TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 A Place in the Sun
Lindsay, die artrose heeft, wil met haar man Jason en haar zoon hun vakanties in Florida doorbrengen voordat ze met pensioen gaat en daar definitief naartoe verhuist. Ben Hillman schiet Lindsay te hulp bij het vinden van een vakantiehuis in Florida.
«
»
07:00 Travel Guides
De reisleiders gaan op avontuur van de Sunshine Coast naar Fraser Island, compleet met vierwielaandrijving, kamperen, wandelen, parachutespringen en E-Foilen.
«
»
07:45 Travel Guides
De reisgidsen gaan naar Perth en Rottnest Island voor een citytrip vol schatten die alleen in West-Australië te vinden zijn.
«
»
08:30 The Block Australia
Nadat de keukens worden onthuld, wint een team tienduizend dollar voor hun fantastische ontwerp.
«
»
09:45 Love It or List It UK
Na vier jaar stellen te hebben geholpen bij de keuze verkopen of verbouwen, keren Kirstie en Phil terug om te zien wat er is gebeurd. Ze beginnen met Karyn en Duncan in Stirlingshire.
«
»
10:40 Dr. Phil
Dr. Phil geeft kijkers een voorproefje van wat er gebeurt als de show eindigt: na de opnames gaan de vaak levendige uitwisselingen door en blijven de camera's draaien. De buren van Chris hebben zijn leven gered door reanimatie uit te voeren.
«
»
11:25 Love Island
Clarrisse worstelt met haar gevoelens voor Tyler omdat ze niet weet waar ze aan toe is.
«
»
12:20 Love Island
Abigail heeft Dale gekozen. Clarisse vertelt Tyler dat ze denkt dat ze zijn tweede optie is.
«
»
13:25 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
14:10 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
15:00 The Block Australia
De deelnemers werken aan het huis van Tyler en Tim tijdens een bijzondere uitdaging. Ondertussen heeft een tekort aan materiaal invloed op de voortgang van de bouw van de woon- en eetkamers.
«
»
15:55 Paramedics
Matt wordt geconfronteerd met een grimmig scenario wanneer een zeer geliefde overgrootvader een klaplong krijgt. Mike en Eamon haasten zich naar een man die in elkaar is gezakt in een pizzarestaurant.
«
»
16:50 Dr. Phil
De zoektocht naar een vermiste tiener die mogelijk het slachtoffer is van mensenhandel. Voormalige atleten en slachtoffers van mishandeling Jon Vaughn en Trinea Gonczar werken samen in de strijd tegen seksueel misbruik.
«
»
17:35 MasterChef: The Professionals
Onze koks moeten een gerecht maken dat de essentie van het bos weergeeft. De koks krijgen een keur aan ingrediënten voorgeschoteld, van vlees tot foerageerproducten zoals paddenstoelen, bessen en nog veel meer.
«
»
18:45 Love It or List It UK
De vastgoedspecialisten bezoeken Dawn en Paul opnieuw, die in 2015 twijfelden tussen het renoveren van hun huis in Huddersfield of verhuizen. Vier jaar later hebben er grote veranderingen plaatsgevonden.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland is voor de laatste keer terug op het Chateau. Alles wordt klaargemaakt voor de overdracht aan de nieuwe eigenaar. Tijdens een trip down memory lane nemen de Meilandjes emotioneel afscheid van hun schoonmaakster en vriendin Nadège.
«
»
20:35 The Cruise
De kapitein geeft een groot feest. Het schip viert namelijk zijn eerste verjaardag met een taart die zo groot is dat er tien man nodig zijn om hem te dragen.
«
»
21:30 The Cruise
Casinomedewerker Cecilia valt voor assistent Maitre d' Alberto, matroos Sviatik trekt de aandacht van serveerster Valeria en Timothy komt in conflict met een paar passagiers.
«
»
22:25 A Place in the Sun
Chris en Anne-Marie McNeill uit Schotland zijn verliefd geworden op de bruisende vakantiesfeer van Zuid-Tenerife. Nu zijn ze op zoek naar een tweede huis waar ze met hun twee kinderen van kunnen genieten voor toekomstige gezinsvakanties samen.
«
»
23:25 Love Island
Het is bijna het einde van weer een week en in de favoriete villa van het land loopt de spanning op.
«
»
00:25 Love Island
Er is weer een week voorbij en niemand wil in dit stadium uit de villa gedumpt worden.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers