TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:51 Vos en Haas
Vos is dol op koekjes, maar misschien zelfs iets te dol. Hij realiseert zich al snel dat hij op dieet moet. Hij vraagt zich af hoe hij de juiste vorm van beweging kan vinden.
«
»
06:02 Woezel & Pip Overal Vriendjes!
Buurpoes eet zoveel bloemkool dat ze zo groot wordt dat ze helemaal uit beeld verdwijnt.
«
»
06:16 Ziggy en de Zootram
Na het kijken van een griezelige film in de Tram-bioscoop besluiten Ziggy en zijn vrienden zelf een griezelfilm te maken.
«
»
06:27 Sesamstraat
Pino is astronaut en besluit dat hij met zijn raket naar de maan gaat vliegen.
«
»
06:42 Koekiemonsters eetkar
Koekiemonster heeft een eigen foodtruck en gaat voor zijn kijkers koken. Koekjes zijn zijn favoriete eten, maar kan hij ook iets anders bereiden?
«
»
06:48 Peppa Pig
Peppa laat aan opa en oma Big zien hoe meneer Robot van George werkt. Wanneer de sleutel eruit valt, gaan ze hem zoeken met de metaaldetector van opa.
«
»
06:53 Peppa Pig
Het is Wereldboekendag en alle kinderen mogen verkleed naar de klas komen als hun favoriete boekpersonage. Peppa kan niet kiezen wat haar lievelingsboek is.
«
»
06:58 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van vierenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft.
«
»
07:05 Pieter Konijn
Als Eekhoorn Hakketak ziek wordt, halen de konijnen stiekem dokter Donsstaart naar het Uilen Eiland.
«
»
07:17 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine bakt koekjes. Samson en Marie vinden ze slecht, maar dat durven ze niet te zeggen om Florentine niet te schofferen. Florentine blijft er bakken.
«
»
07:25 Jottum
Faye heeft nieuwe schoenen. Hele mooie met kleurtjes, glitters en veters. Die kan ze alleen nog niet strikken. En dus moet ze heel veel oefenen. Saai vindt Jottum. Veters strikken is voor volwassenen. En waarom hebben mensen eigenlijk schoenen aan?
«
»
07:32 De magische auto
Soy Kroon gaat op avontuur met kinderen die een lievelingsauto hebben. Dat kan een brandweerwagen, dierenambulance, tank of racewagen zijn. Maar de avonturen spelen zich af in de echte auto's.
«
»
07:44 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
07:52 Waffel de wonderhond
Waffel, Jess, Opa en Angela proberen voor Pepper een nieuwe eigenaar te vinden. Maar Waffel denkt dat mevrouw Hobbs de ideale kandidaat is.
«
»
08:03 Puppy Patrol
Emma organiseert een liefdadigheidssponsorloop voor geleidehonden. De slechtziende Isa verdwijnt met haar buddyhond Vespa en haar broer Tim uit de wandeltocht en de paniek slaat toe.
«
»
08:29 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over sport? Tijd om jouw kennis te testen.
«
»
08:31 Zappsport Battle
Zeven meiden hebben hun moeders uitgedaagd in een battle zaalhockey. Met twee trainers uit het Nederlands elftal belooft dit een hele spannende strijd te worden, maar alleen als Ron de juiste scheidsrechter kan vinden.
«
»
08:48 De Matties
Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties, om te testen hoeveel jij weet over dino's, piraten en meer. Hij krijgt hulp van zijn zelfgeknutselde robot Robozzi. Zij stellen de vragen en jij geeft antwoord.
«
»
08:51 Kinderen voor Kinderen Karaoke Show
Het legendarische duo Emma Wortelboer en Jurre Geluk zijn te gast. We kennen ze natuurlijk van Steken en Prikken, maar zijn ze ook Vrienden met de Monsters? Dit nummer gaan ze zingen in de Karaoke Booth, als dat maar goed gaat.
«
»
09:02 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over sport? Tijd om jouw kennis te testen. Dit is de tweede ronde.
«
»
09:05 Jill
Je eigen T-shirt ontwerpen, hoe cool is dat? Jill laat zien hoe je dat doet, samen met Merel, die zich al vaak door het programma liet inspireren. Jill laat zien wat de beste DIY's en tips van de afgelopen seizoenen waren op het gebied van fashion.
«
»
09:22 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over sport? Tijd om jouw kennis te testen. Dit is de derde ronde.
«
»
09:25 Verboden te lachen
Vincent Visser is te gast.
«
»
09:40 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over sport? Tijd om jouw kennis te testen. Dit is de vierde ronde.
«
»
09:43 Freeks wilde wereld
Freek helpt mee een kudde verdoofde Kaapse buffels te verplaatsen met vrachtwagens. Ze zijn ontzettend sterk en loodzwaar. Ondertussen legt hij uit dat de `moordwapens' op hun koppen levensgevaarlijk zijn.
«
»
09:54 De Matties
Wat weet jij eigenlijk over sport? Tijd om jouw kennis te testen. Dit is de vijfde ronde.
«
»
09:59 Zapp Kids Top 20
Glen Fontein zingt 'DNA', Pommelien Thijs zingt 'Zilver' en Marc Floor zingt 'Zij heeft alles'.
«
»
10:26 Mees Kees
Rachida is vastbesloten om haar verlegenheid te overwinnen en een mooi stukje op te voeren op het huwelijksfeest van haar ouders. Als ze uiteindelijk nog niet durft, besluit Sammy haar te helpen.
«
»
10:51 Zappsport Kantine
Vier Feyenoordfans ontmoeten de selectie van Feyenoord. Feyenoordspelers Quilindschy Hartman en Mats Wieffer onthullen hun grootste blunder. In de kantine ziet Theo het even niet meer zitten.
«
»
11:11 Peperbollen
Milan ontdekt toevallig dat er in een oud gebouw dat gerenoveerd gaat worden vleermuizen wonen en probeert ervoor te zorgen dat ze de vebouwing heelhuids doorstaan.
«
»
11:39 Peperbollen
Eva's account bij een webwinkel is gehackt en er is 15.000 euro van haar rekening gehaald. Via de pakketagent achterhalen de Peperbollen het brein achter de oplichterij.
«
»
12:07 Peperbollen
Emma en Sophie Krogmann komen met hun ouders aan in Hamburg en leren Themba, Lina en Rasmus kennen. Wanneer Emma twee sigarettensmokkelaars betrapt, vormen de vijf al snel een hecht Peperbollen-team.
«
»
12:36 DierenDetectives
Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur.
«
»
13:02 DierenDetectives
Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen gebeurt er iets bijzonders: zijn kat Tara verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven.
«
»
13:27 DierenDetectives
Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's.
«
»
13:53 DierenDetectives
Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen.
«
»
14:18 DierenDetectives
Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. Paard Kerry Gold redt de boerin.
«
»
14:45 Theodosia
Theo weet zichzelf te dupliceren en hoopt zo het oog van Horus terug te krijgen.
«
»
15:09 Theodosia
De zonsverduistering komt eraan, en Theo moet alles op alles zetten om het Oog uit handen van de Slangen te houden.
«
»
15:34 Vinski en het Onzichtbaarheidspoeder
De tienjarige Vinski ontmoet een mysterieuze apotheker die hem een flesje onzichtbaarheidspoeder geeft. Hij gebruikt zijn nieuwe kracht eerst vooral om kattekwaad uit te halen, maar later ontpopt hij zich tot een echte misdaadbestrijdende superheld.
«
»
16:52 Willem Wever
Ella vraagt aan één van de acteurs van SpangaS hoe hij zijn teksten leert en Victor wil weten hoe reclame werkt. Wetenschapper Diederik legt uit wat cookies zijn en op de Saltoschool Reigerlaan in Eindhoven wordt een spannende challenge gespeeld.
«
»
17:18 Silverpoint
Na Megs verdwijning geeft Kaz Louis de taak om haar terug te krijgen. Louis lokt Fisher in de val om antwoorden te krijgen, maar beiden ontdekken dat er iets monsterlijks in het bos aanwezig is.
«
»
17:41 Checkpoint Basecamp
Romy, Gaülli, Jochem, Ghino, Defvin en Govert spelen levensechte Battle Royale. Wie haalt het eindpunt zonder geraakt te worden met een paintballgun?
«
»
18:07 Klaas kan alles
Op vakantie gaan is heerlijk en het geeft een lekker gevoel als dat klimaatvriendelijk kan. Klaas krijgt de opdracht om Nederland klimaatvriendelijk te verkennen in drie dagen. Hij probeert drie bijzondere voertuigen uit om zijn missie te halen.
«
»
18:33 Voor het blok
Een wedstrijd waarin een familie zich opsplitst in twee teams. Met kennis, behendigheid en snelheid moeten ze ervoor zorgen dat ze niet door een muur van blokken de afgrond in worden geduwd.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Voor kinderen van negen tot twaalf. Dagelijkse uitzendingen.
«
»
19:20 Last family standing
De families worden overvallen door een enorme wolkbreuk en de familie Schönberger moet alle zeilen bijzetten om het hele gezin aan boord te houden.
«
»
19:52 Rachel valt binnen
Rachel gaat op pad met de dierenpolitie en forensisch dierenarts Monique: hoe weet je of een dier slachtoffer is van een misdrijf? En met het Defensie Duikteam speurt Rachel naar een mijn.
«
»
20:21 Socutera
ZOA is er voor slachtoffers van oorlogen en rampen, die zoeken naar troost, een maaltijd en een veilige plek. ZOA biedt duurzame hulp, van noodhulp naar wederopbouw.
«
»
20:24 Trom
Nadat hij een mysterieus bericht krijgt van activiste Sonja á Heyggi, waarin die beweert zijn dochter te zijn en in groot gevaar te verkeren, trekt journalist Hannis Martinsson terug naar zijn thuishaven, de Faeröer.
«
»
21:06 Trom
Het mysterie rond Sonja wordt steeds groter. Hoofdinspecteur Karla Mohr moet snel handelen om de rust te laten weerkeren bij Hannis, haar bazen en de lokale gemeenschap.
«
»
21:56 Strandgasten
Theaterdiva Karin Bloemen arriveert in de ochtend. Het is haar verjaardag en dat wordt de hele dag gevierd met taart, spelletjes en muziek. Ook Bizzey, Jim Bakkum, Flemming en Hila Noorzai komen langs.
«
»
22:50 Smeris
Theo Kamp wordt neerschoten door een huurmoordenaar en snel naar het ziekenhuis vervoerd. Al snel blijkt dat zelfs het ziekenhuis geen veilige plek is. De vader van Theo wil ondertussen de 35 miljoen bemachtigen.
«
»
23:48 De luizenmoeder
Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Walter en Kenneth maken zich zorgen om Rianne, die opeens het label transpersoon krijgt opgespeld.
«
»
00:20 Feuten
De feuten moeten de strijd met elkaar aangaan voor een plek in één van de huizen. Alex wil graag bij Ithaka, hij zal hiervoor echter eerst een dienst aan Bram moeten verlenen.
«
»
00:50 Hollands Hoop
Het verlies is voor Fokke de druppel en de gekte krijgt de overhand. Sasha's interventie luidt een nieuwe status quo in. Pepijn durft Talia eindelijk te vertrouwen.
«
»
01:40 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:01 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:32 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:38 Pip en Posy
Jamila vraagt Pip en Posy om haar te helpen een kamer voor de mieren te maken in haar insectenhotel.
«
»
05:45 Kikker en zijn vriendjes
Het is winter en Kikker vindt het stom. De rest heeft een vacht of een verendek wat hen warm houdt.
«
»
05:52 Vos en Haas
Om in Lola's ogen te schitteren, besluit Bernard een dappere ridder te worden om haar te bewijzen wat hij waard is. Hij vraagt Rock om hem te helpen een draak te bouwen die hij kan verslaan om indruk te maken op zijn geliefde.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers