TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Ring by Spring
Met nog maar vier maanden te gaan, probeert Madison erachter te komen waarom ze moeite heeft om geschikte mannen te ontmoeten. Payton denkt dat ze het antwoord zal vinden door terug naar de kerk te gaan, maar Madison is niet overtuigd.
«
»
08:40 Ring by Spring
Met nog maar drie maanden te gaan tot haar afstuderen, weigert Madison haar verlovingsdromen op te geven en zet ze haar zoektocht naar een volwassen relatie voort die hopelijk snel tot een huwelijk zal leiden.
«
»
09:35 The Block Australia
Eén team wint 10.000 dollar voor hun logeerkamer. En misschien komt de kabouter weer in het spel.
«
»
10:45 Love It or List It
Nu Sunita en Bijal twee jonge jongens hebben, voelt Bijal de krapte en wil hij meer ruimte voor amusement. Hij hoopt dat David een nieuwe woning met meer ruimte kan vinden, maar Sunita daarentegen hoopt dat Hilary een draai kan geven aan hun huis.
«
»
11:30 Dr. Phil
Het aantal jongeren dat zich identificeert als transgender is de afgelopen jaren bijna verdubbeld. Sommigen zeggen dat tieners zich haasten om medische behandelingen te ondergaan zonder advies of kennis van de feiten.
«
»
12:15 Love Island
Maak je klaar voor een zomer vol liefde terwijl de klas van 2021 zich koppelt en zich vestigt, en de strijd om op het eiland te blijven en een geldprijs te winnen begint. Maak je klaar voor een vakantieromantiek als geen ander.
«
»
13:30 Paris in Love
Paris en Carter vieren een gezamenlijk vrijgezellenfeest in Las Vegas met familie en vrienden, de luxe sfeer zorgt voor emotie bij de aanstaande bruid.
«
»
14:20 Paris in Love
Kathy vergezelt Paris op weg naar Washington DC waar ze een wetsvoorstel voor schoolhervorming steunen dat Paris heeft opgesteld om te voorkomen dat tieners meemaken wat zij heeft meegemaakt.
«
»
15:15 The Block Australia
De deelnemers beginnen met wisselend enthousiasme aan de ensuites van de hoofdslaapkamer. Maar ze hebben nog steeds moeite met de beslissing die de juryleden de avond ervoor maakten.
«
»
16:10 Tattoo Fixers on Holiday
Glen bevrijdt Mandy van haar konijnen, Jay geeft superfan Rebecca een perfect portret, Alice zet haar tanden in Helens cupcake en Sketch pakt Aarons privétattoo aan.
«
»
17:00 Dr. Phil
Drie families vertellen over hun dochters, student-atleten die onder enorme druk stonden en in stilte leden voordat ze door zelfmoord omkwamen. Thomas, een huidige student-atleet, deelt zijn verhaal over zijn worsteling met geestelijke gezondheid.
«
»
17:45 MasterChef UK
De zeven overgebleven amateurs moeten een gerecht koken dat 'zo fout is dat het goed is'. Vijf koks zullen een vijfgangenlunch creëren om de 70e verjaardag van de ontdekking van DNA te vieren.
«
»
18:50 Love It or List It
Het huis van een echtpaar voelt benauwder dan gewoonlijk nu ze twee tieners hebben. Zij wil hun rommelige, gedateerde huis te dumpen voor een ruime woning. Hij houdt echter van hun knusse huis en hoopt dat Hilary hun ruimte opnieuw kan inrichten.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Zelfs op vakantie in Curaçao kan de familie Meiland niet stilzitten, en dat kun je maar beter wel doen in een wiebelige kano. Het huwelijk tussen Martien en Erica komt wederom onder druk te staan als ze samen moeten peddelen.
«
»
20:35 The Marriage Pact
De beslissingsdag nadert. Shan heeft een hartverwarmende traktatie in petto: onverwachte bezoeken van dierbaren. Na tijd met familie en vrienden te hebben doorgebracht, worden de koppels de avond voor de beslissingsdag gescheiden.
«
»
21:35 The Marriage Pact
Het is de beslissingsdag en de emoties lopen hoog op. De koppels moeten beslissen of ze in het huwelijksbootje stappen of voor altijd stoppen. Stellen die hun beloften nakomen, trouwen in de prachtige straten van Cartagena.
«
»
22:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Rinna onthult het recept van haar favoriete smoothie. Eden is achterdochtig over Kim Richards. Erika Jayne treedt op in Griekenland. Dorit schokt de dames door Boy George te laten optreden op het verjaardagsfeestje van haar man.
«
»
23:35 Love Island
Nadat ze een spraakbericht hebben ontvangen van het nieuwe meisje Chloe, besluiten de jongens dat ze allemaal op date willen. Kaz krijgt een sms en de eilandbewoners krijgen hun eerste uitdaging.
«
»
00:35 Love Island
Er zijn nog veel meer verrassingen in petto voor de klas van 2021. Met een enorme geldprijs voor het winnende koppel, is de grote vraag wie de eerste persoon zal zijn die van het eiland wordt gedumpt.
«
»
01:30 MasterChef UK
De zeven overgebleven amateurs moeten een gerecht koken dat 'zo fout is dat het goed is'. Vijf koks zullen een vijfgangenlunch creëren om de 70e verjaardag van de ontdekking van DNA te vieren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers