TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Verwacht op VTM 3
«
»
11:45 The Big Bang Theory
Wanneer Sheldon ziek is, doet de groep er alles aan om hem een weekend te ontlopen.
«
»
12:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:45 Ice Age 2
Het einde van de ijstijd nadert en doordat al het ijs smelt moet het komische trio Manfred, Sid en Diego op een avontuurlijke missie om hun vallei te redden van een overstroming.
«
»
16:35 9-1-1: Lone Star
Het team haast zich naar een gender-revealfeestje dat dramatisch is geindigd en naar een vader en zijn zoon die vastzitten in een grot na een excursie speleologie.
«
»
17:35 9-1-1: Lone Star
Owen helpt T.K. om zich met zijn verleden te verzoenen en zich te focussen op de toekomst. Michelle ontdekt de waarheid over Iris.
«
»
18:30 Eragon
Eragon, een boerenjongen, vindt op een dag een blauwe steen die een uiterst zeldzaam drakenei blijkt te zijn. Eragons mentor Brom vertelt hem dat hij voorbestemd is om een drakenrijder te worden.
«
»
20:30 Ant-Man
Om te verhinderen dat een speciaal krimppak in de verkeerde handen valt, schakelt professor Hank Pym de hulp in van de knullige inbreker Scott Lang.
«
»
22:45 Timeless
Het team reist naar Washington D.C. in 1981, naar de dag waarop president Reagan werd neergeschoten. Daar proberen ze wanhopig om een jonge Denise Christopher te redden.
«
»
23:45 Emergence
Jo komt meer te weten over Pipers achtergrond en twijfelt of het wel een goed idee was om haar op te vangen.
«
»
00:40 The Orville
De Orville verwelkomt een nieuw bemanningslid aan boord.
«
»
01:30 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Hoge Noorden' (Eén)

Met een sneeuwstorm op komst moet Mark op Hardangervidda de colonne voorbereiden. Dorien en Arent vertrekken vroeger dan gepland bij Evelyne. Arent wordt geplaagd door heimwee. Soetkin is nu 7 maanden zwanger en komt samen met Adah naar Belgi voor een reeks concerten. Voor Ellen verloopt de aanpassing in Rondane niet altijd even makkelijk.

'Het Hoge Noorden', om 20.40 uur op En.

Dossiers