TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Geen Uitzending
«
»
06:55 Maya!
Willy valt in een bramenstruik. Hij ziet er helemaal paars uit. Tekla de spin denkt dat hij een babyspin is en beslist hem groot te brengen in haar grot.
«
»
07:10 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 4 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:30 K3 vriendenboek
Julia haalt samen met June de beste hondentrainster in zichzelf naar boven, Marthe probeert Hugo te overtuigen dat wandelen superleuk is, en Hanne maakt samen met Sarah prachtige pannenkoekenkunst.
«
»
07:45 K3 vriendenboek
Marthe mag weer samen met Jahfed de beste prankster in zichzelf naar boven halen, Julia waagt zich aan een potje voetbal met topscoorder Anouk, en Hanne ontmoet de lievelingsknaagdiertjes van Wende.
«
»
08:05 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:25 Hallo K3
Karen wil vermageren en gaat op dieet. Wanneer ze een toastje maakt dat verbrandt naar het gelaat van Elvis, denkt Karen dat ze het relikwie voor veel geld kan verkopen.
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
Een schets in een oud dagboek leidt Hikkie en Vissenpoot terug naar Vanaheim, waar ze Dagur helpen zoeken naar zijn lang vermiste vader, Oswald de Vriendelijke.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Nate en Steel hebben ruzie over basketbal. Avatar Blaze, de handlanger van Evox, verzamelt stiekem gegevens over de Rangers.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Nonkel Jef wil met vergif de katten van zijn erf houden. Zotten Dré heeft een verfrommeld subito-lot gevonden. Johnny moet van Louis de lotto naar de krantenwinkel brengen.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Chicago Med
Scott vermoedt dat zijn patiënt een drugdealer is. Charles en Taylor behandelen een patiënte die ervan overtuigd is dat ze vol parasieten zit.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:40 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 Ratatouille
De rat Remy droomt ervan om een wereldbekende chef-kok te worden. Op een nacht kan Remy zich niet meer beheersen en dringt hij binnen in de keuken van een prestigieus restaurant in Parijs
«
»
15:50 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:05 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
16:45 K3, één jaar later
De festivalzomer gaat gebukt onder een hittegolf, maar 'the show must go on' en dus zingen de meisjes al zwetend, meermaals per dag, de longen uit hun lijf. Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning.
«
»
17:45 SOS Piet XL
Piet Huysentruyt trekt opnieuw door Vlaanderen. Vandaag brengt hij o.a. Goedele Liekens en Maureen Vanherbergen & Sieg De Doncker een culinair bezoekje.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De kotmadam
Victor is smoorverliefd op een Russische studente en het is wederzijds. De andere studenten vertrouwen het zaakje echter niet. Ze moedigen Jeanne aan om een verlovingsfeestje te organiseren.
«
»
20:35 De Code van Coppens
Staf en Mathias rollen de rode loper uit voor Bart Kaëll en Luc Appermont. Zij zijn net als Gloria Monserez en Maksim Stojanac uitgenodigd op een exclusieve filmpremière.
«
»
21:40 DNA - De zaalshow
Met een verfrissende mix van toegankelijke wetenschap, kennis van zaken én een portie humor brengt Lieven Scheire complexe materie op een begrijpelijke en entertainende manier over.
«
»
22:55 Out of Office
Tijdens de wekelijkse fietsronde van Joël wordt duidelijk dat zijn bakfiets niet geschikt is om grotere leveringen te doen eens de biowinkel opent. En dus besluit de groep om geld in te zamelen.
«
»
23:55 Franklin & Bash
Bash probeert indruk te maken op een oude vlam door haar zoon te vertegenwoordigen wanneer diens studiebeurs in het gedrang dreigt te komen door zijn werk als journalist.
«
»
00:55 Private Practice
Cooper en Charlotte brengen Erica naar Seattle Grace zodat Derek, Amelia en Lexie de riskante operatie kunnen uitleggen. Scott wil de volgende stap nemen in zijn relatie met Violet.
«
»
01:50 Geen Uitzending
«
»
05:50 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers