TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:29 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:34 Pieter Konijn
Nadat Spikkel de Grote haar wegkaapt komt Wipstaart vast te zitten in een boom. Aan Pieter, Lily en Benjamin de taak om haar te redden, voordat de toevallig passerende heer vos haar te pakken krijgt.
«
»
06:47 My Petsaurus
Liveaction kleuterserie waarin het meisje Chloe haar huisdinosaurus probeert op te voeden.
«
»
06:49 Bo Bear
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
06:54 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
07:00 Pip and Posy
Iedereen is op de speelplaats. Pip maakt een drakenkostuum, terwijl Posy een spannend drakenverhaal vertelt. Posy wil de draak zijn, maar Pip vindt dat hij de draak mag zijn.
«
»
07:07 Love Monster
Lief Monster wil dat zijn zaadjes snel gaan groeien, maar hij moet even geduld hebben.
«
»
07:14 Peppa Pig
Peppa, George, mama Big en papa Big gaan op bezoek bij de familie Kangoeroe in Australië. Op hun eerste dag daar, vliegen ze met het vliegtuig van meneer Kangoeroe naar de Outback.
«
»
07:19 Peppa Pig
Op hun tweede dag in Australië neemt de familie Kangoeroe de familie Big mee naar het strand.
«
»
07:24 Apennoten Klassiek
Programma waarin acht kleuters dankzij Pepijn Gunneweg, Bas Fortgens en een zeskoppig ensemble van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, op speelse wijze kennismaken met klassieke muziek.
«
»
07:37 Splat & Seymour
Splat wil gaan fietsen met Katja. Dat wil Feline ook en ze wil Splat er niet bij hebben. Splat blijft alleen met Seymour achter en verzint een list om van Feline af te komen.
«
»
07:49 Les Schtroumpfs
Wanneer Brilsmurf kritiek heeft op de kookkunsten van Chef loopt Chef boos weg en komt hij bij de reuzen terecht, voor wie hij moet koken.
«
»
08:01 That's Joey!
Joey moet op Lilly passen, maar dat valt niet mee, want ze verstopt steeds alles.
«
»
08:13 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:22 Trex
Simon besluit een dinosauriëpark voor Trex te bouwen.
«
»
08:27 Studio Snugger
Onderwerpen: Gat in gitaar, Gouden medaille, Stelten, Slakkenslijm, Giraf en Wortel.
«
»
08:42 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:04 Ninja Nanny
Wanneer tijdens haar vakantie op Bali Shanice de man van haar dromen ontmoet, besluit ze niet meer terug te gaan naar Nederland. Chanel komt bij Hunter en haar gezin in huis wonen.
«
»
09:31 De Proefkeuken
Pieter droomt van een rol in de serie 'SpangaS'. Hij heeft alleen weinig filmervaring. Daarom besluit hij te leren hoe je een echte filmster wordt.
«
»
09:58 Koken met konijnen
Ercan en zijn twee honden Mylo en Yara komen langs. Ze zijn vrienden voor het leven en daarom bakken Diederik en Ayrton 'infinitybroodjes'. En ze brengen een ode aan de PBFF, PetBestFriendForever.
«
»
10:16 Voor de grap
Deze keer een bijzondere ontmoeting met cabaretier Rayen Panday. Rayen is een multi talent: hij schrijft, vertelt verhalen, zingt en zit zelf achter de piano.
«
»
10:33 Moonriders
Moonrider Soraya plaatst midden in de nacht een kunstwerk van twee grote konijnenoren in een stadspark. Ze krijgt hulp van kunstenaars Roxette Capriles en Aukje Dekker. Zouden de oren kunnen horen?
«
»
10:51 Hoofdzaken
Op Tygo's hoofd zit iets onder zijn haar verborgen en Hanna weet welke eigenschap haar toekomstige verloofde per se moet hebben.
«
»
11:23 De Blauwe Hond
Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om dit te blijven doen en daar vrij in te zijn. Kunst is grenzeloos, alles mag.
«
»
11:39 Klaas kan alles
Na zeven seizoenen is het eindelijk zover. Klaas doet een ultieme poging om een file te ontwijken zónder om te rijden. Daarvoor reist hij af naar Tsjechië.
«
»
12:05 Beestieboys
Norma's dierenopvang is in nood na een verwoestende brand. Verder vertelt Jantien over haar passie voor koerijden en wordt een poes van haar blaasstenen verlost.
«
»
12:30 Beestieboys
Wat als je geen klik hebt met je huisdier? Kater Smoes past niet zo bij het gezin en Tim en Nicolaas zoeken een nieuw baasje. Daarnaast een vliegende kat en Tim behandelt de anaalklieren van een hond.
«
»
12:56 Beestieboys
In het Berenbos assisteren Tim en Nicolaas de gepassioneerde verzorgster Dorien bij het trekken van een berentand. In Extreme Animal Hobby's gaan ze wakeboarden achter paarden.
«
»
13:21 Beestieboys
Dierzuster Lara geeft Tim en Nicolaas een spoedcursus EHBO voor dieren en neemt ze mee op de ambulance. In Extreme Animal Hobby's gaan ze op bezoek bij de bekende varkie-vlogger.
«
»
13:45 Beestieboys
Tim en Nicolaas brengen met mevrouw Rive haar oude poes Sophie naar het dierenbejaardentehuis. In Extreme Animal Hobby's bakken ze taarten voor honden en Dr. Tim behandelt het oog van een hond.
«
»
14:08 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?
«
»
14:23 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?
«
»
14:40 Brugklas weekoverzicht
Jeugdserie.
«
»
15:31 Een weekje weg
De kleine Cathy is ervan overtuigd dat ze onzichtbaar is voor haar ouders. Haar vader en moeder schenken nooit aandacht aan haar. Elk weekend trekken Cathy en haar ouders naar hun vakantiehuis.
«
»
16:43 Checkpoint
De jongens en meiden struinen door de schroothoop op zoek naar onderdelen om een gewone skelter om te bouwen naar een echte offroadskelter. Welk team doet dit het best en wint de offroadrace?
«
»
17:09 Zapp Your Planet
Manon heeft last van schaatskoorts, maar hoe kan ze het natuurijs op zonder de natuur te verstoren? En Toon redt samen met de reddingsbrigade geen mensenlevens, maar dierenlevens.
«
»
17:30 Topdoks
Hoe kan je beter slapen? Rachel en Elbert willen het weten en proberen verschillende slaapmanieren uit. Elbert ploft in een hangmat. Rachel is helemaal gelukkig: zij mag middagslaapjes doen.
«
»
17:51 Brainstorm
Waarom is pure verveling zo pijnlijk? Hoe zit het eigenlijk met pijn en je brein? Wat hebben je hersenen liever: wortels of chips?
«
»
18:12 De dikke data show
Met Minecraft een dikke tien halen voor je toets geschiedenis, hoe werkt dat? En, word je slimmer van gamen? Jard organiseert een vet experiment en gaat langs bij hersenonderzoeker Marcia Goddard.
«
»
18:33 Taarten van Abel
Stien maakt een taart voor haar vriendin Sanne. Stien heeft onstuimige tijden achter de rug en verhuisde met haar tweelingbroer en moeder van hot naar her. Sanne was toen haar rots in de branding.
«
»
18:59 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:17 NOS Jeugdjournaal Extra: klimaat
Jeugdprogramma.
«
»
19:46 3 op Reis
Jennifer eindigt haar reis door het meest dunbevolkte deel van Portugal: het dorpje Benfeita. Maurice heeft het vulkanische meer Myvatn als uitvalsbasis. Hier vind je onder andere vulkanen en kraters.
«
»
20:22 Deep Shit
Zowel Debbie als Tarik zitten nu gegijzeld in de caravan. Na het succesvolle interview met Debbie krijgt Sara op haar werk nu ook de vermissing van Debbie in haar maag gesplitst.
«
»
20:54 Reizen Waes
Tom crosst met de powerboat naar Kinderdijk, vaart door de Amsterdamse grachten, doet de BN-safari in 't Gooi, en gaat met zijn crew in traditionele klederdracht op de foto in Volendam.
«
»
21:55 Plakshot
Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieën de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer.
«
»
22:35 Splntr!
Te gast zijn Winfried Baijens, Danique Graanoogst, Eyelar, Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman.
«
»
23:29 100 dagen in je hoofd
Tim en Nicolaas komen steeds meer te weten over het ziektebeeld van hun cliënten. Tim kan het niet laten om Mayte, die aan het afkicken is, te vragen naar details over haar drugsgebruik.
«
»
00:28 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 12: FC Groningen - RKC Waalwijk, Fortuna Sittard - PSV, Feyenoord - AZ, Vitesse - FC Utrecht en Ajax - Go Ahead Eagles.
«
»
01:29 NOS Studio Voetbal
Sjoerd van Ramshorst neemt met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal door.
«
»
02:28 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:56 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:36 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 12: FC Groningen - RKC Waalwijk, Fortuna Sittard - PSV, Feyenoord - AZ, Vitesse - FC Utrecht en Ajax - Go Ahead Eagles.
«
»
04:30 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer een missie verkeerd afloopt krijgt JJ, een van de meest gerenommeerde CIA-agenten, nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. De negenjarige Sophie ontmaskert hem echter al snel.

'My Spy', film uit 2020 met oa. Chloe Coleman, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers