests en strijden de teams voor de titel van 'Nachtraaf van de week'.
«
»
11:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een app waarmee je jezelf als een konijn of robot kan zien. Ze willen allebei de app gebruiken en het is al snel ruzie.
«
»
11:15 Grizzy & the Lemmings
Er is een nieuwe zonnecabine in de hut van de boswachter geïnstalleerd. Grizzy denkt dat hij met een kleurtje wel indruk zal kunnen maken op de berin.
«
»
11:20 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:30 Helden
De Helden bouwen een clubhuis, maken een rijdend bed en doen een wedstrijdje met gekke fietsen.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een boek over origami en maken al snel papieren vogels. Grizzy wil een papieren vlinder maken voor de berin.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Centraal staan de luipaard uit India, de ringslang uit België en de siesel uit Hongarije.
«
»
12:21 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een eeuwenoud amulet die de wind kan besturen. De Lemmings willen ermee spelen.
«
»
12:25 De regels van Floor
Regel: Dring nooit een dieet op aan iemand anders... als je jezelf er niet eens aan kunt houden. De vader van Floor wil gezonder gaan leven, maar Floor hoopt dat hij snel genoeg heeft van zijn nieuwe dieet vol smakeloze dingen.
«
»
12:35 Kosmoo
Robbe en Ellis gaan samen met Kosmoo naar tv-opnames kijken, want Markus speelt mee als figurant. Robbe gaat vooral mee om actrice Laura aan het werk te zien, die bij hem op school zit.
«
»
13:00 Helden
De helden houden een spectaculaire race met zelfgebouwde boten, doen een spetterend prikparcours met ballonnen en bouwen een mega papier-maché.
«
»
13:10 Oma en Oma
Het is nog maar de vraag of appels echt gezond zijn, of dat het toch slimmer is om een taartje te eten. De oma's kennen het antwoord. Tot slot laten de oma's zich nog een laatste keer gaan met de karaoke.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy is moe en wil slapen, maar de Lemmings besluiten een kinderprogramma te kijken.
«
»
13:27 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
13:30 Molly Monster
Molly Monster wil er dolgraag bij zijn wanneer haar nieuwe broertje uit het ei kruipt dat mama heeft gelegd.
«
»
14:45 Prinsessia
Violet organiseert een verjaardagsfeestje. Kamiel wil ook gaan, maar door een misverstand denkt hij dat enkel de prinsessen toegelaten zijn. Hij verzint een plan om toch te kunnen gaan: lakei Kamiel wordt prinses Camilla.
«
»
15:00 Mega Mindy
Frietverkoper Lucien en zijn zus Vanessa doen net alsof ze buitenaardse wezens zijn. Dankzij Toby en opa's nieuwste uitvinding wordt hun plannetje bekend gemaakt.
«
»
15:25 Samson en Marie
Samson in de wolken. Bobientje wil met hem trouwen, en wel morgen. Marie bereidt Samson voor op zijn huwelijk, maar wanneer Samson ontdekt wat er allemaal bij komt kijken, krijgt hij al snel spijt dat hij ja gezegd heeft...
«
»
15:30 Molang
Een spook bereidt een bal voor voor de spoken in de oudste toren van het kasteel van de koning. Hij besluit Molang en Piu Piu uit te nodigen voor zijn feest omdat hij muzikanten tekort komt. Hij vergeet echter dat hij iedereen bang maakt.
«
»
15:35 De Smurfen
De Magische Voorraad Winkel verwisselt de bestellingen van Grote Smurf en Gargamel. Gargamel krijgt Grote Smurfs magische kruiden, terwijl Grote Smurf een aap krijgt.
«
»
15:50 Presto's magische school
Vincent vraagt Violette hem kennis te laten maken met meditatie. Als gevolg daarvan verandert de jongen volledig en wordt hij vriendelijk. De verbijstering slaat al snel om in ergernis, want zijn vriendelijkheid is meer dan indringend.
«
»
16:00 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
16:05 Galactic Agency
Een virus is Toaster binnengedrongen om alle elektrische circuits te verslinden. Op de rand van een black-out, heeft Toaster geen manier om van koers te veranderen naar Electric City.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings gebruiken een lamp om zichzelf zo groot als een beer te maken.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een krat met chocolade en verstoppen deze voor Grizzy.
«
»
16:30 Rox
Op de luchthaven wordt een kist met vierentwintig mosterdgasbommen onderschept die verstopt zaten in een vliegtuig met als bestemming Afrika. Team Rox moet van de kolonel uitzoeken waar deze gevaarlijke wapens vandaan komen en de wapenhandel stoppen.
«
»
16:55 Helden
De Helden houden een wedstrijd met zelfgemaakte vliegers, spelen voetbal met gocarts en bouwen een groot zandkasteel.
«
»
17:05 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
17:10 Ket & Doc
Een kind met autisme leert de wereld beter begrijpen via een radioprogramma.
«
»
17:25 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:35 Nachtwacht
Onze helden van de Nachtwacht worden uit het niets gearresteerd door Cooper. Iedereen in Schemermeer weet dat ze monsters zijn. Vega schakelt de hulp van Sacha in om uit te zoeken wat er aan de hand is.
«
»
18:00 De Hoppers
Geert vindt het jammer dat de andere Hoppers nooit willen luisteren als hij verhalen over hun familiegeschiedenis wil delen. Daarom besluit hij als Wally Wasbeer online herinneringen te delen met de rest van de wereld.
«
»
18:15 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
18:20 Gamekeepers
De GameKeepers krijgen geen gewone game voorgeschoteld. Ze worden uitgenodigd in de wereld van GameMaster zelf. In een elektronische wereld vol lasers en duistere gevaren is GameMaster vastbesloten Mats en Sari voorgoed uit te schakelen.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 #LikeMe
Caro is helemaal ondersteboven van de ontdekking dat haar Titin ziek is en dat er blijkbaar iemand nieuw is in het leven van Peter. Titin helpt haar in het verwerken en vraagt haar om haar papa zijn nieuw geluk te gunnen.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:45 De regels van Floor
Regel: je mag nooit zeggen dat iets een mannending is, tenzij je zeker weet dat het ook echt zo is. Kees en zijn vader gaan vissen en Floor mag pas mee na bemoeienis van haar moeder. Dan blijkt dat ze heel goed kan karpervissen.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:10 Arcadia
In Arcadia leeft iedereen met een score. Pieter Hendriks fraudeert met de scores van zijn dochters en wordt gedeporteerd. Zijn vrouw en hun vier dochters moeten voortaan verder met een lage score.
«
»
22:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers