
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | De chalet aan zee |
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
06:30 | Bal National |
Wim bakt ovenverse tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Eén keer gaat hij helemaal barbecue style. Het tweede broodje belegt Wim met witte worstballetjes.
«
»
07:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
07:30 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
08:00 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
08:30 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
08:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
09:20 | De sterrenkaart |
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
09:55 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
10:25 | Ware delicatessen |
Kaviaar, het zwarte goud. Zelf kopen we het ook niet vaak, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.
«
»
11:00 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
11:55 | Pasta & risotto |
Peppe gaat de feestelijke tour op met deze overheerlijke bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi verrast met deze ontbijtrisotto met haver.
«
»
12:15 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
12:25 | Pasta & risotto |
Steffi maakt een gezond courgette-broccolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt een verrassende risotto met venkel en roodbaars.
«
»
12:45 | Soep! |
Ijslandse maaltijdsoep (Kjotsuppa) / Knolselder-Peterseliewortelsoep
«
»
13:10 | Soep! |
Heldere uiensoep / Chinese Kippensoep
«
»
13:30 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
14:50 | De dagschotel |
Johan Segers schotelt ons een heerlijk stukje reebilgebraad voor, ideaal voor tijdens de feesten. Daarbij serveert hij spruitjes, witloof en schorseneren zonder al teveel poespas.
«
»
15:15 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
15:35 | Peppe's Pizza |
Het is misschien geen traditionele pizza, maar het is er wel eentje die in Italië al generaties lang populair is: de pizza met hazelnootpasta oftwel de pizza cioccolata.
«
»
15:50 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
16:00 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
16:55 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
17:25 | Wild van wild |
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
17:55 | Peppe's Pizza |
Liefhebbers van ansjovis komen vandaag aan hun trekken in Peppe's Pizza. Onze Limburgse pizzabakker Peppe maakt een pizza romana.
«
»
18:10 | De Wereld op je Bord |
Hoewel rendieren vooral in het uiterste noorden van Noorwegen rondhuppelen, staan ze toch in het hele land vaak op het menu.
«
»
18:35 | Het weekmenu |
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood (met Dagny Ros Asmundsdottir)
«
»
19:20 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
19:30 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met Dagny Ros. Enkele dagen voor kerst staat er vis op het menu: zeebaars met garnalen.
«
»
21:15 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst viert feest met chef Jan Tournier. De ster van de show is vandaag een kreeft. De chef maakt er een feestelijke kreeftensalade van, ideaal voor tijdens de feestdagen!
«
»
21:55 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore!
«
»
22:30 | Come a Peppe |
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. En bij Peppe Giacomazza tikt dat vooral heel Italiaans. Hij geeft inspiratie voor o.m. zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en lasagne.
«
»
22:35 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
23:00 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
23:50 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
00:00 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
00:35 | Heerlijke feesten met Colruyt |
Bereid je samen met Stephanie en Colruyt voor op de feestdagen en laat je inspireren met haar makkelijke, lekkere en haalbare recepten.
«
»
00:40 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
01:25 | Nuances |
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
02:00 | Tot op de graat |
Johan Segers krijgt de tongschar op zijn werktafel. Deze veelvoorkomende platvis lijkt op de pladijs en de tong en is een perfect alternatief wanneer de prijs van de tong de pan uit swingt.
«
»
02:25 | De gastentafel |
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
03:10 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
04:00 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst viert feest met chef Jan Tournier. De ster van de show is vandaag een kreeft. De chef maakt er een feestelijke kreeftensalade van, ideaal voor tijdens de feestdagen!
«
»
04:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt een straf kooktalent van onder de Gentse tore(n): Moerman Lore!
«
»
05:00 | De dagschotel |
Dagny Ros maakt een variant op het bekende Scandinavische gerecht Gravad Lax, een soort gemarineerde rauwe zalm. In dit recept is het geen vis die gemarineerd wordt, maar wel een entrecôte.
«
»
05:10 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
05:35 | De Eregast |
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»