TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 A Place in the Sun
Anne Hogarth werd tien jaar geleden verliefd op Lanzarote en is nu op zoek naar een vakantiehuis om van te genieten tijdens haar pensioen. Jonnie Irwin laat Anne vijf eigendommen zien in de badplaats Puerto del Carmen voor haar budget van £ 85.000.
«
»
08:20 Hello Goodbye
Een man die werd gered door zijn hond en een moeder die met smart wacht op haar vriendinnetje. Een man vertelt hoe de liefde van zijn leven zijn ex werd. Een vrouw hoopt dat haar man, die de ziekte van Alzheimer heeft, hun dochter nog zal herkennen.
«
»
08:50 Hello Goodbye
Het verhaal van een vrouw die haar zoon verloor door een brommerongeluk, een jonge vader vertelt hoe hij in de gevangenis terechtkwam en zijn leven beterde, en twee vrouwen vertellen over hun liefde voor elkaar en hun vijftig honden.
«
»
09:20 Hello Goodbye
Joris Linssen gaat op Schiphol op zoek naar de verhalen achter het nemen van afscheid en hereniging. Verhalen over liefde, vriendschap en familiebanden.
«
»
09:50 MasterChef UK
Tijdens deze vierde kwartfinale daagt restaurantcriticus Jay Rayner de kandidaten uit om een hartig gerecht te maken waarin de aubergine centraal staat, of een dessert met honing als hoofdingrediënt.
«
»
10:25 The Block Australia
De bouw van de badkamers veroorzaakt stress bij de teams. Shelley komt langs op het juiste moment en moedigt de deelnemers aan.
«
»
11:20 Dr. Phil
Dr. Phil praat met de moeder van tiener Jed Hall, die vermist is. Dr. Phil legt uit hoe burgers zich vrijwillig kunnen inzetten om vermiste mensen te vinden. Een voormalige gast wiens dochter in 2019 verdween, geeft een update.
«
»
12:05 Love Island Australia
Ontdek in de seizoensfinale wie Love Island Australia gaat winnen na zes weken Mallorca.
«
»
13:00 Kavos Weekender
David legt Tash en Ethan een bed- en kusverbod op en draagt Tyler op om ervoor te zorgen dat ze zich aan de beperkingen houden. De komst van nieuwe mannelijke gasten geeft Lucy en Jaegia een frisse wind in de zeilen.
«
»
13:50 Kavos Weekender
El Jefe stelt zijn team op de proef nu er meer gasten arriveren dan ooit tevoren. Ethan haalt alles uit de kast voor Tash nu ze weer het bed mogen delen. De roddels van Joel en Lucy laten iedereen in shock achter.
«
»
14:35 Kavos Weekender
Het is het laatste weekend voor El Jefe en zijn team wanneer ze hun laatste gasten verwelkomen op Kavos. David zorgt ervoor dat het seizoen met een knal wordt afgesloten met een legendarisch bootfeest en een speciaal optreden van DJ Jordan Davies.
«
»
15:25 MasterChef UK
De veertien overgebleven koks gaan de strijd met elkaar aan. De blauwe groep krijgt de opdracht om een gerecht klaar te maken waarbij ze inspiratie moeten halen uit de favoriete gerechten binnen hun familie of het favoriete eten uit hun kinderjaren.
«
»
16:00 Grime & Punishment: Dirty Britain
Werknemers in een fabriek voor dry recycling en vuilstort onthullen de gevaren en risico's.
«
»
16:50 Dr. Phil
De gevolgen van door de overheid genomen beslissingen tijdens de COVID-19-pandemie: een meisje worstelde met online afstandsonderwijs en de financiële problemen van een gezien eisten hun tol.
«
»
17:35 Project Bakeover
De autodidactische Felicia heeft haar succesvolle cakebedrijf vanuit huis uitgebreid tot een volledige bakkerij in Toronto, maar de klanten komen maar niet. Ze heeft Steve's hulp nodig om professionele bakvaardigheden te verwerven.
«
»
18:30 The Block Australia
Een nieuw jurylid houdt zich niet in. Eén duo wint 10.000 dollar voor hun badkamer in de studio.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Er zijn veel verjaardagen, Erica is net zestig en nu wordt Vivé alweer twee jaar en dat moet uitgebreid gevierd worden. Op de spaarzame vrije dagen worden er cadeaus gekocht. Daarna kan de familie met een gerust hart klussen in het huis van Maxime.
«
»
20:35 Het roer om
Hare Krishna-aanhangers Peter en Sandia worden gevolgd. Zij laten alles achter in Nederland voor een plek in Zuid-Spanje waar ze hun eigen spiritueel centrum kunnen stichten. Na een lange zoektocht vinden ze een huis met mogelijkheden bij Alicante.
«
»
21:25 Het roer om
Frits en Denise hebben besloten Scherpenzeel te verruilen voor de Portugese Algarve. Ze hebben zes huisjes gekocht die ze willen gaan verhuren. Ogenschijnlijk is alles prima in orde, maar na een fikse regenbui blijken meerdere daken lek te zijn.
«
»
22:20 Het roer om
Motormuizen Antoon en Karina zijn allebei in de vijftig en besluiten het roer volledig om te gooien. Ze beginnen een rockcafé in Zuid-Spanje. Het feit dat ze geen enkele horeca-ervaring hebben, staat ze totaal niet in de weg.
«
»
23:15 A Place in the Sun
Sue en Simon Parry uit Bedfordshire zoeken een tweede huis aan de Costa Tropical. Voor hun budget van £ 140.000 probeert Laura Hamilton indruk te maken met haar vijf geweldige opties.
«
»
00:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers