TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Kabouter Plop
Plop heeft heel veel vuile vaat. Hij is bezig met afwassen wanneer Klus binnenkomt. Plop wil graag een machine die de vaat zou kunnen doen en Klus bedenkt een plan om een vaatwasmachine te maken.
«
»
06:00 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot maar zachtaardig en vriendelijk.
«
»
06:10 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot maar zachtaardig en vriendelijk.
«
»
06:20 Wickie de Viking
De Vikingen zijn aan boord van de Drakkar. Ze moeten snel aan eten en drinken komen, anders vergaan ze van honger en dorst. Dan ontdekken ze een eiland. Ze koersen eropaf.
«
»
06:35 K3 Kan Het!
Josje gaat deze keer Jutta en Suzanne aan de schoolpoort verrassen en wordt hun dansjuf. Karen duikt met Japser de geluidsstudio in om een stemmetje van 'Maya de Bij' in te spreken. En Kristel laat samen met Amélie een babyzeehond vrij in zee.
«
»
07:00 Hallo K3
Als Karen hoort dat Josje met Bas gaat deelnemen aan een loopwedstrijd, besluit ze ook mee te doen. Ze vliegt erin met het trainen, maar doet dat net iets te enthousiast. Ondertussen heeft Kristel last van dromen die uitkomen.
«
»
07:25 K3 Kan Het!
Karen vervult de wens van Leon, die graag met de ROX-auto wil rijden. Josje gaat de slaapkamer van Laure volledig omtoveren tot een bloemenparadijs. En Kristel wordt voor een keer de oppas van Féline en haar nichtjes.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke onderzoeken een gewapende overval. Ze plaatsen een oproep op Facebook om de overvaller op te sporen. De dader reageert zelf, maar is niet te traceren. Stafke heeft gebeld. Er staat al een week een voertuig in zijn straat.
«
»
08:15 Code van Coppens
Staf en Mathias wisten Conner Rousseau te strikken. Hij laat zich samen met Guga Baůl gewillig opsluiten in het Onze-Lieve-Vrouw-Coppens College. Conner en Guga nemen het op tegen An Lemmens en Ann Van Elsen.
«
»
09:10 Nonkel Jef
Odette en Sander zijn het beu zo hard te moeten werken. Odette stelt Jef voor een ultimatum.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Timeless
Het team ontloopt justitie met Bonnie en Clyde, terwijl ze Flynns doelwit proberen te achterhalen in de Verenigde Staten van de jaren 30, het decennium van de Grote Depressie.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
14:10 Lego Masters USA
Teams van twee LEGO enthousiastelingen strijden tegen elkaar in ambitieuze bouw-uitdagingen om gekroond te worden tot LEGO Master.
«
»
15:05 De Buurtpolitie - De Tunnel
Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. Dieren worden onrustig en bewoners kunnen er niet van slapen.
«
»
16:35 Spider-Man: Homecoming
Student Peter Parker omarmt zijn identiteit als Spiderman om Vulture te bestrijden. Hiermee zet hij zijn familie en vrienden echter recht in de vuurlinie.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:50 Comedy Toppers
Gaston Berghmans en Leo Martin vormen een van de bekendste en populairste komische duo's die ooit op de Vlaamse televisie te zien zijn geweest. In Comedy Toppers zijn de beste sketches, typetjes en stand-ups van de grootmeesters van de lach te zien.
«
»
20:25 De Vermeires
Jacques Vermeire zet de deuren van zijn villa in Keerbergen open. Samen met zijn zoon Maxime, zijn dochter Julie en Julie's vriend Laurins biedt hij een unieke inkijk in hun leven.
«
»
21:30 Pretty Woman
Zakenman en verstokte vrijgezel Edward Lewis raakt zo onder de indruk van de charmes van prostituee Vivian, dat hij haar 3.000 dollar aanbiedt om hem voor een week te vergezellen.
«
»
23:45 Bestemming X
Met spectaculaire landschappen en mysterieuze stemmen, begint de zoektocht naar Bestemming X. Tien onbekende Vlamingen trekken door Europa, in dit buitengewoon spectaculaire avontuur.
«
»
01:20 Bestemming X: het Complot
Ontdek hoe de makers van Bestemming X de kandidaten telkens op het verkeerde been zetten.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus en Lui willen goochelen. Ze boren een gat in de vloer van Plops slaapkamer. Daarna laten ze een dun draadje zakken en maken het vast aan de emmer, die in het midden van de melkherberg staat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers