TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 A Place in the Sun: Home or Away
Joe en Di Lunn, die in 1967 naar Australië zijn geëmigreerd om hun vijf kinderen groot te brengen, zijn nu op zoek naar een vakantiehuis. Ze kunnen echter niet kiezen tussen Yorkshire of Normandië in Frankrijk.
«
»
06:30 The Cruise
Terwijl de elfdaagse reis rond de Oostzee van Kopenhagen naar Sint-Petersburg begint, strijden sommige gasten om de felbegeerde onderscheiding van de meest bereisde passagier.
«
»
07:10 The Cruise
De kapitein krijgt toestemming om zijn schip helemaal naar Stockholm te varen, door zijn prachtige archipel. Maar met duizenden eilanden om te vermijden en ondiepe wateren, is het een angstaanjagende taak.
«
»
07:55 The Block Australia
De deelnemers haasten zich om twee kamers gereed te maken voor de jurybeoordeling.
«
»
08:55 Love It or List It UK
In Staines-upon-Thames helpen Kirstie en Phil een koppel beslissen wat ze met hun dakkapel gaan doen. Nitasha ziet de mogelijkheden, maar Nikunj is er nog niet zo van overtuigd.
«
»
09:50 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt verhalen van mensen die de verschrikkingen van een massale schietpartij hebben overleefd, hoe ze daarvan herstellen en wat ze doen om de draad weer op te pakken.
«
»
10:40 Love Island
De eilandbewoners worden opnieuw hardhandig geconfronteerd met de publieke stemming.
«
»
11:30 Love Island
De eilandbewoners genieten van een once in a lifetime zomer in hun eigen zonovergoten paradijs.
«
»
12:25 Bachelor in Paradise Australia
«
»
13:30 Bachelor in Paradise Australia
Een bachelorette krijgt een onverwachte date kaart en ze probeert snel haar droomman te strikken. De man die ze kiest voor een date blijkt echter niet de meest populaire man in Paradise te zijn.
«
»
14:40 The Block Australia
Er wordt gewerkt aan de logeer- en badkamer. Scotty en Shelley maken zich zorgen om Sharon en Ankur.
«
»
15:45 Tattoo Fixers: Extreme
Andy is een grote zombiefan, maar hij wil een tatoeage laten zetten ter ere van zijn vrouw. Daarom wil hij zijn zombietattoo veranderen. Ellie wil ook een tatoeage van Alice om haar positief te stemmen.
«
»
16:40 Dr. Phil
Dr. Phil zegt dat emoties het hart kunnen beschadigen. De zelfverklaarde workaholic Emily krijgt een hartaanval. Tylers hartproblemen ontstaan na de dood van zijn vijfjarige zoon.
«
»
17:30 MasterChef: The Professionals
De chefs krijgen een selectie van vis, schaaldieren en groenten tot hun beschikking. Kunnen ze kwaliteit leveren?
«
»
18:40 Love It or List It UK
De vastgoedgoeroes bezoeken het prachtige Bury St. Edmunds. Daar wonen Lauren en Christian Grant in een vrijstaande 'beige doos' met vier slaapkamers, die simpelweg niet bij hen past.
«
»
19:40 Chateau Meiland
Martien en Erica doen het chateau-verleden in de uitverkoop; nu ze weer gaan verhuizen, moet alles worden opgeruimd. Zo komt er ruimte voor nieuwe avonturen: Martien maakt zijn debuut als acteur, de sjaalbusiness begint goed en meer.
«
»
20:35 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
21:25 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
22:25 A Place in the Sun: Home or Away
Maureen en Brian Kellengher moeten kiezen tussen het doorbrengen van hun pensioen dicht bij familie en vrienden langs de grens tussen Suffolk en Essex, of het beginnen van een heel nieuw leven op Lanzarote.
«
»
23:25 Love Island
De eilandbewoners beleven een zomer die ze nooit zullen vergeten, maar er blijven vragen over wie op zoek is naar liefde en wie het spel speelt. Toby leert nieuwe eilandbewoner Abigail kennen.
«
»
00:40 Love Island
Iedereen staat te popelen om erachter te komen wie er gaat koppelen en wie gedumpt dreigt te worden.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers