TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Suits
Mike helpt Harvey bij het verwerken van een persoonlijk verlies. Ondertussen verloopt een poging om Faye ten onder te brengen, niet zoals verwacht.
«
»
15:10 Suits
Om de toekomst van het bedrijf te behoeden van de ondergang, zetten de partners hun geschillen opzij en werken ze allemaal samen.
«
»
16:10 Hellfire Heroes
Moedige brandweerlieden in Noord-Amerika riskeren hun leven om mensen in nood te redden uit gevaarlijke situaties. Het werkgebied in de Canadese provincie Alberta beslaat een oppervlakte van ongeveer 30.000 vierkante kilometer.
«
»
17:00 Hellfire Heroes
Moedige brandweerlieden in Noord-Amerika riskeren hun leven om mensen in nood te redden uit gevaarlijke situaties. Het werkgebied in de Canadese provincie Alberta beslaat een oppervlakte van ongeveer 30.000 vierkante kilometer.
«
»
18:00 De Familie Backeljau
Sabrina kan Antonio maar niet vergeten. Ze achtervolgt hem dag en nacht en verrast hem met een indrukwekkende reeks parkeerboetes. De bedragen lopen zo hoog op dat Antonio zijn auto zal moeten verkopen en een extra job zal moeten aannemen.
«
»
18:30 De Familie Backeljau
Vlaamse komische reeks over het leven van de familie Backeljau, dat bestaat uit een luidruchtige vader, een extravagante moeder, hun twee kinderen en een geniepige oma.
«
»
19:00 De Familie Backeljau
De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en wijk De Luchtbal is twee regionale partijen rijk: Luchtbal Vooruit en Rustig Luchtbal. Cois' verbazing is groot wanneer hij Marcel de Neudt op de lijst van Rustig Luchtbal aantreft.
«
»
19:35 De Familie Backeljau
De Maria Backeljau-Verkiezingsshow is in volle gang als Marcel de Neudt gewapend met een snoeischaar in de technische cabine bin.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Cois is salesmanager, Maria maakt veel kans om voor de gemeenteraad te worden verkozen en Dikke John laat het café tijdelijk over aan Franky en Ann. Het gaat dus goed met de Backeljaus. Maar met Ann iets minder.
«
»
20:35 The Quick and the Dead
Ellen, bijgenaamd `The Lady', schrijft zich in voor een competitie waarin beruchte schutters uit het Wilde Westen tegen elkaar duelleren. Ze wil het opnemen tegen John Herod, de gewetenloze organisator en belangrijkste deelnemer van de wedstrijd.
«
»
22:35 Ge Hadt Erbij Moeten Zijn
Rik Torfs vertelt hoe een opdracht in de lagere school hem voor het leven heeft getekend. Rik Verheye is als 17-jarige ooit terecht gekomen in zijn eigen thriller. Een echt mysterie met valse dollars, echte kogels en de soundtrack van Braveheart.
«
»
23:10 The Real Narcos UK: Blood & Fear
In het Londense Clerkenwell heeft de familie Adams jarenlang de scepter gezwaaid. De drie broers zijn zo machtig gewordendat de veiligheidsdienst MI5 ingeschakeld wordt om hun imperium ten onder te brengen.
«
»
00:00 Hellfire Heroes
In Slave Lake veroorzaakt een brandende olietruck een natuurbrand. Ondertussen vindt brandweerchef Bhari de overblijfselen van twee slachtoffers in Yellowhead County. En brandweerchef Jamie Coutts wordt opgeroepen om een natuurbrand te bestrijden.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers