TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Hook
De Brit Peter Banning neemt zijn twee kinderen mee op reis naar Londen. Daar worden ze echter door kapitein Hook naar Neverland ontvoerd. Peter beseft dat hij als vader is tekortgeschoten.
«
»
13:50 Police Interceptors
Drie inbrekers die zich voordeden als pakjesbezorgers hebben een oudere vrouw vastgebonden en bedreigd met een mes. Hondengeleider Jen Ellse is als een van de eersten ter plaatse.
«
»
14:50 Police Interceptors
Phil en Clarkey sluiten een dronken chauffeur op die een hele fles whisky achter de kiezen had toen hij alsnog besloot om achter het stuur te kruipen.
«
»
15:45 The Graham Norton Show
In dit eerste deel van de seizoenscompilatie blikt Graham terug op zijn gesprekken met o.a. George Clooney, Gal Gadot, Tom Hanks, Jessica Chastain, Hugh Grant, Dolly Parton en Samuel L Jackson.
«
»
16:50 Motorway Cops
Agenten Matt en Aidy worden opgeroepen om hun collega's bij te staan bij de achtervolging van een gestolen wagen. De auto nadert het centrum van Leeds en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen.
«
»
18:05 Motorway Cops
Een geschaarde vrachtwagen veroorzaakt een file waarin vervolgens een fataal ongeluk met twee vrachtwagens gebeurt.
«
»
19:20 Motorway Cops
Agenten Craig en Dan treffen enkele Iraanse mannen aan in de laadbak van een vrachtwagen. Agenten Andrew en Craig reageren op de melding van een ongeluk.
«
»
20:35 Vertical Limit
Na een lawine komt alpiniste Annie Garrett vast te zitten op de beruchte K2, de op een na hoogste bergtop ter wereld. Haar broer, natuurfotograaf Peter Garrett, zet een reddingsmissie op het getouw.
«
»
22:50 The untouchables
Chicago, 1930, tijdens de drooglegging. Gangster Al Capone houdt de stad in een wurggreep. Speurder Eliot Ness is vastbesloten om Capones imperium te vernietigen.
«
»
01:00 Brooklyn Nine-Nine
Jake en Amy bedenken een systeem om een evenwicht te vinden tussen werk en de zorg voor hun kind. Rosa krijgt een nieuwe logé.
«
»
01:30 Brooklyn Nine-Nine
Doug Judy wordt gearresteerd voor zijn misdrijven in een andere staat. Jake gaat ermee akkoord om hem naar de gevangenis te brengen zodat ze samen nog een allerlaatste avontuur kunnen beleven.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers