TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Project Runway All Stars
De designers moeten een winteroutfit creren voor nudisten, zodat ze lekker warm zijn op de catwalk.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Bride & Prejudice - The Forbidden Weddings
De koppels Melissa en Aalden en Jess en Seyat beginnen nu hun huwelijksceremonie.
«
»
13:20 Men of West Hollywood
David heeft zijn vriendin iets op te biechten. Murray moet een groots evenement in Rocco's in goede banen leiden, maar hij krijgt ondertussen ook af te rekenen met een vervelende ex.
«
»
14:15 Back with the Ex
De ex-koppels gaan bij wijze van experiment opnieuw samenwonen en schrijven daarna een brief over hun ervaringen. De emoties lopen hoog op en Peter biecht een geheim op aan Diane.
«
»
15:15 Doe Maar Duurzaam
Christophe Haddad gaat in gesprek met verschillende Vlamingen om te zien wat zij aan duurzaamheid doen en vraagt hen om tips, zodat iedereen bij kan dragen aan een duurzame toekomst.
«
»
15:45 Verzamelkoorts!
Kim-Lian gaat langs bij een verzamelaar van piratenmuziek die tienduizenden singles in zijn muziekbunker heeft staan.
«
»
16:35 Foodtruck gezocht
De grote droom van vader Patrick en zoon Siemen is om samen een foodtruck op te zetten.
«
»
17:30 Kitchen Nightmares
Chef Ramsay keert terug naar enkele restaurants die hij geholpen heeft om te zien hoe die er nu voor staan.
«
»
18:25 Snackmasters
Fred Sirieix daagt twee, met een Michelin-ster bekroonde, chef-koks uit om de 'Whopper'-burger en friet van Burger King na te bootsen. Ze gebruiken al hun professionele vaardigheden om het hele gerecht te dupliceren.
«
»
19:30 Wij emigreren
Marco en Evelyn van Hattum en hun twee zoontjes, Thomas (4) en Menno (2), zijn vertrokken uit Vlaardingen om een restaurant in het Spaanse La Nucia over te nemen.
«
»
20:25 Gemini Man
Henry Brogan is een huurmoordenaar die het doelwit wordt van een agent die schijnbaar al zijn bewegingen kan voorspellen. Tot zijn schrik komt hij er al snel achter dat de man die hem probeert te vermoorden een jongere versie van hemzelf is.
«
»
22:30 Godzilla
Nadat de Franse overheid kernproeven uitvoerde in de Stille Oceaan, wordt in het Panamakanaal een uniek wezen gesignaleerd. Wetenschapper Niko Tatopoulos wordt opgeroepen om de gigantische, gemuteerde hagedis te onderzoeken.
«
»
01:00 999: What's Your Emergency?
De politie in Northamptonshire moeten omgaan met de gevolgen van een huisvestingscrisis met gedeelde accommodatie. Het betreft verscheidene incidenten, zoals een ruzie over een onbetaalde huur en de diefstal van iemands kip Kiev.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers