TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Say Yes to the Dress: Atlanta
Bruid Andi en haar verloofde hebben moeite om het eens te worden over de jurk voor hun bruiloft op een zeilboot. Daarnaast wil Susan op haar grote dag opvallen in een kleurrijke jurk.
«
»
08:30 Say Yes to the Dress: Atlanta
Jenee heeft elk detail voor haar grote dag geregeld, behalve de jurk. Bovendien heeft Jessica een specifieke visie voor haar jurk in gedachten, maar haar schoonzus is het daar niet mee eens.
«
»
08:55 Say Yes to the Dress: Atlanta
Nadat Emily haar jeugd heeft doorgebracht in uitdagende flitsende outfits, wil ze nu vooral een traditionele jurk voor haar bruiloft. Diana is op zoek naar een strapless jurk, maar haar moeder heeft andere ideeŽn.
«
»
09:20 Say Yes to the Dress: Atlanta
Een bruid neemt twaalf vrienden mee naar de salon om haar te helpen bij het kiezen van een jurk. Een bruid wil een jurk die haar rondingen laat zien. Een bruid wil de goedkeuring van haar zus voor haar schoenenkeuze.
«
»
09:45 The Block Australia
De deelnemers beginnen met wisselend enthousiasme aan de ensuites van de hoofdslaapkamer. Maar ze hebben nog steeds moeite met de beslissing die de juryleden de avond ervoor maakten.
«
»
10:40 Love It or List It
Het huis van een echtpaar voelt benauwder dan gewoonlijk nu ze twee tieners hebben. Zij wil hun rommelige, gedateerde huis te dumpen voor een ruime woning. Hij houdt echter van hun knusse huis en hoopt dat Hilary hun ruimte opnieuw kan inrichten.
«
»
11:30 Dr. Phil
Drie families vertellen over hun dochters, student-atleten die onder enorme druk stonden en in stilte leden voordat ze door zelfmoord omkwamen. Thomas, een huidige student-atleet, deelt zijn verhaal over zijn worsteling met geestelijke gezondheid.
«
»
12:15 Love Island
Nadat ze een spraakbericht hebben ontvangen van het nieuwe meisje Chloe, besluiten de jongens dat ze allemaal op date willen. Kaz krijgt een sms en de eilandbewoners krijgen hun eerste uitdaging.
«
»
13:05 Love Island
Er zijn nog veel meer verrassingen in petto voor de klas van 2021. Met een enorme geldprijs voor het winnende koppel, is de grote vraag wie de eerste persoon zal zijn die van het eiland wordt gedumpt.
«
»
14:00 The Marriage Pact
De beslissingsdag nadert. Shan heeft een hartverwarmende traktatie in petto: onverwachte bezoeken van dierbaren. Na tijd met familie en vrienden te hebben doorgebracht, worden de koppels de avond voor de beslissingsdag gescheiden.
«
»
14:50 The Marriage Pact
Het is de beslissingsdag en de emoties lopen hoog op. De koppels moeten beslissen of ze in het huwelijksbootje stappen of voor altijd stoppen. Stellen die hun beloften nakomen, trouwen in de prachtige straten van Cartagena.
«
»
15:45 The Block Australia
De badkamers bezorgen de deelnemers een hoop kopzorgen. Ze krijgen hindernis na hindernis te verwerken, en dan moeten ze ook nog eens meedoen aan de uitdaging.
«
»
16:40 Paramedics
De Australische hulpdiensten rukken uit wanneer een 76-jarige motorrijder tegen een stel bomen is gesmakt. Al en Cam haasten zich om een naar lucht happende overlevende van longkanker te helpen.
«
»
17:35 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt hoe volwassenen TikTok overmatig gebruiken, met name door het algoritme dat het zo verslavend maakt. Hij voert een gesprek met Shannon en Donna, beiden geobsedeerd door de app en niet bereid ermee te stoppen.
«
»
18:20 MasterChef UK
De week van de halve finales bereikt zijn hoogtepunt en de laatste vijf koks nemen het tegen elkaar op. De deelnemers mogen hun fantasie de vrije loop laten, want ze moeten een gerecht bereiden dat zowel 'theatraal als fantastisch' is.
«
»
18:55 Love It or List It
Een koppel is verdeeld over hun jaren tachtig ranchwoning wanneer de ene houdt van de buurt maar de andere hun krappe onderkomen wil dumpen. Hilary moet ruimte vinden om een ontspanningsruimte en een speciaal kantoor te creŽren.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De stenen tuin van de familie Meiland moet nodig worden vergroend. Dus gaan Erica en Martien shoppen in het tuincentrum. Zoals gewoonlijk zijn ze het niet eens en krijgt Erica haar zin. De borders worden gevuld met grote olijfbomen.
«
»
20:35 Ring by Spring
Met nog maar twee maanden te gaan tot hun afstuderen, maken de overgebleven singles grote stappen.
«
»
21:30 Ring by Spring
In de laatste weken hebben de studenten bijna geen tijd meer om hun verloving rond te krijgen.
«
»
22:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Eileen is blij als Erika haar lezing voor The Young and the Restless afmaakt. Lisa Rinna geeft een barbecue waarbij haar man, Harry Hamlin, het meeste werk moet doen. Eden veroorzaakt een scŤne tijdens Kyle's Great Gatsby feest.
«
»
23:30 Love Island
Het is tijd voor Faye en Sharon om op date te gaan met twee nieuwe Love Islanders.
«
»
00:25 Love Island
De eilandbewoners hebben al ontdekt dat de reis naar ware liefde nooit gemakkelijk is.
«
»
01:15 MasterChef UK
De week van de halve finales bereikt zijn hoogtepunt en de laatste vijf koks nemen het tegen elkaar op. De deelnemers mogen hun fantasie de vrije loop laten, want ze moeten een gerecht bereiden dat zowel 'theatraal als fantastisch' is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers