TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Prince of Persia: The Sands of Time
Nadat zijn vader, de koning van Perzië, is gedood, ontdekt Prins Dastan het geheim van een magische dolk die de tijd kan terugdraaien. Hij moet het beschermen tegen een boef die zichzelf graag koning wil worden door terug te gaan in de tijd.
«
»
16:15 The Island with Bear Grylls
Op de drempel van de laatste week besluiten de twee groepen te vechten tegen hun vooroordelen en de hoge golven, en ze gaan samen naar een eiland in de buurt. Voordat Bear arriveert moeten ze hun verschillen aan de kant zetten.
«
»
17:15 Hellfire Heroes
Commandant Jamie Coutts en zijn team gaan een hevige brand in een olieopslagplaats te lijf. Enkele honderden kilometers verderop zorgt een sneeuwstorm ondertussen voor chaos op de weg én in het bos.
«
»
18:15 Stumptown
Dex wil haar collega Artie Banks als mentor om een erkend privédetective te kunnen worden. Hoffman heeft zijn bedenkingen bij Grey als blijkt dat hij banden heeft met een slachtoffer in zijn zaak.
«
»
19:05 Stumptown
Dex neemt het op tegen Artie Banks om de vastgoedmagnaat Randall Tapper ten val te brengen. Ondertussen leidt Cosgrove een onderzoek naar de voortvluchtige gedetineerde Wallace Kane.
«
»
20:00 Police Interceptors
De Interceptors zitten twee verschillende vluchtauto's achterna, maar gebruiken zeer verschillende tactieken. Eerst moeten ze meer mankracht hebben om de roekeloze bestuurder van een fourwheeldrive te stoppen.
«
»
20:55 Police Interceptors
Kev Shaw en Chris `Spenner' Spencer zitten een automobilist achterna die zo dronken is dat hij z'n auto niet op de weg kan houden, wat dramatische gevolgen heeft.
«
»
21:50 Police Interceptors
Agenten Dan Robson en Tom Powell hebben hun handen meer dan vol om een automobilist een halt toe te roepen die vier keer de toegestane snelheid rijdt.
«
»
22:45 Police Interceptors
Enkele inbrekers stelen de sleutels van een luxe wagen en vluchten in drie gestolen auto's.
«
»
23:35 Police Interceptors
Hondenbegeleider Duncan en het team belanden in een gespannen confrontatie met verdachte drugsdealers die bewapend kunnen zijn. Duitse herder Tia wordt eropuit gestuurd en vindt meer dan het team had verwacht.
«
»
00:30 Dave
Tijdens het eerste concert in Philadelphia, kan de groep bij zijn ouders logeren. Daar ontmoet Dave ook weer oude bekenden en vrienden, wat hem aan het denken zet over waar hij in de eerste plaats zijn artistieke basis heeft gelegd.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers