TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Extreme Weddings: Australia
Een bruiloft op de oceaanbodem met 30 haaien als bruiloftsgasten en een aanstaande bruidegom die doodsbang is. De enige heidense trouwambtenaar van Australië kanaliseert de goden Thor en Odin.
«
»
08:00 Extreme Weddings: Australia
Dory en Jared vliegen hun huwelijk in tijdens een bruiloft met als thema extreme sports. Andrew wil trouwen omringd door schapen, maar zijn bruid is er niet zo blij mee en is vooral bang.
«
»
08:45 The Block Australia
Terwijl het ene team geniet van hun enorme overwinning, uiten de anderen kritiek op de juryleden.
«
»
09:45 Love It or List It
Kort na hun huwelijk haastten Anu en Samir zich met de aankoop van hun eerste huis. Volgens Samir hadden ze veel geluk bij het vinden van een woning in de desbetreffende omgeving, terwijl Anu denkt dat ze grote problemen over het hoofd hebben gezien.
«
»
10:35 Dr. Phil
Het zien van foto's op social media van vreemden die meestal hun 'beste leven' leiden, heeft een negatieve invloed op de geestelijke gezondheid van mensen. Influencers geven toe dat hun werk niet hun echte leven weergeeft.
«
»
12:15 Love Island
Luke T en Siannise besluiten de zaken officieel te maken. Natalia en Jamie delen hun eerste kus. Luke T krijgt een sms waarin staat dat elk koppel het meest stemt op twee koppels waarvan zij denken dat ze het minst compatibel zijn.
«
»
13:10 Ring by Spring
Met nog maar vier maanden te gaan, probeert Madison erachter te komen waarom ze moeite heeft om geschikte mannen te ontmoeten. Payton denkt dat ze het antwoord zal vinden door terug naar de kerk te gaan, maar Madison is niet overtuigd.
«
»
14:05 Ring by Spring
Met nog maar drie maanden te gaan tot haar afstuderen, weigert Madison haar verlovingsdromen op te geven en zet ze haar zoektocht naar een volwassen relatie voort die hopelijk snel tot een huwelijk zal leiden.
«
»
15:05 The Block Australia
De teams werken hard om luxe logeerkamers te creëren. De uitdaging, waarbij de kabouter op het spel staat, roept veel vragen op. De winnaars van de midweek-uitdaging krijgen naast de trofee een extra punt bovenop de scores van de juryleden.
«
»
15:55 Paramedics
Simon en Michaela voeren een risicovolle ingreep uit bij een epileptische patiënt. Cullen snelt zich naar een man met afschuwelijke verwondingen na een schokkend ongeluk.
«
»
16:50 Dr. Phil
Rachel is bang dat haar vriendin Simone wordt opgelicht door iemand online die zich voordoet als zanger Omarion, en Simone wil de waarheid. Dr. Phil en Robin delen hun persoonlijke ervaringen met identiteitsfraude.
«
»
17:40 MasterChef UK
De tweede groep van zeven amateurs keert terug om te strijden voor een kans om voor het eerst de druk van een professionele keuken te ervaren. Ze moeten een gerecht koken dat ze op de menukaart van hun eigen restaurant zouden hebben staan.
«
»
18:45 Love It or List It
Megan en Jeff zijn twee professionals die het gevoel hebben dat hun thuiswerkleven niet meer vlekkeloos verloopt. Jeff wil hun perceel nog niet opgeven, maar Megan vindt dat het huis gedateerd is en daarnaast veel te klein is geworden voor hun gezin.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Het valt niet mee om iets geheim te houden binnen de familie Meiland. Toch worden er meerdere complotjes gesmeed. Voor Maxime moet er nog een babyshower komen. Maar een datum vinden blijkt moeilijk.
«
»
20:35 Say Yes to the Dress: Atlanta
Bruid Andi en haar verloofde hebben moeite om het eens te worden over de jurk voor hun bruiloft op een zeilboot. Daarnaast wil Susan op haar grote dag opvallen in een kleurrijke jurk.
«
»
21:05 Say Yes to the Dress: Atlanta
Jenee heeft elk detail voor haar grote dag geregeld, behalve de jurk. Bovendien heeft Jessica een specifieke visie voor haar jurk in gedachten, maar haar schoonzus is het daar niet mee eens.
«
»
21:35 Say Yes to the Dress: Atlanta
Nadat Emily haar jeugd heeft doorgebracht in uitdagende flitsende outfits, wil ze nu vooral een traditionele jurk voor haar bruiloft. Diana is op zoek naar een strapless jurk, maar haar moeder heeft andere ideeën.
«
»
22:05 Say Yes to the Dress: Atlanta
Een bruid neemt twaalf vrienden mee naar de salon om haar te helpen bij het kiezen van een jurk. Een bruid wil een jurk die haar rondingen laat zien. Een bruid wil de goedkeuring van haar zus voor haar schoenenkeuze.
«
»
22:45 The Real Housewives of Beverly Hills
Ondanks de rampzalige feestjes in het verleden organiseert Kyle een spelletjesavond, wat leidt tot veel gelach. Lisa Rinna en Kim komen weer bij elkaar en hun vete laait weer op terwijl Dorit en Eileen ruziën.
«
»
23:40 Love Island
Het waren zes onvergetelijke weken in Zuid-Afrika voor de eilandbewoners, met de finishlijn goed en wel in zicht. Maar slechts één koppel kan de prijs in handen krijgen en tot winnaar van `Love Island' worden gekroond.
«
»
00:45 Love Island
De geredde eilandbewoners moeten kiezen of ze Mike en Priscilla of Callum en Molly willen redden.
«
»
01:35 MasterChef UK
De tweede groep van zeven amateurs keert terug om te strijden voor een kans om voor het eerst de druk van een professionele keuken te ervaren. Ze moeten een gerecht koken dat ze op de menukaart van hun eigen restaurant zouden hebben staan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers