TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:53 Vos en Haas
Bernard vindt een gigantische dobbelsteen in een wegwerpdoos. Boubou, die er ook zijn zinnen op heeft gezet, besluit het te ruilen voor zijn favoriete Houhou-pop. Boubou realiseert zich dat hij een grote fout heeft gemaakt.
«
»
06:04 Woezel & Pip Overal Vriendjes!
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Samen beleven de vriendjes allerlei avonturen.
«
»
06:20 Ziggy en de Zootram
Het huis van meneer Timmers is net geverfd, dus hij gaat met de dieren mee naar de krater om daar een nachtje te logeren. Het wordt echter een nacht vol kattenkwaad van de pinguïns.
«
»
06:32 Liselotte
De boerin vraagt de postbode om tijdens haar afwezigheid mee te helpen op de boerderij. Liselotte kijkt er naar uit om met hem te spelen. Taken zijn onder meer het water geven van bloemen en het voeren van dieren. Liselotte is er om te helpen.
«
»
06:39 Ella, Oscar & Hoo
Hoo vindt het jammer om tijdens de feestdagen geen ansichtkaarten te ontvangen.
«
»
06:48 Koekiemonsters eetkar
Koekiemonster heeft een eigen foodtruck en gaat voor zijn kijkers koken. Koekjes zijn zijn favoriete eten, maar kan hij ook iets anders bereiden?
«
»
06:53 Peppa Pig
De familie Big is op bezoek bij nicht Chloe en haar familie. Ze gaan in de tuin picknicken. Chloe laat Peppa zien wat je met boterbloemen, madeliefjes en paardenbloemen kunt doen.
«
»
06:58 Peppa Pig
Kelly en Karel Konijn spelen bij Peppa en George. Ze maken samen een grote knikkerbaan en papa Big doet ook mee.
«
»
07:04 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van vierenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft.
«
»
07:11 Pieter Konijn
Als meneer Verhoef zonnebloempitten op de voederplank gooit, slaan bij eekhoorn Hakketak alle stoppen door en raakt hij op een gevaarlijke manier geobsedeerd door de zonnebloempitten.
«
»
07:23 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer de onhandige Bill op een hete zomerdag een grote, kapotte ventilator in de stekker steekt om wat koelte te brengen voor Samson en Marie, valt alle elektriciteit uit. Het ijs smelt hierdoor. Bill ontdekt dat dit lekkere milkshakes oplevert.
«
»
07:30 K3 Vriendenboek
Hanne, Marthe en Julia gaan op stap met kindjes uit het K3 vriendenboek. Julia leert zeemeerminzwemmen van Jasmijn, Hanne wordt met Evi professioneel imker voor een dag en Marthe prankt samen met Stan voorbijgangers met een flashmob.
«
»
07:45 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
07:53 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:59 Masha en de Beer
Beer en mevrouw Beer organiseren een galabal. Masha tovert met haar toverstafje alle kleren van de dieren om in prachtige kostuums. Ze weet alleen niet dat haar magie uitgewerkt raakt om middernacht. Dat is een lelijke verrassing voor de dieren!
«
»
08:06 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
08:14 Trex
Simon heeft een lange lijst met leuke activiteiten voor Trex opgesteld. De laatste activiteit is de ontmoeting met een andere, echte T-rex. Maar of dit ook gaat gebeuren...
«
»
08:20 Studio Snugger
Echolocatie, Polonaise, Mannengriep, Magneetzool, Voorzeg-oor en Foto's.
«
»
08:36 Zappsport Kantine
Vier Feyenoordfans ontmoeten de selectie van Feyenoord. Feyenoordspelers Quilindschy Hartman en Mats Wieffer onthullen hun grootste blunder. In de kantine ziet Theo het even niet meer zitten.
«
»
08:55 Brainstorm
Hoe deden ze tweehonderd jaar geleden hersenonderzoek? Zijn mensen online gemener dan in het echt? Heeft een goudvis een geheugen? Wat doet Emma Wortelboer om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen?
«
»
09:16 Kop op!
Sef wil van hoofd wisselen tijdens de ramadan zodat hij toch overdag kan eten. Maar zijn neefje en nichtje ontdekken zijn plan. Zij dreigen de wasmachine af te pakken en mee te nemen naar Marokko.
«
»
09:26 Taarten van Abel
Iannys weet veel over corruptie en politiek en heeft grote plannen voor later. Hij maakt een liefdestaart voor zijn moeder. Ze is heel gelukkig met haar nieuwe vriend: er komen twee baby'tjes aan.
«
»
09:52 Timmyland
Tim onderzoekt hoe hij de baas wordt in zijn eigen land, waar je de hele dag honden kunt aaien, elke inwoner een gratis snack krijgt en waar iedereen vrolijk gekleed gaat. Hij bezoekt zelfs de koning.
«
»
10:15 Vlogmania kort
Wanneer de familie Kick een vlog opneemt in het aquarium, gaat vader Kick de strijd aan met een gevaarlijke vis. De tweejarige Jason vlogt over het bezoek aan zijn oma. Vlogger Martin worstelt met zijn imago, maar krijgt hulp van de postbode.
«
»
10:25 Fleur on the move
Fleur reist af naar Parijs. Ze is uitgenodigd voor een dance battle en is ook gevraagd om een dansshow te geven op een voetbalevent. Hoe overleef je als veertienjarige in de volwassen dancewereld?
«
»
10:47 Sweet Love
De bewoners van een stad komen in opstand wanneer één persoon, Ralf Kwist, al het snoepgoed bezit en ook nog het laatste stuk grond dat hij niet heeft in beslag wil nemen.
«
»
11:11 Last family standing
Dit keer gaan alle families de strijd met elkaar aan en niet alle gezinnen zullen de finale halen. Welk gezin kan het beste samenwerken en wint de meeste punten bij de opdrachten?
«
»
11:42 Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas
Maak kennis met het magische huishouden van goochelaar Steven en zijn vrouw, manager en assistente Jamie Kazàn. Ze vertellen over hun plannen om de Amerikaanse talentenscout te overtuigen.
«
»
12:00 Fake it till you make it
Kinderen krijgen fantasievolle tips en voorbeelden om zelf te leren acteren, voor in het theater of het echte leven.
«
»
12:12 Klaas kan alles
Klaas reist af naar Canada voor een spectaculaire missie. In Canada staat het grootste vierpotige exoskelet ter wereld op hem te wachten. Aan Klaas de taak om dit apparaat onder controle te krijgen en te besturen.
«
»
12:38 Checkpoint Basecamp
Het Checkpoint-team daagt elkaar vanaf hun zelfgebouwde basecamp uit voor allerlei testen en challenges en legt met hun vlogcamera's zelf alles vast.
«
»
13:04 Ghost Host
Nietsvermoedend worden Moïse Trustfull en Jessie Maya in het spel van de mysterieuze Ghost Host getrokken. Ze krijgen drie opdrachten die ze op afstand met elkaar moeten uitvoeren.
«
»
13:23 Nikkie's make-up mansion
Het thema is: Zijn wie je bent. De kandidaten doen inspiratie op in een Instagrammuseum en krijgen de opdracht: maak een look waarin je persoonlijkheid naar voren komt. Te gast is Robbert Rodenburg.
«
»
13:48 Nikkie's make-up mansion
De kandidaten ontdekken street art. Ze halen inspiratie uit een street art tour in Utrecht. Nikkie de Jager geeft als make-up opdracht: maak een graffiti look met persoonlijke boodschap. Zangeres Bente Fokkens is te gast.
«
»
14:13 Verborgen verhalen
Bente haar ouders zijn net gescheiden Ze maken veel ruzie en Bente zit er eigenlijk altijd middenin. 'Niet veel harmonie thuis' zoals ze zelf zegt. Maar wanneer ze voor een moeilijke keuze komt te staan, worden de ruzies van haar ouders haar te veel.
«
»
14:21 Verborgen verhalen
Bente haar ouders zijn net gescheiden Ze maken veel ruzie en Bente zit er eigenlijk altijd middenin. 'Niet veel harmonie thuis' zoals ze zelf zegt. Maar wanneer ze voor een moeilijke keuze komt te staan, worden de ruzies van haar ouders haar te veel.
«
»
14:30 Brugklas Weekoverzicht
Een overzicht van alle Brugklas-afleveringen van afgelopen week.
«
»
15:21 Het Waterpaard
Het Schotse jongetje Angus vindt tijdens de Tweede Wereldoorlog een magisch ei aan de rand van het meer van Loch Ness. Er komt een aandoenlijk waterwezentje uit en Angus noemt zijn geheime huisdiertje Crusoe.
«
»
17:01 Tussen Kop en Staart
De drollen lijken op een dier als ze achter elkaar worden gelegd op het dienblad, Rachel en Elbert doen met Mozes mee in de #mozeschallenge, Elbert ontdekt iets bij de kameleon op de snijtafel en pindakaas kan een meeuw redden.
«
»
17:26 Freeks wilde wereld
Freek vindt in het regenwoud van Costa Rica een grote, krioelende bende legermieren. Ze jagen met wel duizenden tegelijk achter hun prooien aan.
«
»
17:38 Natuur de Luxe
Wekelijks bericht over al het moois, geweldigs en gruwelijks dat plaatsvindt in de natuur.
«
»
17:58 Rachel valt binnen
Rachel leert hoe de Dienst Speciale Interventies een inval doet in het huis van een gevaarlijke verdachte en hoe het NFI onderzoek doet naar betere manieren om misdaden te onderzoeken. En hoe hi-tech is een Patriot en bestaat het omstanderseffect?
«
»
18:20 Enkeltje Verweggistan
Isis is een geboren avonturier. Het liefst hangt en klimt ze de hele dag met haar vader in bomen. Verhuizen naar het zonnige Curaçao is voor haar dus helemaal niet spannend. Of toch wel?
«
»
18:46 Van Vader naar Moeder, Bijzondere dagen specials
De ouders van Juna-Indy zijn drie jaar geleden gescheiden. Met de scheiding heeft ze veel moeite gehad. Vandaag is het Halloween. Hoog tijd dus voor een griezelige rit met Tatum van haar vader naar haar moeder.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Voor kinderen van negen tot twaalf. Dagelijkse uitzendingen.
«
»
19:20 Fleur on the move
Fleur ontmoet Sigourney K in Amsterdam. Ook Sigourney is ooit begonnen als danseres en heeft goede tips voor Fleur hoe je goed kan zingen en dansen tegelijkertijd. Want dat is een hele uitdaging.
«
»
19:47 3 Op Reis
Freddy reist verder op zijn culinaire roadtrip door Italië. Per trein én boot reist hij naar Palermo, de hoofdstad van Sicilië. Chris vervolgt zijn reis door Zuid-Afrika. Hij bezoekt een van de grootste townships van dit land: Khayelitsha.
«
»
20:22 Arcadia
In Arcadia leeft iedereen met een score. Pieter Hendriks fraudeert met de scores van zijn dochters en wordt gedeporteerd. Zijn vrouw en hun vier dochters moeten voortaan verder met een lage score.
«
»
21:17 Kiespijn
Team Links: Karim Amghar en Marjolein Moorman. Team Rechts: Martijn de Greve en Aylin Bilic.
«
»
22:12 Nachtdieren
Emmy lijdt aan slaapverlammingen. Haar lichaam komt niet in beweging terwijl haar ogen wijd open zijn. Vroeger maakten haar ouders haar wakker tijdens een aanval, nu lukt het haar om zelf uit een aanval te komen.
«
»
22:56 3 Op Reis
Freddy reist verder op zijn culinaire roadtrip door Italië. Per trein én boot reist hij naar Palermo, de hoofdstad van Sicilië. Chris vervolgt zijn reis door Zuid-Afrika. Hij bezoekt een van de grootste townships van dit land: Khayelitsha.
«
»
23:36 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
00:37 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
01:32 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:19 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
03:19 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:39 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
04:33 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:31 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:36 Sarah en Eend
Sarah en Duck brengen de dag door in het park en willen wat leuke activiteiten ondernemen, omdat iemand anders hun favoriete bankje in beslag heeft genomen.
«
»
05:43 Pip en Posy
Posy is met Pip, Vic, Jamila en Frankie in de speeltuin. Dan realiseert ze zich dat haar lievelingsknuffel Kikker, onvindbaar is. Pip bedenkt een detective-spel en samen met Vic, Jamila en Frankie gaan ze op zoek naar Kikker.
«
»
05:50 Teletubbies
De Teletubbies willen eigenlijk naar buiten, maar het regent constant. Dan vinden ze wat paraplu's die ze kunnen gebruiken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers