TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
«
»
11:25 The Bold Type
Het hackincident doet Jane, Kat en Sutton terugdenken aan hun allereerste ontmoeting in 2014. Hierdoor beseft het trio dat ze samen zo goed als alles aan kunnen.
«
»
12:10 Onderbreking
«
»
14:45 Sissi
Keizer Franz-Joseph is voorbestemd voor Hélène, maar voelt zich veel sterker aangetrokken tot Hélènes zus, Sissi.
«
»
16:40 The Goldbergs
Adam en Brea besluiten samen naar het schoolbal te gaan, maar Beverly zou wel eens roet in het eten kunnen gooien.
«
»
17:10 The Goldbergs
Beverly verrast de familie met een vakantie naar Miami. Geoff vertelt Erica per ongeluk de ware reden voor de reis.
«
»
17:35 The Goldbergs
Adam worstelt met het feit dat hij nu 'cool' is, maar zijn oude vriendengroep niet. Beverly wil haar relatie met Erica en Barry verbeteren voor ze terugkeren naar de universiteit.
«
»
18:00 The Goldbergs
Geoff en Erica komen tot het besef dat ze uit elkaar gegroeid zijn. Beverly zoekt een nieuw doel in haar leven en kijkt hiervoor richting de politiek.
«
»
18:35 Christmas with a Prince: Becoming Royal
Een jaar nadat dr. Tasha en prins Alexander verliefd werden, brengt Tasha voor het eerst de kerstperiode door in San Saverre, waar ze een voorsmaakje krijgt van het koninklijke leven.
«
»
20:30 Hitman: Agent 47
Agent 47 is een genetisch gemodificeerde moordmachine. Hij wordt zelf het doelwit van een megabedrijf dat een leger van ultieme moordenaars wil creëren.
«
»
22:25 9-1-1
In de nasleep van de dambreuk wordt Los Angeles overspoeld door modderstromen. Bobby, Hen en Eddie haasten zich om enkele wandelaars te redden die in gevaar zijn nabij het Hollywood Sign.
«
»
23:25 Impeachment: American Crime Story
Monica wordt steeds nerveuzer en paranoïde over de zaak. Het enige wat ze kan doen, is zweren dat er niets gebeurd is tussen haar en president Clinton.
«
»
00:30 The Sinner
Rechercheur Ambrose onderzoekt een dodelijk auto-ongeluk aan de rand van Dorchester. Algauw botst hij op een veel grotere zaak.
«
»
01:25 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers