TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Murder at the Mansion
Deanna en haar verloofde Karl reizen af naar het landgoed van Karls familie om in het huwelijksbootje te stappen. Al snel blijkt dat een van de aanwezigen het op Deanna gemunt heeft en de trouwerij probeert te voorkomen.
«
»
08:10 The Bachelor Australia
Een vliegvisdate waar de vonken vanaf spatten leidt tot een brutale flirt en een eerlijk gesprek.
«
»
09:05 The Bachelor Australia
Nick en n van de vrijgezellen zien de vonken overslaan als ze samen op een leuke speedbootdate gaan. Een aantal onverwachte gasten arriveren bovendien voor de groepsdate.
«
»
10:05 The Bachelor Australia
Nick gaat op een vroege ochtenddate met een gelukkige dame, maar het leidt tot een ongemakkelijk moment. Later verlaat een vrijgezelle vrouw het huis na een groepsdate.
«
»
11:05 The Bachelor Australia
De inhoud van een date kaart blijkt veelzeggend, en stuurt schokgolven door het huis. En vrijgezelle wordt geconfronteerd met moeilijke vragen wat uitmondt op ruzie.
«
»
12:05 The Bachelor Australia
Op een groepsdate strijden de vrijgezellen om wat tijd alleen met Nick. De aankondiging van een single date laat n bepaalde vrijgezelle vrouw in duigen vallen.
«
»
13:10 Kidnapped: The Hannah Anderson Story
James DiMaggio ontvoert de zestienjarige Hannah Anderson nadat hij haar moeder en broer heeft vermoord. Er wordt meteen een wanhopige zoektocht gestart.
«
»
14:40 Paramedics
Mike en Eamon behandelen het slachtoffer van een auto-ongeluk dat ook is neergestoken. Nat en Leonard helpen een golfer. Glenice ontmoet een heldenhond.
«
»
15:25 Paramedics
Het leven van een boer hangt aan een zijden draadje en Ray vecht hard tegen de klok. Cam helpt een kind dat een allergische reactie heeft gehad. Leonard en Nat komen een doodsbange vrouw tegen die gelooft dat ze door een dodelijke spin is gebeten.
«
»
16:20 Kinderen kopen een huis
Liane woont samen met haar drie kinderen Chris, Lydia en Jason in een huurhuis in Hoogvliet, Rotterdam. Liane wil een huis kopen. De kinderen willen niet verhuizen, omdat ze de sfeer in het huis en de locatie heel fijn vinden.
«
»
17:10 Kinderen kopen een huis
De familie Kuipers woont in een appartement in Rotterdam en hun twee zonen Indy en Max delen een kamer. De ouders willen meer ruimte voor het gezin. Maar de jongens willen eigenlijk helemaal niet weg.
«
»
18:00 Interior Design Masters
Om van vakantiehuisjes een idyllisch toevluchtsoord te maken, moeten de ontwerpteams hun ambitieuze plannen opofferen voor een stilistische eenheid, of ze het nu leuk vinden of niet.
«
»
19:10 Interior Design Masters
De deelnemers denken na over de beste verf en hun prioriteiten als ze een paar restaurants in Bristol in korte tijd een nieuw interieur moeten geven dat niet alleen praktisch, maar ook mooi moet zijn.
«
»
20:20 Forensic Files II
Een gruwelijke moord in een kerkje in een klein stadje stuurt speurders op zoek naar de moordenaar.
«
»
20:45 Forensic Files II
Een verzekeringsagent wordt neergeschoten in zijn kantoor, maar de moordenaar laat geen vingerafdrukken achter en er wordt geen moordwapen gevonden op de plaats delict. Dan vinden onderzoekers een aanwijzing die onzichtbaar is voor het blote oog.
«
»
21:15 Forensic Files II
Een gezonde, jonge moeder sterft op mysterieuze wijze na een klein verkeersongeval.
«
»
21:40 Forensic Files II
Rechercheurs zoeken naar aanwijzingen om de persoon achter een gruwelijke moord te vinden.
«
»
22:10 World's Most Evil Killers
Er wordt in detail gekeken naar de Schotse seriemoordenaar Robert Black die het op jonge meisjes gemunt heeft. Zijn slachtoffers zijn tussen de vijf en elf jaar oud. Over een periode van zes jaar heeft hij vier meisjes vermoord.
«
»
23:10 World's Most Evil Killers
Criminologen, psychologen en rechercheurs geven een diepgaande blik op de levens en misdaden van enkele van 's werelds meest beruchte en wrede moordenaars.
«
»
00:10 Blind Gekocht NL
Diana en Jeffrey zijn al dertien jaar samen en met het oog op hun toekomst willen ze graag groter gaan wonen. Het liefst willen ze in Haarlem blijven, maar de Haarlemse huizenmarkt is totaal overspannen en de huizenprijzen rijzen de pan uit.
«
»
01:10 Blind Gekocht NL
Lethe en Arno uit Roosendaal zijn al ruim veertien jaar samen. Hun zoektocht naar een huis is tot nu toe zeer onsuccesvol. Ze bieden al jaren op huizen, maar vissen steeds achter het net.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers