TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 A Place in the Sun
Martyn en Anne Golesworthy verloofden zich, en trouwden op het Griekse eiland Naxos. Nu willen ze daar een vakantiehuis kopen. Scarlette Douglas probeert hen te verleiden met een woning met zwembad.
«
»
08:30 The Caribbean: Billionaires' Paradise
Neysha Soodeen neemt haar familie en vrienden mee op een luxe reis door de Grenadines en fotograaf Junior Sealy voltooit een interieurproject in de villa van een miljonair.
«
»
09:20 The Caribbean: Billionaires' Paradise
Zakenvrouwen Kim en Nicole openen samen een designerboetiek in het luxe winkelcentrum Limegrove op Barbados. Social media influencer en bareigenaar Jordan werkt samen met een bekend drankmerk.
«
»
10:10 MasterChef UK
De volgende acht kandidaten moeten in slechts tachtig minuten een gerecht in elkaar steken met de beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats. Deze keer zijn dat onder andere kippenvleugels, kwartel, pancetta, garnalen en schelvis.
«
»
11:10 Love It or List It
Vince en Jennifer hebben hun huis gekocht voor een gezin van vijf. Nu hun familie gegroeid is naar negen, is Vince wanhopig op zoek naar meer ruimte. Jennifer wil de buurt echter niet verlaten.
«
»
12:00 Dr. Phil
Er wordt met twee maten gemeten als het gaat om beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag op universiteiten. Een advocaat zegt dat bekende atleten een gemakkelijk doelwit zijn voor valse beschuldigingen.
«
»
12:40 Love Island Australia
Een uitdaging onthult enkele waarheden over de eilandbewoners. De race is begonnen.
«
»
13:40 Het roer om
De West-Friese Wilco wil zijn jongensdroom om een melkveebedrijf te runnen verwezenlijken in de Franse Dordogne. Daar kan het nog voor betrekkelijk weinig geld. Voor zijn vrouw Patricia is dit geen makkelijke onderneming.
«
»
14:30 Het roer om
Lisa en Bart kennen elkaar slechts 1,5 jaar als ze besluiten te emigreren naar Portugal om hier in een oude boerderij een B&B te beginnen. Alles moet worden gesloopt, maar dit duurt langer dan verwacht. Toch zullen er gasten moeten worden verwelkomd.
«
»
15:20 MasterChef UK
Tijdens de derde kwartfinale mag restaurantcriticus Tracey Macleod de opdrachten verzinnen. Zij heeft twee recepten geselecteerd waaruit de kandidaten moeten kiezen: een hartige schotel met rijst of een dessert met amandelen.
«
»
15:50 Tattoo Fixers: Extreme
Sketch verbergt Andy's enorme fout. Alice neemt de idiote tattoo van Sam onder haar hoede. Uzzi en Pash werken samen om Joe's gigantische en slonzige slogan aan te pakken. Pash maakt een nieuw ontwerp voor de overlevende van een auto-ongeluk.
«
»
16:40 Dr. Phil
Drugs en namaakpillen zijn doorspekt met Fentanyl, een dodelijke synthetische opioïde. Feliz verloor haar zus door een fentanylvergiftiging waarbij vijf volwassenen omkwamen. John zegt dat hij zijn beide zoons thuis een overdosis zag nemen.
«
»
17:25 Project Bakeover
Na tien jaar in het bedrijfsleven hebben Lesley en haar partner Jordan moeite om de balans tussen werk en privé te vinden bij OMG Baked Goodness in Toronto. Ze vragen zich af of ze hun huurcontract moeten vernieuwen of ermee moeten stoppen.
«
»
18:15 The Block Australia
Vijf enthousiaste teams ontmoeten Scotty Cam op het hoofdkantoor en krijgen de opdracht om vijf charmante, kleine, bakstenen naoorlogse huizen in slechts twaalf weken om te toveren tot herenhuizen van twee verdiepingen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland heeft voor het eerst een heuse Meiland-fandag, georganiseerd door een fan van het eerste uur. Naast alle voorbereidingen van deze dag gaat het gewone leven ook door. Omdat Claire zes is geworden, gaat ze naar de grote school.
«
»
20:35 Hello Goodbye
Een man die werd gered door zijn hond en een moeder die met smart wacht op haar vriendinnetje. Een man vertelt hoe de liefde van zijn leven zijn ex werd. Een vrouw hoopt dat haar man, die de ziekte van Alzheimer heeft, hun dochter nog zal herkennen.
«
»
21:15 Hello Goodbye
Het verhaal van een vrouw die haar zoon verloor door een brommerongeluk, een jonge vader vertelt hoe hij in de gevangenis terechtkwam en zijn leven beterde, en twee vrouwen vertellen over hun liefde voor elkaar en hun vijftig honden.
«
»
21:50 Hello Goodbye
Joris Linssen gaat op Schiphol op zoek naar de verhalen achter het nemen van afscheid en hereniging. Verhalen over liefde, vriendschap en familiebanden.
«
»
22:30 Blind gekocht
Bart en Béa komen voor een onaangename verrassing te staan tijdens de verbouwingen van het huis van Michael en Sandra. Dina verrast intussen Cara en Wouter op hun trouwfeest. Het stel is al sinds het begin van hun relatie op zoek naar hun droomhuis.
«
»
23:35 A Place in the Sun
Russell Lovatt uit Nottingham wil graag verhuizen naar Malta. Laura Hamilton neemt de uitdaging aan om een pand met de wow-factor te vinden die indruk kan maken op hem en zijn dochter Sian.
«
»
00:35 Love Island Australia
De spanningen lopen op wanneer een machtsstrijd voortkomt uit een emotionele breuk.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers