TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Relic Hunter
Sydney geeft les in Athene waar ze de knappe Stavros ontmoet.
«
»
13:00 Relic Hunter
Sydney's vroegere klasgenoot Molly vraagt haar hulp wanneer Sean Bolger niets meer van zich laat horen.
«
»
14:00 My Wife and Kids
Michaels verbeelding slaat op hol wanneer hij in de rugzak van zijn dochter Claire een pakje condooms vindt.
«
»
14:30 My Wife and Kids
Jay vindt uitwerpselen van muizen in het huis. Ze vraagt Michael om iemand in te huren die de muizen kan verdelgen. Maar Michael is vastbesloten om het zelf af te handelen. Jay houdt haar hart vast.
«
»
14:55 All New Traffic Cops
Paul Cording is op zijn hoede wanneer er een verband wordt gelegd tussen een gestolen wagen en een vuurwapenincident. De auto wordt al snel gevonden.
«
»
15:55 All New Traffic Cops
Wanneer drie mannen een winkel overvallen zetten agent Andy Ingram en zijn team de achtervolging in. Een ander team staat reeds verderop klaar om de vluchtauto te stoppen met een spijkermat.
«
»
16:55 De familie Backeljau
De krant waarschuwt voor het gevaar van new age-sektes. Mensen die het niet meer zien zitten, zouden het slachtoffer worden van een op geld en macht beluste goeroe die zich in de buurt vestigde.
«
»
17:30 De familie Backeljau
Sabrina blijkt na haar kortstondige bezoek aan de sekte van Trebor Seam flink gehersenspoeld. De familie maakt zich hier ongerust over.
«
»
18:05 De familie Backeljau
Sabrina kan Antonio maar niet vergeten. Ze achtervolgt hem dag en nacht en verrast hem met een indrukwekkende reeks parkeerboetes.
«
»
18:40 De familie Backeljau
Sabrina is op zoek naar een nieuwe vriend en Cois gaat meedoen aan een examen voor salesmanager bij Megabeton.
«
»
19:15 De familie Backeljau
De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en wijk De Luchtbal is twee regionale partijen rijk: Luchtbal Vooruit en Rustig Luchtbal.
«
»
19:50 Foute vrienden
Reeks waarin vier foute vrienden elkaar tot het uiterste drijven met gênante en absurde opdrachten. De vriend die zich de grootste angsthaas toont, verliest de aflevering en wordt door de andere vrienden op gepaste wijze gestraft.
«
»
20:30 Silverado
New Mexico, 1880. Cowboy Emmett redt een zekere Paden, een man met een dubieus verleden, van een gewisse dood in de woestijn.
«
»
23:00 Vossenstreken
Sara bijt zich vast in een van haar oude onopgeloste zaken. In 2007 kwam Nadine Mertens om het leven in een verdacht auto-ongeval. Sara heeft altijd gedacht dat Nadine vermoord werd door haar man.
«
»
00:00 The Island with Bear Grylls
Na drie weken op het eiland zijn de schipbreukelingen al heel wat vermagerd. De twee groepen besluiten hun verschillen even aan de kant te schuiven om samen op jacht te gaan.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge Bud Fox is ambitieus en wil het maken in Wall Street, het centrum van de beurshandel in New York. Een leven zoals beursgoeroe Gordon Gekko lijkt hem wel wat. Wanneer Fox na enig aandringen een baantje bij zijn grote idool weet te bemachtigen, verandert zijn leven op slag. Hij wordt in geen tijd rijk en vindt een mooie vriendin. Fox' geweten begint echter te knagen wanneer hij te weten komt dat de succesvolle maar meedogenloze Gekko er nogal achterbakse methodes op nahoudt.

'Wall Street', film uit 1987 met oa. Michael Douglas en Charlie Sheen, 21.20 uur op Canvas.

Dossiers