TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Trouwen in het Buitenland
Vanaf hun eerste ontmoeting in een Limburgs café zijn Cindy en Bryan op slag verliefd. Nu, jaren later, willen ze hun liefde vereeuwigen en gaan ze trouwen in een 'lekker warm land'.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Eat Well for Less
Gregg Wallace en Chris Bavin proberen Jo MacDonald en haar zonen te helpen. Wegens allerlei activiteiten zijn alle gezinsleden vaak uit huis, waardoor de tijd ontbreekt om deftige maaltijden te eten.
«
»
13:30 It's Your Fault I'm Fat
De negentienjarige TJ uit Folkestone weegt ruim 120 kilo. Hij woont thuis bij zijn moeder en zijn drie broertjes. TJ trekt zich vaak terug uit het gezin om te gamen en verorbert daarbij veel snacks.
«
»
14:30 Your Home Made Perfect
Laura Jane Clark en Robert Jamison helpen het huis van de 39-jarige James en de 40-jarige Vicky te transformeren. Zij wonen al vijf jaar in hun jaren 70-huis in Kent, samen met hun twee kinderen.
«
»
15:45 House M.D.
Op een koude winteravond wordt de auto van de jonge Hannah Morgenthal en haar moeder gegrepen door een vrachtwagen. House vermoedt dat Hannah aan een zeldzame ziekte lijdt.
«
»
16:40 House M.D.
House behandelt de 35-jarige Patrick Obyedkov, een muzikaal genie. Tijdens zijn laatste pianoconcert verstijfden zijn vingers. Scans brengen interne bloedingen aan het licht.
«
»
17:40 House M.D.
House onderzoekt een 34-jarige oorlogsveteraan die beweert dat hij het Golfoorlogsyndroom heeft. Hoewel House weinig geloof hecht aan zijn verhaal, is hij bijzonder geïnteresseerd in de zaak.
«
»
18:35 House M.D.
Een zwangere fotografe belandt in het ziekenhuis nadat ze door een beroerte werd getroffen. House staat voor een dilemma: moet hij het leven van de moeder of van het kind redden?
«
»
19:35 Doctor Strange
De getalenteerde neurochirurg Stephen Strange heeft zenuwschade in zijn handen na een zwaar auto-ongeluk. De enige manier om het gevoel terug te krijgen, is om in de leer te gaan bij The Ancient One.
«
»
21:45 BV Darts
Francesco Planckaert, Maksim Stojanac, Tourist LeMC en Hans van Alphen vechten het uit in een bloedstollende en verrassende finale-aflevering van BV Darts.
«
»
00:00 Horrorhuurders en huisjesmelkers
John en Irene droomden van een zorgeloos pensioen, maar die droom draaide anders uit wanneer hun huurders stopten met het betalen van de huur en vrienden bij hen lieten intrekken.
«
»
01:00 Surgeons: At the Edge of Life
Transplantatiechirurgen Marius Berman en Pedro Catarino van het Royal Papworth staan voor een loodzware opdracht: een dubbele longtransplantatie. En er is geen ruimte voor fouten.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers