TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
14:55 Geen uitzending
«
»
15:55 SOS Piet
Met Nieuwjaar mag het al eens wat feestelijker zijn. Maar hoe bereid je een goede sabayon, een sappige eendeborst en beursjes van brickdeeg? Iris, Marcella en Sven roepen de hulp in van Piet.
«
»
16:30 SOS Piet
Orloff-gebraad, tomatensoep met balletjes en witte chocolademousse. Geen uitdaging te groot voor Piet Huysentruyt die Viviane, Eivire en Sonja te hulp schiet.
«
»
17:05 SOS Piet
Vandaag: berlijnse bollen, bechamelsaus en champignonroomsoep.
«
»
17:35 SOS Piet
Zelf canneloni maken is niet voor iedereen een koud kunstje en hoe kuis je nu eigenlijk verse vis? Peter en Cathy roepen de hulp van Piet Huysentruyt in.
«
»
18:10 SOS Piet
Advocaat maken volgens de regels van de kunst, verse vogelnestjes en suikerbrood, ook voor het paasmenu kunnen we rekenen op Piet Huysentruyt.
«
»
18:45 Super 50
De laatste aflevering van dit seizoen heeft heel wat moois in petto. Zo is er muziek van internationale sterren, maar ook van Belgische toppers zoals Will Tura, The Radios en Mama's Jasje.
«
»
19:50 Commissaris Roos
Baron Xavier de Rutten de Wommelghem wordt levenloos aangetroffen in het bureau van zijn kasteel met een dolk in de rug. De zaak lijkt op het eerste gezicht eenvoudig.
«
»
20:55 Commissaris Roos
Waarom beschuldigt de oude schoonvader zichzelf van de moord op de baron? Wanneer de minnaar van zijn dochter ook vemoord wordt aangetroffen, komt het onderzoek in een stroomversnelling.
«
»
22:00 Commissaris Roos
Wanneer commissaris Roos dan eens de kans krijgt om rustig van een avondje theater te genieten, wordt er onder zijn neus een toeschouwer neergeschoten.
«
»
23:10 De Pfaffs
Jean-Marie en Sam verblijven al enkele dagen in Memphis waar ze vol bewondering in de voetstappen van Elvis Presley zijn getreden.
«
»
23:55 Zeg 'ns Aaa
Hans gaat schaatsen met Thea.
«
»
00:30 Zeg 'ns Aaa
Çanci, de zus van Hans, komt op bezoek.
«
»
00:55 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers