TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:25 Hallo K3
Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen.
«
»
06:50 Hallo K3
Karen wil vermageren en gaat op dieet. Wanneer ze een toastje maakt dat verbrandt naar het gelaat van Elvis, denkt Karen dat ze het relikwie voor veel geld kan verkopen.
«
»
07:20 Raveleijn
Het gezin Woudenberg verhuist van de stad naar een oude herberg aan de rand van een bos. Wanneer Joost, de jongste van de vijf kinderen, de buurt onderzoekt vindt hij een mysterieuze landkaart.
«
»
07:50 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Tarzan en Jane
De 15-jarige Tarzan heeft stropers altijd weten te ontlopen. Hij raakt bevriend met Jane, de levendige dochter van dr. Porter, die hij heeft gered van een panteraanval.
«
»
08:50 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:10 Nonkel Jef
Gerda vraagt Odette om mee te zingen in het vrouwenkoor. Louis heeft een ongeval op het werk.
«
»
09:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Chicago Fire
Mouch, Gallo, Ritter en Mackey melden zich aan voor een training. Een nare klap op het hoofd bezorgt Casey helse pijnen.
«
»
12:25 Wie? Wat? Weekend!
Magazine boordevol inspiratie voor het weekend: waar kan je heen en wat mag je zeker niet gemist hebben?
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
14:20 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
14:35 Nicholas
Nicholas verlegt het werkterrein van zijn street magic van de straat naar tv-land.
«
»
15:40 K2 zoekt K3
Er zijn nog acht kandidaten in de running om het nieuwe K3'tje te worden. Amy, Celester, Diede, Julia, Kato, Luca, Manou en Remi staan in deze kwartfinale voor nieuwe uitdagingen.
«
»
18:15 Expeditie Pairi Daiza
Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Code van Coppens
Staf en Mathias sturen het team van 'Safety First' naar het hiernamaals. Matteo Simoni en Bruno Vanden Broecke strijden tegen Ruth Beeckmans en Tim Van Aelst.
«
»
21:00 De Bende van Jan de Lichte
De overval op de postkoets lijkt een groot succes, maar een deel van de buit zorgt voor heel wat problemen. Coffijn looft, tegen het advies van Baru in, een premie uit om de daders op te pakken.
«
»
22:10 Telefacts
Het monsterproces over de bloedige terreuraanslagen van Parijs is volop aan de gang. Er zijn 14 verdachten, meer dan 300 advocaten en 2000 burgerlijke partijen aanwezig.
«
»
23:05 Alloo bij de Verkeerspolitie
Luk Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.
«
»
00:25 Gooische vrouwen
Claire heeft haar gefortuneerde vriend Ernst aan de deur gezet, waardoor ze opnieuw financiële problemen heeft. Die probeert ze gedeeltelijk op te lossen door haar villa voor een maand te verhuren.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:05 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:15 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken of je echt naar de maan kan lopen.
«
»
05:25 Maya!
Het is bijna herfst en Flip heeft de blues. Hij speelt dag en nacht op zijn viool... en dat irriteert de weide insecten. Op een ochtend blijkt zijn viool gestolen te zijn.
«
»
05:40 Kabouter Plop
Kwebbel heeft een prachtig beeldje geboetseerd. Klus vindt het maar niets en beweert dat hij veel beter met klei overweg kan. Hij zal dat bewijzen ook.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Ook kabouters vieren carnaval. Hierover hebben ze een liedje gemaakt.
«
»
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', film uit 2021 met oa. Frank Lammers, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers