TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:05 Kriebels
Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen vullen krantenkoppen aan, voeren kleine sketches op en zingen af en toe een liedje.
«
»
17:35 SOS Piet
Koen kan zijn gekookte eieren niet mooi egaal pellen. - Jasper is dol op eendenborst met champagnesaus. - Magda heeft een probleempje met haar zoentjes (chocolademeringues).
«
»
18:00 SOS Piet
Carine wil voor haar collega's een lekkere chocomousse maken zonder eieren. - Ricky's kalfszwezerikkroketten vormen een lichte brei die bij het frituren uiteen beginnen spatten.
«
»
18:30 SOS Piet
Als Nele haar filodeegjes in de oven zet, vallen de groentjes erdoor. - Miche zijn uienconfituur smaakt lekker, maar aan de textuur is nog veel werk. - Kevin zijn aardbeiencrumble lijkt wel yoghurt.
«
»
19:00 SOS Piet
De herfstvakantie is de ideale periode om in de keuken aan de slag te gaan met de kinderen. Daarom kookt Piet vandaag alleen maar met kinderen om jullie op ideetjes te brengen.
«
»
19:30 SOS Piet
Michèle uit Heverlee heeft een prachtige druivelaar en maakt graag confituur van de vruchten. - Gert eet erg graag gebakken rijst. - Pauline heeft red velvet cupcakes gemaakt.
«
»
20:00 EHBL
Mieke en Rudy wonen samen met hun twee kinderen in Herentals. Rudy heeft een deel aan het huis bijgebouwd, maar vindt helaas de tijd niet meer om het allemaal af te werken.
«
»
20:35 Super 50
Muziekshow.
«
»
21:30 Tien Om Te Zien
Hitparade.
«
»
22:30 De Planckaerts
Toen hij twee jaar geleden introk bij de Planckaerts stopte Christopher met studeren, maar als jonge papa denkt hij nu toch aan zijn toekomst en dus volgt hij een opleiding tot werfleider.
«
»
23:05 Pa heeft een lief
Victor vertelt aan zijn kinderen dat hij een aftakelingsziekte heeft, waardoor hij binnen afzienbare tijd zal overlijden. Hij praat ook over het geluk dat hij bij Emiel vindt.
«
»
23:40 EHBL
Mieke en Rudy wonen samen met hun twee kinderen in Herentals. Rudy heeft een deel aan het huis bijgebouwd, maar vindt helaas de tijd niet meer om het allemaal af te werken.
«
»
00:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nancy wil Syd helpen om de gestolen fentanyl aan de politie te overhandigen zonder dat hun betrokkenheid aan het licht komt. Het vreemde gedrag van Izzy leidt Nancy af, en er duikt een geest uit het verleden van Syd op.

'L.A.'s Finest', om 22.40 uur op VTM 3.

Dossiers