TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
01:45 The Block NZ: On Point
De teams dalen een paar verdiepingen om de garage en opslagruimtes te renoveren. Maar de uitputting en vermoeidheid van week acht slaat toe en Chlo en Em staan op een breekpunt na een aanvaring met Amy.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Ja, Chef!
We maken kennis met Thijs, Pajtim, Lode, Martijn en Filip. Chefs met passie, die streven naar perfectie. Ze willen de gastronomische top bereiken en daar hebben ze veel voor over. In dit coronajaar moeten de chefs echter vooral zien te overleven.
«
»
08:05 De Eregast
Peppe heeft de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman. De mannen verwennen de Zeeuwse sterrenchef met traditionele, Indische tandoori, verse tagliatelle met Siciliaanse gamba's én een herfst Eton Mess als dessert.
«
»
08:50 Property Brothers
Een stel verkoopt hun huis in Las Vegas voordat ze een nieuwe kunnen vinden. Met zeven kinderen en nog een kind op komst, willen ze zo snel mogelijk weg uit oma's huis. Ze zoeken een plek waar ze voor altijd kunnen blijven.
«
»
09:45 The Block NZ
De inzet is hoog als de vier teams de grenzen verleggen om indruk te maken met hun gastenkamers.
«
»
10:35 Love It or List It
Na twee jaar zoeken naar hun droomhuis, hebben Jamie en Greg het eindelijk gevonden. Ze zijn hun huis echter alweer ontgroeid en zijn ondertussen meer op zoek naar functionaliteit.
«
»
11:25 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de ecologische, economische en raciale zorgen die gepaard gaan met het wel of niet krijgen van kinderen. Verder tips over hoe het risico op diabetes verminderd kan worden.
«
»
12:10 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
13:00 Bake Off Vlaanderen
In de derde aflevering smelt de groep samen tot één onstuimig geheel. Het thema is déjà vu, een uitgelezen kans om in het verleden te graven en de bakkers beter te leren kennen.
«
»
14:00 Bake Off Vlaanderen
Na zeven seizoenen Bake Off is het tijd om even stil te staan bij the seven-year itch. Zelfs de meest monumentale koppels ontsnappen niet aan de dagelijkse sleur. En net daarom nodigen Herman en Regula twee ondeugende gasten uit.
«
»
15:05 The Block NZ
De gastenkamers worden onthuld en ondanks hun harde werk blijft één team teleurgesteld achter.
«
»
16:20 Obsessive Compulsive Cleaners
De Londense kapper Claire, die 22 uur per week besteedt aan het onberispelijk houden van haar appartement met één slaapkamer, helpt de 67-jarige ex-vuilnisman Charlie uit Hemel Hempstead, die nog aan zijn laatste schone theelepel zit.
«
»
17:15 Dr. Phil
Dr. Phil kijkt naar sekte-achtige omgevingen en tactieken. Een expert legt uit welke elementen een gevaarlijke en destructieve sekte vormen, en vrouwen delen hun verhaal.
«
»
18:00 Masterchef USA
De thuiskoks gaan hun eerste teamuitdaging aan door samen te werken met chefs uit een andere regio. De teams bereiden een heerlijke maaltijd voor 101 brandweerlieden en hulpverleners.
«
»
18:50 Love It or List It
Carla vindt dat hun huis te klein is geworden na de geboorte van hun dochter, maar Josmell is gek op hun fijne huisje en denkt dat het nog steeds wel geschikt is om er met z'n allen te leven.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Niet het coronavirus maar de goudkoorts slaat toe op het kasteel. Maxime zal niet rusten voor alle geheime ruimtes zijn ontdekt en onderzocht. Maar Martien durft niet mee onder de grond.
«
»
20:35 Project Bakeover
In Danville doet de kleine bakkerij-eigenaar Shana van Bluegrass and Buttercream alles om het hoofd boven water te houden, maar alles is simpelweg te zoet. De vraag is of Steve haar kan overtuigen om weer bij nul te beginnen en de bakkerij redden.
«
»
21:35 Project Bakeover
Bij Bread and Batter, een Filipijnse familiebakkerij in Milton, worstelen moeder Tess en dochter Erin met organisatie en leiderschap. Steve probeert hen te helpen om hun familiespanningen op te lossen en nieuwe items aan hun menu toe te voegen.
«
»
22:30 The Sky is the Limit
Steven Deduytsche brengt met succes luxueuze handtassen op de markt. Nu wil hij zijn exclusieve handtassen ook in Dubai lanceren. Het pronkstuk van zijn collectie is een handtas met goud en diamanten.
«
»
23:25 Million Dollar Listing Los Angeles
Abbot Kinney is moeilijk te verkopen voor Tracy, maar het is niet zo moeilijk als haar ruzie met Fredrik. Altman wil zijn slechte gedrag als kind goedmaken door zijn ouders iets speciaals te geven. Flaggs deskundigheid wordt op de proef gesteld.
«
»
00:20 Love Island
Sunita krijgt een berichtje van een nieuwe 'bombshell', maar deze date eindigt met een twist wanneer de nieuwe bombshell in de villa arriveert. Gideon en Manon groeien naar elkaar toe en hebben verder geen klik met de andere eilandbewoners.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers