TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Nieuw leven
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Het Mooiste Geschenk
De 22-jarige Holly staat al twee jaar op de wachtlijst voor een dubbele longtransplantatie. De 3-jarige Ayana is geboren met een hartafwijking. De 50-jarige Anna heeft een chronische longziekte.
«
»
13:55 Rupaul's Drag Race UK
Het reclametalent van de queens wordt op de proef gesteld in de ultieme marketingopdracht: zichzelf verkopen.
«
»
15:15 Interieurtalent gezocht met VT Wonen
De Friese Jellina neemt het op tegen de Noord-Hollandse Kim. Ze krijgen allebei de stylingopdracht om een badkamer flink onder handen te nemen bij een bekende.
«
»
15:50 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
16:20 Blind getrouwd: AustraliŽ
Tijdens het etentje zijn we getuige van een dramatische break-up. Het gaat goed tussen Bryce en Melissa, maar Rebecca zou wel eens roet in het eten kunnen gooien.
«
»
17:40 Blind getrouwd: AustraliŽ
Het is tijd voor de vierde verbintenisceremonie. Bryce neemt een schokkende beslissing. Een gesprek maakt veel los bij Brett en Booka, die haar tranen niet meer kan bedwingen.
«
»
19:00 Steenrijk, straatarm
Het societykoppel Wende GabriŽl en Maarten Tiemissen ruilen van huis, haard en budget met de familie Kerk uit de Amsterdamse wijk de Baarsjes.
«
»
20:00 Anouk Matton Privť
Anouk Matton laat de camera's 'backstage' toe in haar privťwereld tijdens de laatste maand waarin ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje en de eerste weken als mama.
«
»
21:00 BV Darts
Jinnih Beels, Kamal Kharmach en Andy Peelman nemen het tegen elkaar op in de eerste voorronde van BV Darts. Ze werden extra gecoacht door de nummer twee van BelgiŽ: Kim Huybrechts.
«
»
22:45 Expeditie Gooris
De sympathieke familie houdt halt in Verona, Milaan, Toscane en het Gardameer. De reis doet Sam beseffen dat hij door zijn carriere veel kostbare momenten met Shania en Kenji heeft gemist.
«
»
23:45 Uit de Kleren
Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 min. elkaar beter kennen.
«
»
00:15 Het spreekuur
Josette is 46. De huidziekte die ze heeft, beheerst haar hele leven. De patiŽnte van dokter Cathy lijdt aan vitiligo, een aandoening die bij 1% van de wereldbevolking voorkomt.
«
»
01:15 De baby-industrie
Eiceldonoren in de Verenigde Staten krijgen veel geld voor hun donatie. Liesbeth Staats onderzoekt of het doneren van eicellen wel zo risicoloos is als de klinieken voorspiegelen.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

We zien hoe BelgiŽ tussen maart en eind september 2020 evolueerde van wanhoop naar hoop en weer terug. Met de eerste besmettingen, een lockdown, de exit-strategie in fases met nieuwe verstrengingen ťn versoepelingen tot de verklaring van kersvers premier De Croo: 'Dit land kan zich geen tweede lockdown veroorloven'.

'Op Slot', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers