TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 A Place in the Sun
Radio-dj Toby Anstis houdt van Ibiza en gaat er al twintig jaar op vakantie. Hij is nu op zoek naar zijn eigen plekje op het eiland om er zo nu en dan naartoe te kunnen ontsnappen.
«
»
08:05 Hello Goodbye
Een jonge vrouw vertelt hoe zij tijdens de eerste maanden van haar huwelijk verliefd werd op een vrouw. Een pasgetrouwd stel neemt emotioneel afscheid omdat ze niet weten wanneer ze elkaar weer zullen zien.
«
»
08:50 Hello Goodbye
Op Schiphol is het komen en gaan van mensen een ontmoeting of een afscheid. Joris Linssen gaat op zoek naar de verhalen achter het nemen van afscheid en hereniging.
«
»
09:30 MasterChef UK
De acht nieuwe kandidaten moeten een gerecht bereiden met de beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats. Deze keer zijn dat onder andere kwartel, zalm en eendenborst.
«
»
10:35 Love It or List It
Na twee jaar zoeken naar hun droomhuis, hebben Jamie en Greg het eindelijk gevonden. Ze zijn hun huis echter alweer ontgroeid en zijn ondertussen meer op zoek naar functionaliteit.
«
»
11:25 Dr. Phil
Ouders en coaches debatteren over wie verantwoordelijk is voor het ontoelaatbare gedrag van jonge atleten. Een voormalig volledig Amerikaanse quarterback vertelt over de donkere kant van universiteitssporten.
«
»
12:05 Love Island Australia
De meisjes raken bevriend met een van de nieuwe jongens als een uitdaging tot tranen leidt.
«
»
13:00 Kavos Weekender
Het is halverwege het seizoen in Kavos, El Jefe keert terug uit isolatie om zijn Head Rep-troon op te eisen voor de verjaardag van Tash. Ethan haalt alles uit de kast om van het verjaardagsfeest iets geweldigs van te maken.
«
»
13:50 Kavos Weekender
David is weer zijn veeleisende zelf en beveelt zijn team om een nieuwe bladzijde om te slaan. Nu de nieuwe gasten zich thuis voelen, wil David graag het goede voorbeeld geven tijdens een togafeestje. De spanning loopt op tussen Lucy en Joel.
«
»
14:40 Kavos Weekender
David omarmt deze keer de kunst van het manifesteren en probeert een toegewijde plaatsvervanger aan zijn zijde te manifesteren. De komst van nieuwe gasten zorgt voor veel opwinding onder de reps en vooral bij Joel.
«
»
15:25 MasterChef UK
De volgende acht kandidaten moeten in slechts tachtig minuten een gerecht in elkaar steken met de beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats. Deze keer zijn dat onder andere kippenvleugels, kwartel, pancetta, garnalen en schelvis.
«
»
16:30 Grime & Punishment: Dirty Britain
David zet een verborgen camera op om een sluikstorter op heterdaad te betrappen. Gary volgt een verontrustend spoor van gebruikte naalden die opzettelijk op speelplaatsen en in parken worden achtergelaten.
«
»
17:20 Dr. Phil
Er wordt met twee maten gemeten als het gaat om beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag op universiteiten. Een advocaat zegt dat bekende atleten een gemakkelijk doelwit zijn voor valse beschuldigingen.
«
»
18:00 Project Bakeover
Steve Hodge en Tiffany Pratt brengen een bezoek aan 'Mrs. Joy's Absolutely Fabulous Treats', een bakkerij in Lynchburg, Virginia. Bakkerij-eigenaar Tarsha overweegt ermee te stoppen.
«
»
18:50 Love It or List It
Vince en Jennifer hebben hun huis gekocht voor een gezin van vijf. Nu hun familie gegroeid is naar negen, is Vince wanhopig op zoek naar meer ruimte. Jennifer wil de buurt echter niet verlaten.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martien is ietwat nerveus, want hij heeft opnames voor 'De Grote Sinterklaasfilm' waarin hij de rol van kasteelheer vertolkt. Erica en Maxime gaan op zoek naar een vloer voor Melissa en bezoeken het bedrijf dat het logo van Code Rosé heeft gemaakt.
«
»
20:35 Het roer om
De West-Friese Wilco wil zijn jongensdroom om een melkveebedrijf te runnen verwezenlijken in de Franse Dordogne. Daar kan het nog voor betrekkelijk weinig geld. Voor zijn vrouw Patricia is dit geen makkelijke onderneming.
«
»
21:30 Het roer om
Lisa en Bart kennen elkaar slechts 1,5 jaar als ze besluiten te emigreren naar Portugal om hier in een oude boerderij een B&B te beginnen. Alles moet worden gesloopt, maar dit duurt langer dan verwacht. Toch zullen er gasten moeten worden verwelkomd.
«
»
22:20 A Place in the Sun
Martyn en Anne Golesworthy verloofden zich, en trouwden op het Griekse eiland Naxos. Nu willen ze daar een vakantiehuis kopen. Scarlette Douglas probeert hen te verleiden met een woning met zwembad.
«
»
23:20 Love Island Australia
Een uitdaging onthult enkele waarheden over de eilandbewoners. De race is begonnen.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers