TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 A&E After Dark
Het personeel vecht om het leven te redden van een motorrijder die tegen een hekwerk is gereden. Ondertussen behandelt dokter Pon een patiënt die is overreden door een auto waarin ze zat, en dokter Joseph en verpleegster Emma behandelen Lisa.
«
»
07:55 MasterChef UK
De koks moeten indruk maken op de voormalige 'MasterChef'-deelnemers Shelina Permmalloo, Peter Bayless en Dean Edwards. Poussin, runderwangetjes, varkensgehakt, makreel en tijgergarnalen behoren tot de aanwezige ingrediënten.
«
»
08:55 First on Scene
Agenten in Arizona redden een baby van een maniak met een machinegeweer. Negen van hen worden neergeschoten tijdens hun onbaatzuchtige redding. En een gewaagde helikopterredding van een man, die samen met zijn hond, vastzit op een rotswand.
«
»
09:20 First on Scene
Autoliefhebbers blokkeren illegaal de straten en kruispunten van de stad. Een druk motel gaat in vlammen op. Verder dwingt een man de politie tot een achtervolging op lage snelheid. En een domme dief komt vast te zitten in een schoorsteen.
«
»
09:40 The Real Housewives of Sydney
Sally lanceert haar huidverzorgingslijn en Caroline krijgt verontrustend nieuws. Terwijl Krissy de spanning probeert de bedaren, komt Terry terug met een plan om Caroline op te vrolijken.
«
»
10:30 The Real Housewives of Sydney
De vrouwen arriveren in Tokyo, maar Krissy heeft naast haar Louis Vuitton-tas ook emotionele bagage meegenomen. Tijdens een sake-proeverij loopt de sfeer op als Krissy Terry beschuldigt van het negeren van hun vriendschap.
«
»
11:20 Dr. Phil
Jasmine heeft een video opgenomen en gepost van een confrontatie die ze had met een boze vrouw in een restaurant. Lilly zegt dat ze erachter kwam dat ze het onderwerp was van een wrede videopost die iemand in het geheim van haar had gefilmd.
«
»
12:00 Paramedics
Natalie en Leonard troosten een schooljongen die uit een metershoge boom is gevallen. MICA-verpleger Cam gebruikt alles in zijn macht om een 78-jarige patiënt in stabiele toestand te krijgen.
«
»
12:50 MasterChef UK
Tijdens de Critic's Test daagt Grace Dent de amateurkoks uit om hun beste troostmaaltijd te maken: iets dat Grace op haar vrije dag zou willen eten. De beste koks gaan door naar knock-outweek.
«
»
13:25 The Block Australia
De teams zijn halverwege en richten zich nu op de bovenverdieping waar ze aan de slaapkamers werken.
«
»
14:35 Blind Gekocht NL
Magda en Ronald vormen een fijn samengesteld gezin met Ronalds kinderen Tinka en Joeri en Magda's zoon Rocco. Ze wonen wel apart van elkaar en daar willen ze graag verandering in brengen. Martijn Krabbé en zijn team gaan op zoek naar hun ideale huis.
«
»
15:45 Dr. Phil
Zelfs de meest goedbedoelde wetten kunnen averechts werken en tot absurde of onrechtvaardige uitkomsten leiden. Gasten delen wat zij beschouwen als rechtelijke dwalingen waaronder een auto-ongeluk, een verkrachting en een moord die levens verwoestte.
«
»
16:35 Pamela's Garden of Eden
Pamela begint aan een grote uitbreiding van haar geliefde rozen- en moestuin. Haar assistent, Jonathan, heeft de leiding over het project en voelt de druk om de tuin op tijd voor het plantseizoen op te leveren.
«
»
17:25 Pamela's Garden of Eden
Pamela, haar zonen en ontwerpster Paula maken een plan om nieuwe huisjes te bouwen in Arcady. Na jaren wachten krijgt Pamela eindelijk te horen of ze haar geliefde boothuis mag houden.
«
»
18:20 The Block Australia
De teams dragen bij aan een waardevol doel. Twee teams bedenken een plan om hun doelen te bereiken.
«
»
19:20 Blind Gekocht NL
Bas, Sofie en baby Boaz wonen al drie jaar in een van de leukste wijken van Utrecht, maar toch willen ze graag verhuizen. Bas en Sofie zijn beiden zelfstandig ondernemer en dat maakt hun situatie nog uitdagender.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
21:25 Zo Man Zo Vrouw
Valérie en Louis uit Geraardsbergen zijn een koppel, maar wie dit niet weet verspreekt zich al eens door hen als vader en dochter aan te spreken. En toch liggen hun geboortedata amper een jaar uit elkaar.
«
»
22:10 Huizenjagers
Vlaamse charmezanger, Steve Tielens en zijn gezin gaan op zoek naar een gezellig huis met polonaisemogelijkheden, graag in een groen gebied.
«
»
23:00 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
00:00 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen behandelen onopgeloste problemen. Erika bespreekt de reactie van het publiek op haar boek. Lisa Rinna legt haar gedrag uit. Lisa Vanderpump, Kyle en Dorit bespreken hun vriendschap en er worden gevoelens gekwetst.
«
»
01:00 The Real Housewives of Beverly Hills
De emoties lopen op als Dorit en Teddi een jaar van misverstanden proberen op te lossen. Kyle onthult de verwoestende details van haar huisinbraak tijdens kerst en Camille Grammer zich bij de dames voegt en een onverwacht cadeau voor Andy meebrengt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers