TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:58 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
07:03 Lazarus
Een engel vertelt Jozef dat Maria een kind krijgt met de naam Jezus: het verhaal doet Joris denken aan hoe hij zelf als vader en pleegvader werd overvallen door de kinderen die op zijn pad kwamen
«
»
07:33 Crux
EO-directeur Arjan Lock gaat terug naar Oekrane waar hij afgelopen april naartoe ging om een speciale paasboodschap vanuit Nederland over te brengen.
«
»
08:05 Petrus in het land
We zijn in Dordrecht. In de Grote Kerk heet dominee Paul Wansink ons welkom en neemt ons mee in het thema van deze week: Zingen in vreugde en verdriet.
«
»
08:31 De verwondering
Schrijver Vamba Sherif werd geboren in een vooraanstaande familie in Liberia. Zijn moeder was een rijke, ondernemende vrouw, die graag zoveel mogelijk haar overvloed deelde.
«
»
09:02 Ik mis je
Nabestaanden vertellen over het verlies van een dierbare op begraafplaatsen door heel Nederland.
«
»
09:19 Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank en bewonder; woorden die iedereen wel eens gebruikt. Maar welke betekenis hebben ze eigenlijk in iemands leven? Zijn het woorden die troost kunnen bieden in moeilijke tijden?
«
»
09:45 Geloofsgesprek
De bisschop van Breda wordt op dit moment beproefd door een ernstige ziekte. In het donker van zijn persoonlijke leven ontsteekt hij de derde kaars van de advent.
«
»
09:59 Eucharistieviering
Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de O.L.V. van Lourdeskerk te Bergen op Zoom. Celebrant: Pastoor Paul Verbeek.
«
»
11:05 Nederland zingt op zondag
Iemand opvrolijken of afleiden lukt ons vaak nog, maar iemand echt troosten? Echt nabij zijn?
«
»
11:31 EO Metterdaad
Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
11:57 Songs of Praise
Om Pinksterzondag te vieren introduceert David Grant een speciale gospelmuziekspecial van St John in Hackney, met speciale gasten Kym Mazelle en Avery Sunshine.
«
»
12:31 Wilde Ganzen
De Amazone in Brazili is van levensbelang voor bijzondere dieren en planten. Met dit project steunen we de oorspronkelijke bevolking in hun strijd voor behoud van dit prachtige landschap.
«
»
12:41 De Geknipte Gast
Journaliste en talkshowhost Eva Jinek bracht een boek uit waarin ze schrijft over personen die haar inspireren: 'Droom groot'. Aan de hand van dit boek praat ze met Eus over haar leven.
«
»
12:56 BinnensteBuiten
Om zijn barokachtige inrichting de ruimte te geven, heeft Jimmy eigenlijk een chateau nodig. Tot die tijd voelt hij zich de koning te rijk in zijn appartement in de binnenstad van Leiden.
«
»
13:22 Frysln DOK
Friezen uit alle Friese gebieden langs de Noordzee komen bij elkaar op het 'heilige eiland' Helgoland. Maar de cultuur spreekt steeds minder mensen aan. Er wordt hard gezocht naar nieuwe impulsen.
«
»
13:57 Sterren op het doek
Sinan Can geeft in zijn geliefde Nijmegen gekscherend toe aan zcan Akyol dat hij meedoen aan 'Sterren op het doek' spannender vindt dan filmen in Irak.
«
»
14:46 Ken je mij?
Lindy (25) wordt geboren als de dochter van Marcel en Lydia Zimmer, bekende namen in de christelijke muziekwereld. Lindy voelt al jong dat ze niet in de standaard kaders van jongens of meisjes valt.
«
»
15:19 De Boeddhistische Blik
Filmmaker Misha Belin is sinds een jaar zenmonnik en onderzoekt hoe hij een authentiek monnikschap vorm kan geven in Nederland anno nu.
«
»
16:25 Free Spirits
Verpleegster en stand-upcomedian Khadija Sabriye (Nederland) mag als islamitische vrouw niet over seks praten, maar ze doet dat juist heel graag, om haar gevoel van eigenwaarde te bewaren.
«
»
16:51 Socutera
Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. Dit doen zij samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:10 Zin in zondag
En van de oudste monumenten van Nederland, de hunebedden, zijn voor Ard Pisa meer dan een hoopje stenen of historisch erfgoed. Volgens Ard zijn ze gebouwd op oeroude krachtplekken.
«
»
17:43 Kruispunt
Het jaar 2022 was zonder twijfel dat van Tim Hofman. Met zijn onlineprogramma BOOS over de misstanden bij 'The Voice' zette hij seksueel overschrijdend gedrag op de kaart.
«
»
18:16 Podium Klassiek
'Podium klassiek' overschrijdt de grenzen van de klassieke muziek naar pop-, jazz- en wereldmuziek. Met veel ruimte voor jong talent en live optredens van topmusici.
«
»
19:26 Brommer op zee
Bregje Hofstede vertelt over 'December', over een student die uit het niets terechtkomt in een commune waar seks een grote rol speelt.
«
»
20:07 Nu te Zien!
Hij wordt de geniaalste kunstenaar van nu genoemd: De IJslandse kunstenaar Ragnar Kjartansson. Hij groeide op als zoon van een regisseur en een actrice en dat is te zien in zijn werk.
«
»
20:22 Alles is Famiri
Amber Kortzorg kijkt in de spiegel van de kapper in Paramaribo en ziet een witte vrouw met een 'zwart' kapsel. Ze heeft nooit echt geweten hoe het voelt om Surinaams te zijn.
«
»
21:08 Metropolis
De wereldwijde brandstofcrisis leidt in veel landen tot problemen. Hillary (Kenia) steelt uit pure wanhoop benzine om rond te kunnen komen, een dubieuze exercitie die niet zonder gevaar is.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:10 Argos Medialogica
In 2021 maakte Caroline van der Plas rijdend op een trekker haar entree op het Binnenhof. Met haar BoerBurgerBeweging wil zij een einde maken aan de negatieve beeldvorming over de Nederlandse boer.
«
»
22:56 De publieke tribune
Is meer geld de oplossing voor de problemen in de GGZ? Volgens professionals en ervaringsdeskundigen is er een andere blik op geestelijke gezondheidszorg nodig.
«
»
23:54 Dwarsdenkers
Izzy bekeert zich tot de islam en vindt dat je alleen moslim kan zijn door de koran letterlijk te volgen. Als ISIS opkomt wordt het lastig om de daden gepleegd in naam van 'zijn' islam te verdedigen.
«
»
00:38 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:15 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
02:10 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers