TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:45 Dennis
Dennis Denissen, een goedbedoelende Antwerpse arts, behandelt een keur aan markante patiënten in zijn praktijk. Ook zijn liefdes- en privéleven zit vol enigszins gestoorde personages, waaronder zijn bedpartner, zijn vrienden, buren en psychiater.
«
»
17:15 Nonkel Jef
Er beginnen meer en meer bedevaartgangers naar de grot van de heilige Leona te komen. Dit tot groot plezier van Jef en Sander, die hier uiteraard weer een slaatje uit willen slaan.
«
»
17:50 Nonkel Jef
Jef ziet in een tijdschrift een foto van het mysterieuze fenomeen van graancirkels. Dit brengt hem op het idee om dit na te bootsen in zijn eigen bietenveld om iedereen bij de neus te nemen.
«
»
18:20 Nonkel Jef
De bekende goochelaar Gill Ricardo geeft gratis een voorstelling in het café. Jef ontdekt dat goochelen niet meer is dan valsspelen en vraagt Ricardo om hem enkele trucjes te leren.
«
»
18:50 Nonkel Jef
Nonkel Jef wint met de tombola een reis naar Ramsgate, Engeland en neemt Sander en Gertrude mee.
«
»
19:20 Nonkel Jef
Jef en Sander keren terug uit Engeland en hebben daar theehuisjes gezien met kortgerokte serveersters in dienst. Ze denken dat hiermee geld te verdienen valt en willen het concept op de boerderij uitproberen met Gertrude als serveerster.
«
»
19:50 'Allo 'Allo!
Generaal Von Klinkerhoffen bezorgt de schilderijen niet aan Hitler, maar verkoopt ze tegen goud. René steelt enkele staven en is van plan om met Yvette per nachttrein naar Zwitserland te vluchten.
«
»
20:15 'Allo 'Allo!
René en Yvette, in het bezit van vier goudstaven en op de vlucht naar Zwitserland, krijgen gezelschap. Even later wordt de trein door het Verzet opgeblazen met kerstpuddingen.
«
»
20:45 'Allo 'Allo!
René verbergt het goud in de koekoeksklok in het café. Op bevel van Von Strohm en Gruber vermommen René en enkele leden van het Verzet zich als muzikanten van een strijkkwartet.
«
»
21:15 'Allo 'Allo!
Meneer Alphonse heeft Edith ten huwelijk gevraagd en dat baart René zorgen. Hij is bang dat hij zijn café en het goud in de koekoeksklok zal verliezen.
«
»
21:45 'Allo 'Allo!
De Enigma-codeermachine moet samen met de Britse piloten naar Engeland gesmokkeld worden. Verborgen in een wijnvat zal de machine via de riolering tot bij de duikboot gebracht worden.
«
»
22:15 Danni Lowinski
Olivier Smets snoepte een zaak van Danni af, waardoor ze een klein fortuin aan haar neus zag voorbijgaan. Danni's woede is nog steeds niet bekoeld en dat merkt Sven maar al te goed.
«
»
23:05 Danni Lowinski
Johan Rappe heeft acht jaar gespaard om zijn moeder Clara in het graf naast zijn vader te kunnen begraven. Vijf weken geleden is de vrouw gestorven, maar de directie van het rusthuis liet na hem te verwittigen.
«
»
23:55 Zeg 'ns Aaa
Koos is niet enthousiast als Mien hem vertelt dat ze misschien de kans krijgen om mee te doen aan een televisiequiz. Dr. John heeft het werk van Gert-Jan in de praktijk van Lydie overgenomen. Hans' nichtje Wiep komt terug om in Amsterdam te blijven.
«
»
00:15 Zeg 'ns Aaa
Lydie ligt in het ziekenhuis, herstellende van een auto-ongeluk. Als de fiets van Koos voor de derde keer op rij wordt gestolen, bedenkt Jopie een innovatieve manier om hem te vervangen.
«
»
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers