TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een moersleutel gemaakt van bouten en een bulldozer tekent een moersleutel in het zand. Boekenmeisje maakt een wieg met magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer. Viktor haalt een kameraadje erbij. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.
«
»
06:20 Ollie
Een verrassingsbezoeker onderbreekt Ollies theekransje. Hij is blij iemand te ontmoeten, maar Charles is argwanend.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee wil Mo helpen met klusjes in huis, maar hij maakt het alleen maar moeilijker.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Simon en zijn gezin maken een grote fietstocht. Gaspard zit achter op mama's fiets, maar Simon moet alleen trappen. Als hij een grote heuvel op moet weet hij niet zeker of hij het wel gaat halen.
«
»
06:45 Simon
Simon heeft leren vliegeren van zijn opa. Nu vliegt hij rondjes om een oudere jongen. Simon wordt door de jongen uitgedaagd tot een vliegerwedstrijd, wat ontzettend moeilijk is. Gelukkig is zijn opa in de buurt.
«
»
06:50 Beer Bo
Er is een zak snoep op mysterieuze wijze verdwenen. Beer Bo gaat op onderzoek uit.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
Emmy heeft beloofd een portret van de koning te schilderen. Het is moeilijk voor de koning om stil te blijven staan totdat het schilderij af is.
«
»
07:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben veel te veel hamburgers gegeten. Ze nemen zich voor om een dag niks te eten.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu vinden een zieke fee. Ze brengen haar naar Merlijn, die een medicijn bereidt. Maar één van Piu Piu's veren valt in de ketel en verandert het medicijn in een liefdesdrank.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor probeert indruk te maken op prinses Betilda en geeft haar de hoorn van een eenhoorn, ondanks de waarschuwing van Bettina. Als de prinses langszaam in een eenhoorn verandert moeten Pinokkio en zijn vrienden haar redden.
«
»
07:45 Boomhutverhalen
Een klein meisje heeft moeite met het leren van een gedicht. Ze ontdekt een vreemde brief in haar bureau. Een spannende speurtocht door het huis begint.
«
»
07:55 Zingaburia
De automatische piloot van de Zingaburia is ziek. De bemanningsleden laten een dokter langskomen, maar helaas is dat geen gewone dokter. Het is een slechterik die het interieur van de Zingaburia helemaal opnieuw wil inrichten.
«
»
08:15 Sander & Beter
Sander heeft tijdens zijn tijd als wrapper serieus wat hoogtevrees gehad, tijd om dit voor eens en altijd te overwinnen met de hulp van collega-wrapper Sarah.
«
»
08:30 Onze natuur
Als het in België niet regent, dan gaat het regenen. Gelukkig maar, want zonder dat water uit de lucht is er geen leven. Het water wordt dit keer van bron tot monding gevolgd.
«
»
08:55 Kids on the block
Er komt een nieuw gezin in de buurt wonen. De verhuis brengt moeder Selma veel stress. Haar kinderen maken ruzie over wie de grootste slaapkamer verdient.
«
»
09:10 Gamekeepers
De GameKeepers worden gedropt in een verwoest gebied. Vanaf één kant wordt onzichtbaar gas het terrein opgeblazen. En dat gas moeten ze voor blijven. Want als het gas hen bereikt, stikken ze.
«
»
09:35 De Strafste Sporter
Deze week staat de sport van Diete centraal: boogschieten. Iets rustiger, maar wel een heel technische sport. Nabor, die moeilijk kan stilzitten, wordt op zijn geduld getest. Zeker wanneer er ook nog een speciale oefening met de ademhaling volgt.
«
»
10:00 De Smurfen
Klungelsmurf en Domme Smurf moeten op Babysmurf passen. Ze zien dit als de perfecte gelegenheid om het hele Smurfendorp te laten zien hoe smurftastisch ze eigenlijk zijn. Maar als Bolle Gijs een gevaar vormt voor Baby, moet het duo hem redden.
«
»
10:10 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:20 De Blacklist compilatie
Noach en Mateo zijn ambitieuze mannen. Ze willen graag een skipiste in hun eigen straat, één die uit hun slaapkamer vertrekt. Ze hebben alleen een klein probleempje: geen van beide kan skiën. Gelukkig schiet Tom ze te hulp.
«
»
11:15 Helden
De Helden bouwen zelf instrumenten en maken hun eigen Heldenliederen, doen een parcours met stelten en maken een echte kickertafel.
«
»
11:40 Oma en Oma
Oma & Oma racen door een aflevering over bekende Vlamingen, de liefde en kippen.
«
»
11:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een eeuwenoude tafel die het verleden laat zien.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Dit keer staan de vioolkrab uit Gabon en het everzwijn uit België centraal.
«
»
12:25 De regels van Floor
Regel: Hou nooit een cadeau voor jezelf, tenzij... Margreet heeft een robotkatje voor haar verjaardag gevraagd. Als Floor het katje ziet wil ze er ook ééntje, maar dat mag niet van haar moeder. Floor probeert daarom het katje stiekem even thuis.
«
»
12:35 Kosmoo
Ellis en Robbe vinden het vreselijk dat het bos van Zeezicht gekapt wordt. Wanneer ze willen protesteren om de kap tegen te houden, blijkt dat ze niets kunnen doen omdat het bos bouwgrond is.
«
»
13:00 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:10 Oma en Oma
Oma en oma houden veel van zwemmen en van het strand, maar soms ook van vieze dingen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een magisch boek met een spreuk die iemands uiterlijk kan veranderen.
«
»
13:25 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
13:30 The greatest dancer van Vlaanderen
Showprogramma dat op zoek gaat naar het beste, het mooiste en het meest virtuoze danstalent in Vlaanderen. Het is een ode aan de dans in al zijn stijlen: van hiphop, popping en hedendaagse dans tot Afrikaanse dans, ballet en ballroom.
«
»
14:45 De Smurfen
Luilaksmurf mist steeds belangrijke gebeurtenissen. Knutselsmurf besluit om hem een rugzak te geven met een wekker erin. Deze houdt niet alleen Luilaksmurf wakker, maar de rest van het dorp ook.
«
»
15:00 Mega Mindy
Migrain wordt gevraagd om mee te helpen gratis teddyberen te verspreiden in de stad. Dan wordt er plotseling veel ingebroken in het dorp. Zouden de twee dingen iets met elkaar te maken hebben?
«
»
15:25 Samson en Marie
Marie is verliefd op een jonge topchef. Ze nodigt hem uit om te komen eten en wil iets lekker maken.
«
»
15:30 Molang
De koning heeft genoeg van al zijn verantwoordelijkheden en wil op vakantie. Als hij zijn kroon gooit en deze op een varken terechtkomt, komen Molang en Piu Piu op een idee.
«
»
15:35 De Smurfen
Lolsmurf geeft Boerensmurfs raceslakken een magisch drankje voor een extra boost waardoor ze supersnel worden. De slakken racen het dorp uit en Lolsmurf moet ze gaan zoeken in het bos.
«
»
15:50 Presto's magische school
Nica kan onzichtbaar worden nadat ze een truc vindt in Truman. Terwijl ze incognito door het landhuis loopt, komt ze erachter dat haar vrienden problemen hebben. Ze besluit hen te helpen zonder dat ze zich hiervan bewust zijn.
«
»
16:05 Galactic Agency
Toaster voelt nutteloos tijdens reparatie missies. Ze besluit zichzelf te downloaden in een tweevoetige robot die Apple moet repareren. Met dit nieuwe lichaam volgt ze haar vrienden overal, maar haar gebrek aan controle zorgt voor problemen.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings strijden vele keren om de hut van de boswachter, die ze niet willen delen. Uiteindelijk blazen ze de hut op.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings stuiten op een witte beer die via een stuk ijs is gearriveerd. Het stuk ijs begint langzaam te smelten.
«
»
16:30 Rox
Er is verrijkt plutonium gestolen: genoeg om de helft van het land radioactief te besmetten. Team Rox moet de nucleaire lading zo snel mogelijk terughalen. Een spoor leidt hen naar een racebaan waar rallywagens het geregeld tegen elkaar opnemen.
«
»
16:55 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:10 Ket & Doc
Hoe gaan mensen om met iemand missen, bijvoorbeeld een papa of een beste vriend.
«
»
17:25 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
17:35 Nachtwacht
Op de dag dat Vega uit het boek mag, vindt ook een ceremonie plaats waarbij de voorwerpen van de Nachtwacht worden opgeladen. Daarnaast heeft Vlad ook nog iets belangrijk op te biechten aan zijn vrienden.
«
»
18:00 De Hoppers
Arno en Mo ontdekken dat mensen als kok beroemd en rijk kunnen worden. Ze beslissen om ook hun eigen sterrenrestaurant te openen. Geert stelt zich enthousiast kandidaat om te komen dineren met Kruimeltje. Jackie is ziek en moet rusten van Geert.
«
»
18:15 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
18:20 Gamekeepers
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen raakt GM voor het eerst in Villa Forrêt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
18:45 Onze natuur
Als het in België niet regent, dan gaat het regenen. Gelukkig maar, want zonder dat water uit de lucht is er geen leven. Het water wordt dit keer van bron tot monding gevolgd.
«
»
19:05 Pan Tau
Marc en Tim zijn geïrriteerd dat hun ouders nooit tijd voor ze hebben. Marc begint stiekem het restaurant te renoveren zodat hun vakantie gered is. Door de magie van Pan Tau kan hij het restaurant in een avontuurlijk paradijs veranderen.
«
»
19:30 Kulderzipken
Het is hartje winter en buiten valt de sneeuw met hopen. De vraag is waarom de deuren en ramen dan openstaan in het paleis van Koning Jozef. Het heeft wellicht wat te maken met de komst van Hildegarde, de Kouwe Tante.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers