TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 A Place in the Sun: Home or Away
Joe en Di Lunn, die in 1967 naar AustraliŽ zijn geŽmigreerd om hun vijf kinderen groot te brengen, zijn nu op zoek naar een vakantiehuis. Ze kunnen echter niet kiezen tussen Yorkshire of NormandiŽ in Frankrijk.
«
»
07:20 Say Yes to the Dress: Atlanta
Voormalig schoonheidskoningin Macey wil een andere jurk dan haar oude competitie jurken. Bruid Nikki en haar tante zijn het oneens over de keuze van haar favoriete jurk. Bruid Hailee wil vooral de goedkeuring van haar moeder.
«
»
07:45 Say Yes to the Dress: Atlanta
Een romanschrijfster vindt inspiratie via haar personages, Kristy wil door het gangpad lopen en eruitzien als haar favoriete pop uit haar kindertijd, en Rachel begint te twijfelen over haar keuze bij het doorpassen van haar jurk.
«
»
08:10 Meet Me in Paris
Drie echte vrouwen volgen het script en schrijven hun eigen einde in een unieke reality-romcom.
«
»
09:30 The Block Australia
Terwijl de kandidaten werken aan de slaapkamer en inloopkast, lopen de spanningen tussen twee deelnemers hoog op. Er zijn gevolgen voor een team dat weigert te luisteren naar de waarschuwing van Dan en Keith.
«
»
10:25 Love It or List It
Josh denkt dat hij het huis kan opknappen en er een geweldige plek van kan maken voor de komende decennia, maar Lisa maakt zich daarentegen zorgen.
«
»
11:10 Dr. Phil
Auteurs en experts bespreken de vormen van slachtofferschap en de verschillende type mensen met een slachtoffermentaliteit. De gevaren van overgevoeligheid, negatief denken en geobsedeerd zijn met de schuldvraag.
«
»
12:00 Love Island
Het is het begin van week drie op Love Island en de temperatuur loopt alweer op. Voor de cast van beeldschone eilandbewoners is het al een zomer geweest die ze nooit zullen vergeten.
«
»
12:45 Love Island
De Islanders genieten van de zon, maar het is moeilijk te zien wie echt is en wie het spel speelt.
«
»
13:45 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
14:25 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
15:10 The Block Australia
De teams ontwerpen enkele van de grootste hoofdslaapkamers en walk-in closets tot nu toe. Nadat iemand de overwinning tijdens de uitdaging in de wacht sleept, worden de teams achterdochtig.
«
»
16:05 Paramedics
Cam krijgt een oproep van ouders die wanhopig hun bloedende zoon proberen te redden. Mike en Eamon worden geconfronteerd met een schokkende vechtsportblessure, en een vader-en-zoon-weekend loopt uit in een nachtmerrie voor de vader.
«
»
17:00 Dr. Phil
Het nieuws maakt meldingen van beschuldigingen van discriminatie gericht op blanke mensen op universiteiten en op de werkvloer. Is dit omgekeerde discriminatie? Activisten zeggen dat Amerika geobsedeerd is door ras.
«
»
17:45 MasterChef: The Professionals
Twee chefs zullen zich wagen aan Marcus' test. De twee andere chefs moeten laten zien dat er bereik is in hun culinaire vaardigheden en een geglaceerd Sabayon Fruit Dessert bereiden.
«
»
18:50 Love It or List It
Hilary Farr onthult het creatieve proces en de obstakels bij de renovatie van haar eigen huis. David staat aan haar zijde als een goede vriend, maar dat weerhoudt hem er niet van te proberen haar het hof te maken met de andere huizen in de omgeving.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Het zijn gedenkwaardige tijden voor de familie Meiland. Claire gaat voor het eerst naar de grote school, Maximes' baby is in aantocht en er komt een groot tuinfeest voor de zestigste verjaardag van Martien.
«
»
20:35 The Cruise
Terwijl de elfdaagse reis rond de Oostzee van Kopenhagen naar Sint-Petersburg begint, strijden sommige gasten om de felbegeerde onderscheiding van de meest bereisde passagier.
«
»
21:30 The Cruise
De kapitein krijgt toestemming om zijn schip helemaal naar Stockholm te varen, door zijn prachtige archipel. Maar met duizenden eilanden om te vermijden en ondiepe wateren, is het een angstaanjagende taak.
«
»
22:30 A Place in the Sun: Home or Away
Derek en Julie Kalinski willen graag een huis kopen waar ze eindelijk kunnen genieten van hun pensioen. Het probleem is dat ze het niet eens kunnen worden over de locatie. Julie houdt van de kust van North Devon, terwijl Derek droomt van Bretagne.
«
»
23:35 Love Island
Het was weer een drukke dag in het paradijs en de eilandbewoners leren snel dat de weg naar het vinden van ware liefde niet soepel is. Brad en Lucinda gaan op een date en later is het tijd voor een nieuwe koppeling.
«
»
00:35 Love Island
De eilandbewoners halen het meeste uit hun onvergetelijke zomer in het paradijs. Maar terwijl de zon blijft schijnen, blijven de kronkels en bochten maar komen, zodat niemand ooit weet wat er om de volgende hoek is.
«
»
01:25 MasterChef: The Professionals
Twee chefs zullen zich wagen aan Marcus' test. De twee andere chefs moeten laten zien dat er bereik is in hun culinaire vaardigheden en een geglaceerd Sabayon Fruit Dessert bereiden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers