TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Your Home Made Perfect
Jeremy en Paula zijn verliefd geworden op een negentiende-eeuws huis in Halifax twaalf jaar geleden. Het heeft zelfs een serre. Ze zijn er jaren gelukkig geweest maar recentelijk is het huis een grote bron van stress geworden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 UEFA Champions League Magazine
Voetbalprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de belangrijkste ontwikkelingen rondom de UEFA Champions League, met interviews en achtergrondverhalen.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Project Runway All Stars
De designers moeten een winteroutfit creren voor nudisten, zodat ze lekker warm zijn op de catwalk.
«
»
12:05 The Hotel Inspector
Grace wil binnenkort met pensioen gaan en haar zaak overgeven aan haar dochter Jackie. Maar steeds meer hotelketens maken hun opwachting in de streek en Grace vreest dat haar hotel ten dode is opgeschreven.
«
»
13:00 Your Home Made Perfect
Rachel en Mike zijn allebei leraar. Ze hebben gedacht dat het raak was toen ze een redelijk geprijsde, maar ruim, huis hadden gevonden waarin ze hun drie kinderen kunnen opvoeden. Het heeft niet lang geduurd voordat ze de tekortkomingen ontdekten.
«
»
14:05 Rich Holiday Poor Holiday
Deze keer mogen Nadine, haar twee dochters en mama Tina genieten van een all-inclusive verblijf in het Duitse Saksen, terwijl Gail, Matt en hun twee zonen een enorme cultuurshock beleven in het badplaatsje Cromer in Norfolk.
«
»
14:55 Foodtruck gezocht
We volgen Andrea, een Belgische dame die haar droom achternagaat om Brusselse wafels te verkopen. Maar haar lichamelijke klachten worden erger.
«
»
15:50 Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay bezoekt Fleming, een Deens restaurant in Miami, Florida. De huidige eigenaars weten vrijwel niets van Deense kookkunst.
«
»
16:45 Help, Mijn Man Is Klusser
Het team reist af naar het noordelijk gelegen Ter Apel. De tweenvijftigjarige Ina probeert al ruim elf jaar om haar man, Klaas, aan het werk te krijgen. Maar tevergeefs, Ina is er flink klaar mee.
«
»
18:00 Steenrijk, Straatarm
In een pittoresk Frans dorpje vlakbij Avignon, woont familie de Kreij in een landhuis, waar ze een luxe B&B runnen. Zij ruilen met de familie Soemai uit Maassluis. Zij zijn een van de gezinnen die slachtoffer zijn geworden van de toeslagenaffaire.
«
»
18:55 Gestrand op Honeymoon Island
Acht avontuurlijke singles worden na een blitse speeddate van amper dertig seconden professioneel gematcht. Wie hun perfecte man of vrouw is, ontdekken ze in een paradijselijk oord aan het altaar.
«
»
20:00 Die Hard With a Vengeance
Een terrorist blaast een warenhuis in het centrum van New York op, en belt de politie met de vraag om politieagent McClane te spreken. De terrorist, die zichzelf Simon laat noemen, laat McClane door de hele stad rennen, op zoek naar andere bommen.
«
»
22:15 Alloo SEXpliciet
Luk Alloo gaat op pad met mannen en vrouwen die hun lichaam verkopen voor geld. Ze werken als pornoacteur, als prostituee of als webcammer.
«
»
23:15 Hoarders: Buried Alive in My Bedroom
«
»
00:10 Can't Pay? We'll Take it Away!
Matt en Garry krijgen ruzie met een man die zijn ex-vriendin geld verschuldigd is. Een taxibedrijf probeert zijn schulden te verbergen.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op En.

Dossiers